65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Hamborg

Det er oplagt at tage på grupperejse eller firmarejse til Hamborg. Hambprg kan kun imponere med sin diskrete elegance og maritime charme.

Indbyggerne selv er meget stolte af deres by og med god grund. Hamborg har særlig status som delstat i Tysklands forbundsrepublik, hvilket i sig selv antyder byens betydning.

Byen har mere end 1200 år på bagen og har altid været en international by, med hvad der deraf følger af åbenhed, tolerance og handelsaktivitet. Byen er stolt af sin betydningsfulde merkantile historie. Fra 1241 var byen et vigtigt medlem af de rige Hansestæder, og i slutningen af det 1900-tallet og begyndelsen af det 20. århundrede var byens travle havn udgangspunkt for millioners af immigranters rejse mod den nye verden. I dag rangerer Hamborgs havn som den næsttravleste i Europa. Stor-Hamborg regnes i øjeblikket som et af de mest velhavende områder inden for EU, og det er derfor spændende at tage en firmarejse til Hamborg.

Havnen og havneområdet har været, og er i dag, i særdeleshed byens hjerte med det historiske område, Speicherstadt og den nye bydel, Hafen City med de moderne boligbyggerier og ikke mindst det fantastiske musikhus ”Elbphilharmonie”. Det er i Alster og Alstersøen, I finder de mange rekreative muligheder med gåture, sejlture mv. Især om foråret og sommeren er her usigeligt smukt.

Den moderne by

Hamborg led en hård skæbne under 2. verdenskrig, og en stor del af byen blev jævnet med jorden, så det historiske, gamle Hamborg er der ikke meget tilbage af. Så byen er således på mange måder en ung, moderne by, sympatisk og åben til verden omkring den – og samtidig fuld af modsætninger.

Hamborg er en fortryllende by, hvor man hver dag kan opleve, opdage og beundre noget nyt. En by, hvor man føler sig hjemme med det samme.

Hamborg er i høj grad en musikalsk by og er, hvad mange ikke ved, verdens tredjestørste musical by. Her er talrige teatre og i øvrigt museer og gallerier, så kulturen er allestedsnærværende.

I Hamborg er det således kun ens fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opleve, så uanset om man er på en firmarejse, en privat grupperejse, et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er Hamborg byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Arkitektoniske højdepunkter i Hafen City
 • Bydelen Blankenese
 • Elegant og charmerende havneområde
 • Nemt at komme til fra Danmark
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Aktiviteter i Hamborg

  Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Hamborg er den næst største by i Tyskland, og har meget at byde på. Det var også byen, hvor The Beatles' internationale karriere tog fart.

  Klassisk sightseeing tur
  En klassisk sightseeing tur vil føre mange af Hamborgs seværdigheder, den indre by, Mönckebergstrasse, Kunshalle, Alster, Town Hall, Sct Michaelis Kirken, Jungernstieg etc.

  Hamborgs fiskemarked
  For de morgenfriske kan der arrangeres en tur til Hamborgs Fiskemarked, som har åben hver søndag fra kl. ca. 05.00/05.30 i sommerhalvåret og fra kl. 07.00 i vinterhalvåret til kl. 09.30. Et besøg værd for de morgenfriske. Her er det selvfølgelig først og fremmest røgede ål, laks og fiske i alskens afskygninger som sælges, men der er også boder med tøj, planter etc. Hvis I ønsker at opleve stemningen, så skal I stå tidlig op.

  AIRBUS
  Det er muligt at arrangere en rundvisning hos AIRBUS Hamborg-Finkenwerder. Rundvisningen varer ca. 2 ½ time. Hos AIRBUS i Hamborg bliver de store Airbus fly samlet ved nogle meget store samlebånd, det er et imponerende syn. Det største fly A380 bliver ikke samlet i Hamborg endnu. I vil få en rundvisning på stedet og i deres visitor-pavillion vil gruppen se film om AIRBUS. I skal regne med ca. 4 – 5 timer til besøget, der skal bruges bus.

  Sejltur på Alster-søen
  I kan også nyde en afslappende sejltur på Alster-søen, hvor I oplever Hamborg fra den bedste side. Hamborg siges at være en af Europa’s grønneste metropoler.

  Havnerundfart
  Havnen i Hamborg er Tysklands største havn og den anden største i Europa. Tag på en havnerundfart og oplev byen fra havnesiden, lige fra Hamburgs ”sky-line” til den imponerende container havn og det charmerende historiske Warehouse Complex. I havnen finder I også den gamle russiske u-båd U-434.

  Kunst
  Der er mange spændende museer og kunstudstillinger i Hamborg. Nogle af disse ligger på Hamborg Kunstmeile (kunstmilen), denne gade ligger parallelt med jernbanesporerne ved Hamborg Hauptbahnhof. Her ligger bla. Hamburger Kunsthalle, Museum für Kunst und Gewerbe, samt Deichtorhallen. Her finder I både gamle og nye klassikerer indenfor tysk og international kunst.

  Musik & Opera
  Hamborgs nyeste landemærke er den arkitektonisk helt fantastisk Elbe Philharmonic Hall, som er bygget på toppen af en gammel lagerbygning Kaispeicher. Koncerthuset åbner i Januar 2017.

  Hot Rod City Tour
  Oplev byen fra en sæbekassebil. Disse sæbekasse biler kan køre ca. 80 km i timen. Turen rundt i Hamburg tager ca. 2 timer i mindre grupper, der vil altid være en guide med gruppen. Turen kan varierer afhængig af trafikken.

 • Attraktioner i Hamborg
 • Spise og drikke i Hamborg
 • Programforslag med 3 dage i Hamborg
 • Programforslag med 4 dage i Hamborg
Hamburg nye musikhus
Hamburg nye musikhus
Hamburg er en stor havneby
Hamburg er en stor havneby

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Hamborg
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Transport t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: