65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

En rejse til Italien er for mange den ultimative ferie. En rejse til Italien er til et land, der bare har det hele: Unikke attraktioner, vidunderligt klima, verdensberømt køkken, fantastisk natur, skøn vin og utrolige byer, der emmer af liv, historie, kultur og fascinerende personligheder på gaden.

Italien er et land, som mange kommer tilbage til - igen og igen - bl.a. på grund af ovennævnte.

Italien og Kina er de to lande, som markant har de fleste monumenter optaget på UNESCOs verdensarvsliste som Italien. Italien, som fødested for Romerriget og for Renæssancen er med sin 50 kulturarvsteder og 5 naturarvsteder.

På listen over Italiens UNESCO-beskyttede steder finder I

  • Firenzes historiske centrum
  • Napolis historiske centrum
  • Sienas historiske centrum
  • Rom historiske centrum
  • San Gimignanos historiske centrum
  • Trullihusene i Alberobello
  • Verona

Det er især romerne, der har skabt Italiens mange undere, men før romerne var grækerne, etruskerne, fønikerne og karthagenienserne hyppigt på besøg i det der idag er Italien og satte sig også varige aftryk, fx. Syracusa på Sicilen er et eksempel på grækernes indflydelse.

Italien, som vi kender det idag, er en relativ ung nation. Italien blev samlet i 1861 under Sardiniens konge Victor Emmanuel d. II, efter i mange år at være opdelt i magtfulde kongedømmer, der hver især havde beydelig magt og indflydelse i hele Middelhavet. Her tænkes på Venedig, Firenze, Genova og Napoli, der hvor især var betydelige sømagter fra det 6. årh. og helt frem til nationens samling.

Renæssancen opstod i Italiens i begyndelsen af det 14. århundrede og var en dominerende strømning gennem ca. 300 år. En tid, der så et utal af store kunstnere, der hver især frembragte mesterværker at snart enhver art. Tænk bare på Michelangelo, Da Vinci

Den italienske renæssance regner sin begyndelse fra år 1300, med Dantes guddommelige komedie (La Divina Commedia). Renæssancen, der i lige høj grad var en økonomisk-civilisatorisk epoke som et kulturelt eller kunsthistorisk, kulminerede i begyndelsen af 1500-tallet og havde allerede da spredt sine idealer ud over hele den vestlige, kristne verden.

BENNS tilbyder rejser til Italien bl.a til helt unikke hoteller, som vi mener tilbyder selve essensen af Italien. Tjek hotel Eremito ud.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Italien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Europa her. 

Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rejse i Europa

Skræddersyede rejser i Europa

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse i Europa.

Rejseforedrag

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: