65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Hotel Bon Sol

8 km fra Palma centrum ligger det charmerende, familieejede hotel Bon Sol, knejsende på en bakketop blandt pinjetræerne med en fabelagtig udsigt over Palma bugten og omgivet af en frodig, tropisk have, så man føler sig hensat til endnu sydligere himmelstrøg. De frodige omgivelser gør at man føler sig ugenert ift. omgivelserne og samtidigt giver det en ro og fredsommelig stemning inde på hotellet, da hotellet ellers ligger i bymæssigt område.

Hotellet var et af de første, der blevet etableret ved turismens spæde start for over 50 år siden, og startede som en del af et privat hjem. Hotellet er siden udbygget og renoveret i flere etaper men har bevaret det varme, personlige og høje serviceniveau, som var grundideen fra starten. Familien bor stadig på hotellet og følger opmærksomt gæsternes ve og vel. Hotellet er et sted som man kommer tilbage til igen og igen på grund af den personlige og varme betjening og opmærksomhed som præger stedet.

En anden hjertesag for stifteren af hotellet var, at man skulle kunne se havet fra alle værelser, og dette er holdt i hævd, idet man fra alle værelser kan se havet helt eller delvist. Den tredje hjertesag var at gæsterne skulle føle sig hjemme som i private omgivelser, og det er i sandhed som at bevæge sig i et privat hjem. Overalt er hotellet præget at antikviteter og malerier fra ejerens mange rejser, hyggelige stuer og lounges med sofaer, som gør at man hurtigt føler sig godt tilpas.

Hotellets 120 værelser er således også indrettet individuelt og alle med hver deres charme og hygge.  Alle værelser har alle moderne bekvemmeligheder og enten en lille balkon eller terrasse. Standard værelserne har delvis havkig. Junior-, family og Appartment suiterne har alle panorama udsigt over Middelhavet og stor balkon eller terrasse.

Den overdådige morgenmadsbuffet serveres i Vinterhaven og aftensmaden indtages i den næsten slotsagtige restaurant. I sommersæsonen fra maj-oktober er strandrestauranten åben for såvel frokost som middag.

Hotellet har alle faciliteter, der kræves for en herlig og afslappende ferie.

Hotellets 3 pools, hvoraf en er Fresh-water, med tilhørende solterrasse ligger optimalt for solbadning og masser af muligheder for sportsaktiviteter lige fra tennis, volleyball og squash til mini-golf. Hotellet ligger helt ned til den lille sandstrand i Illetas med klart, rent vand.

Hotellet ligger meget kuperet men dette er der kompenseret for med elevatorer og underjordiske gange, der gør at man uden besvær kan færdes på hele hotellet.

Bon Sol Nirvana Spa

Spa'en er særdeles velindrettet og omfattende. Et stort behandlingsområde med flere behandlingsrum og avancerede behandlingsformer som Thalassoterapi, Ayurveda og Hot Stone massage giver masser af muligheder for at få sjælen og kroppen grundigt masseret. Efter behandling kan man slappe af i sauna-området med såvel Dampbad, tørsauna som jacuzzi. 

5 gode grunde til at vælge Hotel Bon Sol

  • Fredfyldt tropisk oase i byen
  • Personlig og hjertelig service
  • Flot spaområde og -program
  • Varme, personlige og hyggelige omgivelser
  • Nær Palma, seværdigheder, indkøb, shopping

Hotel Bon Sol er velegnet til

  • Spa
  • Golf
  • Honeymoon
  • Hide-away