65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Vores naboland, Tyskland, er altid et længere eller kortere besøg værd på alle årstider. Langs Østersøkysten finder du herlige sandstrande. Ikke mindst på den tidligere østtyske side.

Når vi kommer uden for badesæsonen, så findes der fine subtropiske badelande, man kan boltre sig i.

Lidt længere mod syd ligger Harzen, som er et bjergområde, der nok kan lokke med et fint skiterræn. Men er bestemt også værd at besøge på andre årstider.

De smukke dalstrøg ved Mosel og Rhinen er vanskelige at modstå. Man kan få et spændende møde med vinkulturen på nogle af de mange vingårde.

Tyskland har en mængde spændende byer. I øjeblikket er det nok mest interessant at besøge Berlin, den nye hovedstad. Tyskland har også masser af forlystelses- og temaparker.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Tyskland. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Europa her. 

Spændende Berlin
Spændende Berlin

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Rejser til Tyskland, bo på Alter Meierhof Vitalhotel

  Alter Meierhof

  I grænselandet i det nordlige Tyskland kun 15 minutter fra Kruså grænse, mellem havnebyen Flensburg og kurbyen Glücksburg, ligger Vitalhotellet Alter Meierho...

  Læs mere
 • Rejser til Tyskland, bo på hotel Birke

  Hotel Birke

  Hotel Birke er et yderst hyggeligt og velplejet hotel centralt beliggende i Kiel nær ved Østersøen. Hotellet er familiejet, hvilket garanterer en service og...

  Læs mere