65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Barbados byder på masser af sol, sommer og flotte sandstrande. Øen er den mest solrige og mindst regnfulde i området og tiltrækker turister med gode muligheder for vandsportsaktiviteter, smukke koralrev og et farverigt natteliv. Elementer som tilsammen gør en rejse til Barbados til noget særligt attraktivt.

Det er på vestkysten, at man finder de rolige og lækre strande med det turkisblå vand. Speightstown og Holetown og sydkysten fra St. Lawrence Gap til Bridgetown er stederne, hvis man ønsker et varieret udvalg af aktiviteter.

Og når solen går ned, vågner Barbados rigtigt - gå ikke glip af nogle af de bedste bands i Caribien, der med inciterende Calypso-musik kan få enhver bænkevarmer op af stolen...Tag på en rejse til Barbados, det fortryder I ikke.

Den engelske kolonitid

Barbados var indtil 1627 en ubeboet ø. Men så kom briterne og bosatte sig. Herefter blev der anlagt sukkerrørsplantager, hvor slavearbejdere fra Afrika var den arbejdsdrivende kraft indtil 1834, hvor slaveriet det blev forbudt.

Briterne herskede på Barbados indtil 1966, hvor øen fik sin selvstændighed fra Storbritannien. Lige siden har øen dog været præget af britisk atmosfære, specielt i hovedstaden Bridgetown. Her kan I opleve historiske monumenter og seværdigheder og nyde den engelske Afternoon Tea på et af byens cafeer eller hoteller.

Barbados' strande

Barbados er en koralø, og dens strande er lavet af de fineste koralsand langt de fleste steder. Barbados' strande er i sandhed nogle af Caribiens fineste. En af dem, Crane Beach, har flere gange været med i kåringen af verdens bedste strande. Strandene ligger spredt med rund hånd rundt om hele øen.

Strande på vestkysten

Barbados' vestkyst kaldes i folkemunde for 'Platinum coast', og er især kendt for sit lune og rolige vand, der dovent skyller op på sandstrandene her. Her er mange flotte strande: Brandons, Batts Rock, Fitts Village, Paynes Bay og Sandy Lane for at nævne de vigtigste! Strande der er helt ideelle til at bade, snorkle og bare dase ved. 

Strande på sydkysten

Strandene på sydkysten byder på noget for enhver. Her finder både smukke strande med roligt vand, som på vestkysten, men også strande mere større bølger og mere vind - ideelle til windsurfing. Her kan nævnes Crane Beach, Bottom Bay, Bel Air Bay og Carlisle Bay.

Strande på nordkysten

Nordkysten er generelt præget af mere rustik natur og flere klippeformationer end sydpå. Havet er også voldsommere her, så generelt kan det ikke anbefales at bade her. Nordkysten er mere for den smukke natur og udsigt.

Strande på østkysten

Strandene på østkysten er åbne ud til det store Atlanterhav, hvorfor bølgerne ofte er højere og mere voldsomme her. Ideelle til surfing og windsurfing men ikke så meget til afslappet badning. I den sydlige ende af østkysten ligger der dog en række smukke bugte med mere roligt vand. Eksempelvis Tent Bay, Martin's Bay og Skeete's Bay.

Rom og shopping og cuisine

Barbados er også kendt for de mange sukkerrørsplantager, samt de gamle Rom-destillerier, hvor I får et indblik i produktionen. Hovedstaden Bridgetown byder på et hav af shoppingmuligheder, restauranter samt et farverigt natteliv.

Mange butikker er ’Duty Free shops’, hvilket indebærer, at I kan shoppe mærkevarer til spot-priser.

Barbados' cuisine er en blanding af afrikansk, indisk og britisk indflydelse. Et typisk måltid består af en hovedret af kød eller fisk, marineret i en herlig blanding af urter og krydderier, hertil en varm sideret og en eller flere salater. Til måltidet hører gerne en eller flere saucer.

Den nationale ret er Cou-Cou & stegt flyvefisk med krydret skysauce. En anden traditionel ret er "Pudding and Souse", som er en ret med sprængt svinekød med krydrede, søde kartofler.

 

Barbados tiltrækker mange turister, som ligger vægt på en oplevelsesrig ferie, hvor der kan stiftes bekendtskab med nogle af fortidens eventyrlige skatte, sjove vandsportsaktiviteter og enestående strande, som altid danner grundlag for en dejlig ferie.

Læs mere om Caribien her. 

Parliamentet i Bridgetown
Parliamentet i Bridgetown
Besøg f.eks. Crane Beach på Barbados
Besøg f.eks. Crane Beach på Barbados
Paynes Bay, Barbados
Paynes Bay, Barbados
Rejseekspert Heine kan skræddersy din rejse til Caribien

Skræddersyede rejser til Caribien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Caribien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: