65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

En aura fra fordums tid

Hotel Birke er et yderst hyggeligt og velplejet hotel centralt beliggende i Kiel nær ved Østersøen. Hotellet er familiejet, hvilket garanterer en service og komfort, som var man i et privat hjem. Her kan man kun føle sig hjemme. Hotelbygningen kan dateres helt tilbage til 1773 og blev til hotel i 1902 med ialt 20 værelser. Hotellet har med sin arkitektur i bindingsværksstil en aura af fordums tid. Hotel Birke er blevet renoveret og udvidet i flere omgange og senest i 2002, hvor man udvidede med 25 nye værelser. Seneste nyeste tiltag er den lækre Birke Day Spa, som blev åbnet i 2005.

Hotel Birkes filosofi er at man skal føle sig hjemme, at man skal få nogle gode oplevelser gennem en afslappet, hyggelig, imødekommende og gæstfri atmosfære. Hotellets medarbejdere erkendt for sit høje serviceniveau og kundepleje. Her føler man sig velkommen!

Birke Day Spa
På Birke Spa træder du ind i en verden af afslapning og velvære, og oplever samtidigt den nordtyske charme fra dens allerbedste side. Tank op med frisk energi med en skøn massage midt på dagen eller som afslutning på en dag med masser af aktivitet. Glæd dig til ren selvforkælelse for alle sanser og til bare at kunne koble fuldstændig fra.

Birke Day Spa er et 600 kvm stort stilfuldt wellness område med 2 pools, bistroområde, sauna, tepidarium og naturligvis rum til skønhedsbehandlinger såvel som massage. Udbudet af spabehandlinger er i vid udstrækning baseret på havets mineraler, salte og produkter i øvrigt grundet områdets historiske tradition for brugen af havets produkter.

Sådan bor du hos os med ægte nordtysk flair
82 hyggelige værelser (med bad, minibar, satellit- og betalings-TV, modem tilslutning, Wireless LAN og ikke-ryger værelser) i varme farver og med masser af rustik charme. Og frem for alt med rolig beliggenhed. Nogle værelser har eget klimaanlæg til de varme sommerdage.

I de grøn og hvidstribede strandkurve ude foran hotellet kan du sidde og slappe af og nyde solen.

Sådan finder du Hotel Birke
A7 / A210 / A215 til frakørslen Kiel-Mettenhof, i retning mod Mettendorf. Drej til højre ved første lyskryds og følg skiltene til Hasseldieksdamm. Efter 2. lyskryds drejes til højre ned ad Martenshofweg. Efter ca. 1,5 km ses Hotel Birke på venstre hånd.

B 404 til stoppested Hamburger Chaussee, kør på B76 i retning mod lufthavnen, tag frakørslen ved Kronshagen Süd og drej til venstre ned ad Kronshagener Weg i retning mod Mettenhof. Efter ca. 2 km drejes til venstre ad Melsdorfer Straße (skovstykke). Ved det første kryds drejer du til højre og ved næste kryds til venstre ned ad Martenshofweg.