65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

En rejse til Jamaica er en rejse til et af Caribiens mest populære rejsemål. En fortryllende ø der er et kalejdoskop af skønhed og som kendes som en af Caribiens smukkeste juveler. Jamaica har en charme, der tiltrækker mange og som gør at mange kommer tilbage til øen igen og igen på ferie.

Jamaica er en af Caribiens mest ikoniske ferieøer. En legendarisk og unik ø med et moderat varmt klima og et landskab, der spænder fra tropisk regnskov og knejsende bjerge til blødt, bølgende landbrugsland og dramatisk kystlinie.

En rejse til Jamaica er en rejse til et land, der byder på lige dele eventyr, raffinement og elegance. Udover Caribiens bedste sol, strand og vand, har Jamaica også en fængslende historie, der har skabt et folkeslag og en kultur, der er helt særegen.

En rejse til Jamaica byder på et væld af muligheder for gæster i alle aldre og med vidt forskellige interesse og formål på ferien.

Hvad enten I ønsker at spadsere langs Montego Bays hippe gader for at shoppe eller blive underholdt eller I hellere vil slappe af i solen og lade fødderne synke ned i det bløde strandsand ved Negrils Seven Mile Beach, så er Jamaica det helt ideelle sted at smide skoene.

Vil I have noget action på ferien i Jamaica byder øen på mere end 175 forskellige aktiviteter lige fra at kunne svømme med delfiner til at tage en mavekildrende bobslædetur ned gennem regnskoven på Mystic Mountain, som er øens højeste bjerg. I kan besøge legendariske Bob Marleys hjem og I kan også nyde et måltid på Usain Bolts restaurant Tracks and Records.

Jamaicas områder

Jamaica har 6 helt distinkte områder, hver med deres dyder.

Montego Bay

Beliggende på Jamaicas nordvestlige kyst er Montego Bay Jamaicas mest sofistikerede strandområde. Her finder I skønne strande omkransede af blomstrende træer og palmeklædte bakker.

Montego Bay eller MoBay som stedet populært kaldes byder på et velfungerende strandområde med masser af restauranter, caféer, butikker og resorts i alle størrelser og prisklasser. Man kan vælge at slappe af på de dejlige strande eller man kan være mere aktiv med f.eks. et spil golf eller river rafte. Er man til selvforkælelse er der flere Spa-muligheder.

Negril

På Jamaica vestlige side, blot 30 min kørsel fra Montego Bay, ligger Negril. Negril er berømt for sin naturskønhed og især for sin formidable Seven Mile Beach. Her finder I helt perfekte betingelser for at snorkle og svømme. En dramatisk kyststrækning fører helt ud til det gamle Negril fyrtårn fra 1894. I Negril finder I en afslappet, laid-back stemning i stor kontrast til Montego Bays mere heftige liv. Visse steder er der mulighed for nøgenbadning.

Ocho Rios

Ocho Rios ligger på Jamaicas nordlige kyst og tilbyder mange skønne strande og tilknyttede resorts. Ocho Rios er ligeledes et populært sted for krydstogtsskibe. Mange skiber lægger til her, primært på grund at områdets helt store attraktion: Det store vandfald Dunn’s River Falls, der med sit 200 m høje og dramatiske vandfald tager vejret fra de fleste. Vandfaldet kan bestiges til fods. Vandfaldet ligger ikke langt fra det sted, hvor Columbus gik i land for første gang for mange år siden. 

Af andre aktiviteter som kan opleves i Ocho rios kan nævnes:

  • Bob Marleys fødested og stedet for hans mausoleum
  • Svømme med delfiner ved Dolphins Cove
  • Smukke haver og farverige markeder
  • Bobslædetur ned ad Mystic Mountain
  • En vandretur i trætoppene

Port Antonio

På den nordøstlige del af Jamaica finder man Port Antonio, som af mange betragtes som det måske smukkeste og mest autentiske sted på øen. Smukt beliggende mellem to havne og med knejsende bjerge som baggrund, charmerer Port Antonio med sin frodige vegetation og tropiske flora som orkideer, banantræer og palmer.

Port Antonio er rig på historie og kultur og tilbyder masser af aktivitetsmuligheder i den fabelagtige natur. Her kan man hike til glitrende vandfald og gemte klippehuler; her kan man rafte på bambusflåder ned ad Rio Grande River  eller man kan tage en romantisk svømmetur i de naturlige kilder ved Reach Falls, hvor dele af filmen ’Cocktail’ med Tom Cruise blev skudt.

Her i Port Antonio finder I ligeledes nogle af Jamaicas smukkeste huse, villaer og hoteller, der alle er bygget smukt ind i de smukke omgivelser og med fantastisk udsigt over havet.

Kingston

Ved foden af Blue Mountain og med udsigt over den 7. største naturlige havn i verden finder I Kingston, Jamaicas sitrende hovedstad og landets hjerte. Kingston er den største engelsktalende by syd for Miami.

Kingston er Jamaicas centrum, finansielt, kulturelt og historisk og er en sofistikeret by med et livligt aften- og natteliv og en imponerende række af lækre spisesteder og caféer. 

I Kingston finder I en række historiske og kulturelle attraktioner:

  • Bob Marley Museum
  • Historiske Devon House

Den sydlige kyst

For de der gerne vil lidt off-the-beaten track er Jamaicas sydkyst lige sagen. Her finder I en dramatisk kystlinie med forrevne klipper,  tropisk vådområde, rivende floder og bølgende bakker. Her er det stadig muligt at finde helt isolerede strande, hvor de eneste fodspor er jeres.  Dette område, der kaldes South Coast, er utroligt varieret og forskelligartede oplevelser er i vente her.

Her finder I også gamle sukkerplantager fra det 1800-tallet, som næsten er et must-see på disse kanter.  En tur i båd ind det store vådområde, der gemmer på slanger, krokodiller og øgler, er heller ikke at foragte, og sluttelig skal man besøge Appleton Rum Estate, et af de fineste romdistillerier i verden.

Prøv en rejse til Jamaica. I kommer helt sikkert tilbage!

Læs mere om Caribien her. 

Slap af på Negrils smukke strand - Rejser til Jamaica
Slap af på Negrils smukke strand - Rejser til Jamaica
Dunn's River Falls nær Ocho Ríos, Jamaica
Dunn's River Falls nær Ocho Ríos, Jamaica
Port Antonio, Jamaica
Port Antonio, Jamaica
Ocho Ríos - Rejser til Jamaica
Ocho Ríos - Rejser til Jamaica
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Caribien

Skræddersyede rejser til Caribien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Caribien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: