65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Lissabon

Lissabon er det perfekte rejsemål for en firmarejse eller en privat grupperejse. Lissabon har et væld af seværdigheder og kulturelle attraktioner, som er interessante i mange sammenhænge.

I finder et væld af lækre restauranter, caféer og andre type spisesteder, som kan danne rammen om jeres middage.

Hoteller findes i alle priskategorier og på alle kvalitetsniveauer, med faciliteter der kan honorere ethvert formål, uanset om der er tale om en firmakonference, en team-building aktivitet, en venne/veninderejse, en polterabend eller lignende.

Lissabon vil I ikke fortryde.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Kulturelle attraktioner
 • Lækre restauranter
 • Besøg vinregioner
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Lissabons attraktioner

  Lissabons kvarterer rummer en variation og en alsidighed, der spænder vidt fra det gamle jødiske kvarter i Alfama over Belle Époque området ved Chiado til det futuristiske kvarter ved Parque das Nacoes.

  Alfama

  Lissabons ældste, men utroligt charmerende Middelalderkvarter. Alfama er ligesom en by i byen, der imponerer og omfavner enhver, der kommer, med sine hvide huse, snævre gader, smukke kirker og klostre, intime caféer og restauranter og sine fabelagtige udsigtspunkter over byen og til floden Tagus.

  Avenida da Liberdade

  Lissabons længste avenue, byens 'Champs Elysees' med flotte bygninger, fornemme hoteller og designerbutikker. Gaden løber mellem de store og centrale pladser, Marquês de Pombal og Rossio.

  Avenidas Novas

  Lissabons forretningskvarter, som består af flere brede gader, bygget i det 20. århundrede. Her finder I de fleste af byens hoteller og shopping malls, så vel som nogle gode museer.

  Bairro Alto

  Lissabons bohème-kvarter synes at have sin helt egen tidszone. Om dagen et fredfyldt område med skyggefulde pladser, som forandrer karakter om aftenen, når livet leves i gaderne på de små tavernaer, restauranter og barer.

  Baixa

  Lissabons downtown. Denne bydel ligger mellem Rossio-pladsen og den monumentale Comercio-plads, der ligger helt ud til Tagus floden. Dette område blev hårdt ramt af jordskælvet i 1755, og blev selv sagt genopbygget herefter. Men genopbygget i en mere struktureret form med lige gader på kryds og tværs. Baixa klemmer sig ind mellem Alfama på den ene side og Bairro Alto på den anden og byder på masser af herlige caféer og restauranter og et livligt butiksmiljø.
  Områdets hjerte er den monumentale og vildt imponerende Comercio plads, hvor Kong José d. I troner på sin hest midt på pladsen.

  Belém

  Lissabons mest monumentale område med 3 store attraktioner, hvoraf 2 er på UNESCO liste over vores verdens kulturarv. Vi taler om følgende tre seværdigheder:

  • Henrik Søfarerens monument
  • Jeronimus klosteret, UNESCO-beskyttet
  • Torre del Belém, UNESCO-beskyttet

  Det er også her i Belém at Portugals nationalkage, Pastéis de Nata, blev opfundet af munkene i Jeronimus-klosteret. De bedste nata i Portugal siges at fåes her i butikken 'The Fábrica de Pastéis de Belém in Santa Maria de Belém'​

  Cais de Sodré

  Et kvarter der ofte associeres med alternativt natteliv, og som i dag er byens nye chikke område.

  Campo de Ourique

  Dette kvarter er kendt for sit lokae marked. Et venligt, dynamisk område, som er præget af små handlende og butikker. Den berømte sporvog 28 stopper her!

  Chiado

  Byens mest trendy område, centreret om pladsen Luis de Camoes. Det er byens største shoppingområde, og det er også her I finder mange teatre. Prøv kaffen på Café A Brasileira, en smuk Art Deco café, helt på højde med den lgendariske Café Nicola på Rossio pladsen.

 • Attraktioner udenfor Lissabon
 • Aktiviteter i Lissabon
 • Spise og drikke i Lissabon
 • Programforslag med 4 dage i Lissabon
Stejle gader i de gamle kvarterer i Lissabon
Stejle gader i de gamle kvarterer i Lissabon
Monumentet for Henrik Søfareren i Lissabon
Monumentet for Henrik Søfareren i Lissabon

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Lissabon
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: