Danskernes interesse for naturoplevelser og autenticitet på ferien er kun vokset de senere år. Det mærker man hos rejsearrangøren BENNS, der har arrangeret rejser for danskerne siden 1963 - og nu satser på Filippinerne som næste hit-rejsemål.

- Flere og flere af vores kunder, der i høj grad udgøres af kvalitetsbevidste voksne, vægter autentiske og unikke ferieoplevelser højt, når de vælger rejsemål - uden at de nødvendigvis vil gå på kompromis med komforten på overnatningsstedet. Og det leverer Filippinerne, som vi her i huset sammenligner med Thailand for 20 år siden: Der er stadig relativt få europæiske turister og et relativt lavt prisniveau kombineret med frodig natur, fantastiske strande og farverige koralrev. Samtidig er den filippinske befolkning et utroligt stolt folkefærd, der i den nordlige del af landet stadig lever som for 2000 år siden. Landet byder på stor variation, og man kan på samme rejse vandre langs risterrasser, bestige vulkaner, opleve bjergsøer, snorkle med hvalhajer og se de ikoniske, græsklædte bakker Chocolate Hills, fortæller Karsten Lind, Business Manager hos BENNS, der som en del af satsningen lige har haft fire rejsekonsulenter afsted på hver sin "studierejse" til Filippinerne for endnu bedre at kunne vejlede kunderne i rejsemålets mange muligheder.

På en rejse til Filippinere bør I unde jer sig en tur den spektakulære Palawan provins.
På en rejse til Filippinere bør I unde jer sig en tur den spektakulære Palawan provins.

Bred pallette af oplevelser til gennemsigtig pris

Med udgangspunkt i de erfaringer og oplevelser, de fire rejsekonsulenter er vendt hjem med, har BENNS skabt fem forskellige rejseprogrammer med oplevelser, der kan kombineres på kryds og tværs - så man på den måde kan skræddersy sin egen drømmerejse.

Filippinernes undervandsliv er uden sammenligning - svøm bl.a. med de majestætiske hvalhajer
Filippinernes undervandsliv er uden sammenligning - svøm bl.a. med de majestætiske hvalhajer

- Man kan jo ikke nå at opleve alle 7.000 øer, men vi har fundet en bred pallette af destinationer og oplevelser, så man kommer godt omkring. Det har været vigtigt for os også at finde andet end de gængse rejsemål og øer. Hvis man eksempelvis gerne vil ud at snorkle med hvalhajer, har vi valgt et sted, hvor det kan ske på en naturlig måde - i stedet for at gøre det, hvor de fodrer hvalhajerne for at tiltrække dem. Vi har også fundet alt fra små, lokale hytter til gode hoteller, så der er noget for alle, forklarer Karsten Lind, der samtidig har prioriteret gennemsigtighed omkring rejsens pris:

- Vores rejser adskiller sig fra andre på markedet ved, at vi har alle udflugter og oplevelser inkluderet - så man på forhånd ved, hvad ferien kommer til at koste. Man kan i princippet godt vælge enkelte eller alle udflugter i pakken fra, men vi kan se, at de kunder, der har bestilt en tur til Filippinerne i første kvartal 2019, vælger at tage alle udflugterne - og dermed alle oplevelserne - med, påpeger han.

På en rejse til Filippinerne med BENNS har I mulighed for at bo i det helt unikke område, El Nido
På en rejse til Filippinerne med BENNS har I mulighed for at bo i det helt unikke område, El Nido

Praktisk information

BENNS arrangerer kun rejser til de områder, Udenrigsministeriet ikke fraråder. Rejsearrangøren anbefaler, at man har mindst 14 dage til rådighed, når man besøger Filippinerne - gerne tre uger.

Ønsker man at kombinere Filippinerne med et stopover på en anden destination, kan man fx flyve med Singapore Airlines via Singapore eller Cathay Pacific via Hongkong.

Se alle vores rejser til Filippinerne.

Snyd ikke jer selv for udsigten over de ikoniske Chocolate Hills i Bohol provinsen
Snyd ikke jer selv for udsigten over de ikoniske Chocolate Hills i Bohol provinsen