65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

En oase i personlige og elegante omgivelser...

I grænselandet i det nordlige Tyskland kun 15 minutter fra Kruså grænse, mellem havnebyen Flensburg og kurbyen Glücksburg, ligger Vitalhotellet Alter Meierhof. Hotellet ligger i grønne omgivelser med fortryllende udsigt over fjorden og tilbyder højeste standard på service, indkvartering og spa.

Navnet Meierhof stammer fra middelalderen, da de af Hertugen af Glücksborg indsatte godsforvaltere endnu bar betegnelsen "Meier" (latinsk: major). Selvom den lyse sandsten og bindingsværket erindrer om gammel gods-arkitektur og "Alter Meierhof" står på historisk grund, blev det trods alt først åbnet i april 1999, efter 2 års byggeri.

På mange rejser - fortrinsvis gennem nær og fjernøsten, har indehaverne Gerlinde og Gerd Theilen ladet sig inspirere til vitalhotellets udformning. Det er indehavernes datter Sara Sausmikat-Theilen og hendes mand Sven Sausmikat der er ansatte som hoteldirektører.

Hotellet fremstår med de 54 værelser, i varme farver og med udsøgt inventar og elegance, hvor der er kælet for detaljerne. De storstilede værelser og suiter med en smuk udsigt over fjorden og til den danske kyst, er til dels udstyret med antikviteter, og har bad i åben forbindelse med opholdsrummet. Standardværelserne vender ud mod hotellets gårdsplads.

Hotellet tilbyder kulinariske oplevelser i særklasse. Et besøg i gourmetrestauranten "Meierei", som har modtaget 2 af de verdenskendte Michelin stjerner, er en ypperlig oplevelse man kan vente sig meget af. Fortræffelige klassisk-franske glæder for ganen ved stjernekokken Dirk Luther, serveret på elegant dækkede borde, med fornemt service - en storslået oplevelse.

Bemærk:
Gourmet restauranten Meierei Dirk Luther holder lukket hver søndag og mandag, samt sommerlukket hele august måned. Det tilrådes i øvrigt at bestille bord på forhånd - betaling for dette sker direkte på resrauranten med undtagelse af pakken "a touch of orient luxus".

I hotellets moderne Brasserie restaurant med åbent køkkenområde, kan madkunstnere betragtes under tilberedningen af kreative retter med friske produkter både fra regionen, såvel som fra Middelhavsområdet.

Vitalhotel Spa
Spa'en er særdeles velindrettet og omfattende. I den elegante og udvidede Hof-Therme bliver drømme fra 1001 nat til virkelighed, med badekultur inspireret fra Orienten. Udover Shiseido-Beautyfarm og spa- og fitnessområdet, venter her mere end 1400 kvadratmeter original tyrkisk Hamam-tempel, Hof-tepidarium og andre indbydende afslappende oplevelser som ayurvedisk oliemassage eller behandlinger med sten-energi.

Den der efterfølgende svømmer nogle baner i den udendørs swimmingpool med udsyn til den overfor liggende danske kyst, begejstres simpelthen. Skulle nattens stjerner ikke kunne ses for skyer over fjorden, så funkler tusinde små himmellys på loftshvælvningen over den indendørs swimmingpool.