65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Dublin

Dublin er med sin lidenhed i omfang og storhed i kultur og historie et velegnet rejsemål for jeres firmarejse, temarejse, konference, vennetur eller hvad nu end formålet måtte være.

En vidunderlige blanding af kulturarv og livsnydelse omfavner jer straks i kommer til Dublin. Dublin er måske en lille hovedstad i omfang og målt på antal indbyggere, men byens kosmopolitiske autencitet er for længst blevet etableret. Udover at være en by med en fantastisk samling af museer og gallerier og at byens kulinariske islæt kommer fra alle verdesnhjørner, er det ligeledes en by der favner bredt, møder en med tolerance og byder diversitet velkommen.

Byen har på få år transformeret sig fra at en ægte 'dubliner' var født indenfor kanalerne til at en 'dubliner' i dag lige så vel kommer fra Polen, Nigeria eller Kina.

Det bedste sted at møde den lokale befolkning er på pubben. Her er alle muligheder for at møde irlænderne for fuld udblæsning når de synker deres Stout eller Ale til tonerne at irsk musik og sang. Temple Bar området er et naturligt valg her.

Dublin har optrådt i historiebøgerne siden år 900 og selv om reminiscenserne fra vikingernes besøg er ganske få i dag er byen generelt et levende museum for dens historie siden da. Der er prægtige vidnesbyrd om byens lange historie overalt med middelalderslotte og -katedraler side om side med georgianske huse og palæer fra byens guldaldertid i det 18. århundrede. På den tid var Dublin en af byjuvelerne i det britiske imperium.

Indbyggerne selv indrømmer at Dublin måske ikke - samlet set - er verdens smukkeste by, men fremhæver samtidig at byens har en underspillet og sfistikeret elegance, der sammen med byens karisma og imødekommenhed generelt gør Dublin til by, der går ind under huden på dig; en by, man gerne vil komme tilbage til.

Oplevelserne er mange både i og udenfor Dublin. Aktivitetmulighederne er utallige og det sociale dimension dyrkes let overalt i byen. 

Et perfekt rejsemål for en firmarejse eller anden form for grupperejse.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Spændende historie
 • Hyggelige pubber
 • Smuk natur tæt på
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Attraktioner i og udenfor Dublin

  Attraktioner i og udenfor Dublin

  No. 29
  No. 29 er Dublins Georgianske Museum, der fra kælder til top er fyldt med originale artefakter fra perioden 1790 - 1820. Et pragteksempel på en tid, der var.

  Grafton Street
  Dublins førende gade med smukke gamle, huse, dejlige caféer og hippe butikker.

  The Book of Kells
  The Book of Kells er vedblivende en af verdens mest berømte bøger, ikke blot på grund af sit indhold men også på grund af sine smukke ornamentering. Book of Kells er skrevet ca. år 800 e.Kr. Bogen med de fire evangelier ligger til udstilling i Trinity College og er en af Irlands største attraktioner.

  Guinness Storehouse
  Beliggende i hjertet af St. James's Gate Brewery, er Guinness Storehouse absolut en af Dublins store seværdigheder. Her finder I den verdensberømte stout, som har været brygget her siden 1759.

  Malahide Castle and Gardens
  Lidt udenfor Dublin i den herlige kystby Malahide finder I det smukke Malahide Castle, der har tjent både som borg og privat hjem i mere end 800 år. Stedet er ikke mindst interessant på grund af det interessante mix af forskellige arkitektoniske stilarter. Stedets Talbot Botanic Gardens er ligeledes værd at besøge.

  St. Patrick's katedralen
  Katedralen er bygget i perioden 1220 - 1260 og er en af Dublins mest besøgte attraktioner.

  Kilmainham Gaol
  Dublins berømte fængsel der indtil 1924 husede berømte irske politiske og militære ledere. Fængslet blev lukket ned i 1924 og er i dag et interessant museum og et vidnesbyrd om tiden dengang.

  Temple Bar området
  Dublins historiske område med masser af barer, pubber, restauranter og caféer.

  Dublin Castle
  Dublin Castle ligger lige i hjertet af Dublin. Slottet har gennem århundreder været residens for Irlands statholder, også kaldet Irlands vicekonge. Vicekongens 'kongelige lokaler' regnes som nogle af de smukkeste rum i Dublin, og de bruges stadig ved indsættelse af landets præsident.

  Christ Church katedralen
  Katedralen er den ældste bygning i Dublin, og har tjent som pilgrimsmål for mere end 1000 år. En af Dublins store attraktioner og især dens krypt fra det 12. århundrede er en sjældenhed. Arkitektonisk er katedralen en sand perle.

  Old Jameson Distillery
  Man har ikke været i Dublin/Irland hvis man ikke har smagt irsk whiskey (bemærk forskellen i stavemåden til skotsk whisky). Det kan ma passende gøre under et besøg på det gamle distilleri Jameson.

  Glendalough
  Smuk dal med to søer i hjertet af Wicklow Mountains National Park. Et naturområdet som har draget besøgende gennem hundreder af år på grund af dets spektakulære flora og fauna, kultur og historie.

 • Spise og drikke i Dublin
 • Programforslag med 4 dage i Dublin
Temple Bar området i Dublin
Temple Bar området i Dublin
O'Connell Street, Dublins hovedgade
O'Connell Street, Dublins hovedgade

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Dublin
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: