65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

I hovedstaden Hamilton vil I få øje på flere pastelfarvede bygninger, mens I vandrer rundt i byens gader. Man får næsten følelsen af at man befinder sig i en engelsk by, men temperaturen siger noget helt andet. En rejse til Bermuda byder på en unik kulturel blanding af engelsk kolonitid, krydret med amerikansk, afrikansk, portugisisk og vestindisk indflydelse. Dette skaber selv sagt en atmosfære, som ikke findes mange andre steder i verden.

Bermuda er det optimale sted for snorkling og dykning

Bermuda er kendt for sit krystalklare vand og for at få en oplevelse ud over det sædvanlige er det eneste I behøver en snorkel, dykkermaske og svømmefødder. Bermuda består af utallige koraløer, som garanter for fine snorkle- og dykkebetingelser. For nybegyndere ud i denne fagre verden, kan de offentlige strande være et godt sted at begynde.

Mange hoteller udlåner mere end gerne snorkle- og dykkerudstyr, og giver tips til hvor man bedst kan opleve det vidunderlige liv under havoverfladen. For her er masser af farverige fisk, som f.eks. papegøjefisken, og smukke koraller. Tager man længere ud på havet for at dykke, bliver marineoplevelserne om muligt endnu mere farvestrålende.

Et sted for de avancerede kunne være Church Bay på sydsiden af Bermuda, vest for Fairmont Southampton Golf Club og Gibbs Hill Lighthouse.

Bermudas historie

Bermuda er opkaldt efter søfareren Juan Bermúdez, som i år 1505 opdagede Bermuda ø-gruppen i Atlanterhavet. Men først i 1609 kom der bosættere til øerne. Måske ikke helt af fri vilje, da det skete i forbindelse med et skibsforlis af engelske kolonialister. Fem år senere blev Bermuda overgivet til den britiske konge og er dermed Storbritanniens ældste kronkoloni.

Fra 1616 blev der indført slaver på Bermuda, og først i 1834 ophørte slaveriet på Bermuda. Fra 2002 blev Bermuda et selvstyrende, britisk oversøisk territorium.

Bermuda har 65.000 indbyggere, som hovedsagelig er efterkommere af slaver fra både Vestindien og Vestafrika, engelske bosættere, irkse eventyrere, udviste nordamerikanske fanger og portugisiske emigranter.

St. George's og Hamilton

St. George's

Byen St. George’s, opkaldt efter en engelsk helgen, var stedet hvor englænderne først slog sig ned, og byen forblev Bermudas hovedstad de første 200 år. I dag er St. George’s et levende vidnesbyrd på ø-gruppens særegne historie. Byen er den ældste bosættelse i den ’den ny verden’, og her kan man spadsere rundt i små, snævre, brostensbelagte gader og nyde smuk, britisk koloniarkitektur, charmerende fontæner og idylliske haver. Af samme årsag er St. George’s optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Hamilton

I slutningen af 1700-tallet blev Hamilton etableret og har siden 1815 været Bermudas hovedstad. Hamilton er en smuk by med en international atmosfære og rummer flere historiske bygninger og kirker, og byder i tillæg på museer, gallerier, parker og haver. Ikke mindst byens havnefront charmerer mange gæster.

Bermudas berømte ’røde’ strande

Bermuda er begunstiget med adskillige dejlige strande, som mange andre steder i Caribien, men det helt særlige her er at sandet er lyserødt. Det lyserøde sand kommer fra stammer fra knuste, lyserøde skaller fra havdyr, der er blandet med det ’normale’ hvide sand.

Bermudas attraktioner

Bermudas attraktioner kan sammenfattes til:

  • Royal Naval Dockyard – britisk militærkvarter fra 1812 - 1957
  • Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard.
  • Bermuda Aquarium, Museum and Zoo
  • De underjordiske grotter Crystal og Fantasy
  • Gibbs Hill Lighthouse fra 1846 - fyrtårn lavet i støbejern
  • St. George’s historiske by
  • De flotte lyserøde strande

Læs mere om Caribien her. 

Horseshoe Bay - Rejser til Bermuda
Horseshoe Bay - Rejser til Bermuda
St. Peter's kirken, St. George's - Rejser til Bermuda
St. Peter's kirken, St. George's - Rejser til Bermuda
Koralrevet ved Bermuda
Koralrevet ved Bermuda
Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard - Rejser til Bermuda
Bermuda Maritime Museum ved Royal Naval Dockyard - Rejser til Bermuda
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Caribien

Skræddersyede rejser til Caribien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Caribien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: