65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

I det caribiske hav ligger Cayman Islands, som en del af De Store Antiller. Cayman Islands består af øerne Grand Cayman, Little Cayman og Cayman Brac. De der tager på en rejse til Cayman Islands søger som oftest hvide sandstrande, turkisfarvet vand og lækre hoteller.

Det får de i overflod på Cayman Islands. Langs Seven Mile Beach finder man det ene lækre hotel efter det andet beliggende lige ud til det turkisfarvede vand med de fine muligheder for at snorkle og dykke. Som et kuriosum kan man på sin rejse til Grand Cayman bade med pigrokker ved Stingray City!

Et farverigt folkeslag

I 1503 blev Columbus ført ud af kurs på vej til Hispaniola (det nuværende Haiti og Den Dominikanske Republik) og opdagede helt tilfældigt Cayman Islands. Dog blev Grand Cayman først beboet i 1703, hvorefter der kom en lind strøm af bosættere fra forskellige steder i verden. Her kom pirater, flygtninge fra den spanske inkvisition, desertører fra den engelske marine, forliste sømænd, slaver og andre.

Med andre ord en ganske farverig kombination af folkeslag og årsager. I dag er hovedparten af befolkningen på øerne af britisk eller afrikansk oprindelse. Denne kulturelle fusion er med til at gøre Cayman Islands til et unikt rejsemål.

Rejser til Grand Cayman, den største af øerne

Langt de fleste som besøger Cayman Islands, besøger hovedøen Grand Cayman. Det skyldes hovedsagelig at det er her at krydstogtsskibene lægger til. Her ligger skibene for anker det meste af dagen mens skibsgæsterne er på opdagelse på Grand Cayman.

George Town er hovedstaden på Cayman Islands og ligger på Grand Cayman. Byen har hele 29.000 indbyggere og er den næststørste by blandt de britiske oversøiske territorier.

Cayman Brac og Little Cayman ligger noget mere afsides og er meget mindre befolket. Så vil I off-the-beaten-track på Cayman Islands er disse to øer et godt bud.

Stingray City – En helt unik oplevelse

En af de helt store attraktioner på Grand Cayman er Stingray City. En helt unik oplevelse, hvor det er muligt at se, røre og tilmed holde en pigrokke. ’Byen’ er en sandbanke nær koralrevene, der omgiver Grand Cayman. Før i tiden blev sandbanken brugt af fiskere til at vaske dagens fangst og pigrokkerne så chancen for at snuppe en let gang mad. Dette blev til en vane for dem og har siden udviklet sig til en attraktion.

På en måde er pigrokkerne blev tamme i en vis forstand. De svømmer i hvert fald gladelig ind til sandbanken for at blive madet af turisterne.

Mange tror at pigrokker er farlige på grund af den spidse halebrod, de har. De stikker dog ikke med den. Dog kan det ske, at man går i sandet og intetanende træder på en pigrokke, der har gravet sig ned i sandet. Der kan man træde på brodden.

Andre attraktioner på Grand Cayman

  • Conch Shell House – Et hus fra 1935 som er bygget af over 4000 konkylier.
  • Hell, West Bay – Et sted med sorte og vulkanske stenformationer, som vistnok skal minde om helvede.
  • Cayman Center for havskilpdpadder  – Verdens eneste havskildpaddecenterhvor også andre spændende dyr kan opleves.
  • Øens mange smukke strande, f.eks. 7-mile Beach udenfor George Town og Smiths Cove.
  • Pedro St. James Great House fra 1870. Det var i denne bygning, i 1835, at det første parlament på Caymanøerne blev dannet, og hvor slaveriet blev afskaffet. 

På den caribiske drøm opfyldt med en rejse til Cayman Islands. Det kommer I ikke til at fortryde.

Læs mere om Caribien her. 

På Cayman Islands kan man opleve den sjældne havskildpaddeart Karett - Rejser til Cayman Islands
På Cayman Islands kan man opleve den sjældne havskildpaddeart Karett - Rejser til Cayman Islands
George Town, Grand Cayman
George Town, Grand Cayman
Cayman Brac - Rejser til Cayman Islands
Cayman Brac - Rejser til Cayman Islands
Svøm med rokker - Rejser til Cayman Islands
Svøm med rokker - Rejser til Cayman Islands
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Caribien

Skræddersyede rejser til Caribien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Caribien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: