65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Beyond Senses er et nyr rejsekoncept fra BENNS. Vi kalder det Wellness Redefined. Konceptet består af en række unikke hoteller, der via deres beliggenhed, sjæl, historie og faciliteter herunder spa/wellness danner fundament for en afslappende og afstressende ferie - af kortere eller lidt længere varighed - med mulighed for også af være såvel kulturel som fysisk aktiv i den omkringliggende natur.

Konceptet lanceres med europæiske produkter, men vil sidenhen udvides til andre verdensdele. 

I mange år har vi snakket meget om, at verden åbner sig og bliver større og større. Det er jo noget sludder, for vores klode har ikke forandret sig, kontinenterne og oceanerne ligger, hvor de plejer.

Næh, forandringerne foregår i os selv, det er os, der åbner op mod verden, og som samtidig får flere og flere muligheder for at udforske alverdens riger og lande. Vi bliver mere og mere globetrottere, med en glubende appetit på at se nyt.

Før i tiden ville vi have tryghed og faste rammer på vores rejser. Nu vil vi udfordres og overraskes, og de store rejser skal opfylde helt andre behov end før i tiden: Sanserne er blevet vores nye rejseleder.

Det hænger sammen med det liv, vi i øvrigt lever. Vi vil have det hele med. I familien, hvor vi vil gøre alt for at skabe de bedst mulige rammer for os selv, vores partner og vores børn. Vi er involverede og engagerede, bekymrede og begejstrede.

På arbejdet, hvor der stilles stadigt større krav til os, men hvor vi også får flere og flere muligheder for at udvikle os og tage ansvar. I fritiden, hvor vi søger fællesskaber, udvikling og engagement. Kaster os ud i alverdens sportsgrene, madlavning, opera, hvad som helst. Vi er åbne, søgende og legesyge.

Vi ved, vi har gode muligheder for at få en rig tilværelse med mange flere oplevelser og udfordringer end generationerne før os.

Vi ved, at verden er under konstant forandring: Klimaforandring, pandemi, krige, terror. Der er meget vi kan bekymre os om, og at vi føler, at vi hele tiden skal være på tæerne for at følge med.

Samtidig ved vi, at vi kun lever en gang, så det er NU, vi skal have det hele med. Det summer og det kører, vi tager stilling, tænker og udvikler os. Hele dagen, hele ugen, hele året. Måske stiller vi for store krav til tilværelsen - men hellere for meget end for lidt! Livet er blevet sjovere - og hårdere.

Og det er præcis når vi står midt i hvirvelstormen, at vores sanser melder sig
som rejseleder: Et sugende behov for at komme ud, væk, ned - helt tæt på os selv igen. Et sted, der er gerne, men ikke nødvendigvis (vi er jo blevet lidt klimabevidste), er så langt fra vore forfrosne breddegrader, at vi føler vi kommer til en anden, varmere verden.

Når vi lander det rigtige sted, er vi dog aldrig i tvivl: Vi falder til ro og giver slip og oplever på forunderlig vis, at vi bliver klogere på os selv og vores tilværelse.

Det sker steder, hvor vi virkelig kan mærke, at de gerne vil tage sig kærligt af os - vores krop, vores sind og vores almindelige velbehag. Hvor alle de små ting fungerer og er gennemtænkte, og hvor omgivelserne og menneskene er så smukke og venlige, at vi overgiver os.

Når sanserne er vores rejseleder, får vi meget mere end en ferie ud af det. Vi får fornyede kræfter til at sanse og overskue en tilværelse, der er voldsomt krævende, men også utrolig rig på oplevelser.

En rejse, der både får dig ud i verden og bringer dig tættere på dig selv - og det er vel ikke det værste, man kan foretage sig.

Beyond Senses rejserne tager jer med til et godt sted. Et sted, hvor sanserne leger, drilles, udfordres, ikke blot på de unikke hoteller, men lige så meget i den omkringliggende natur, hvor de fysiske og de mentale batterier lades op. God tur!

For nuværende tilbyder vi Beyond Senses rejser til

Spanien, Hotel Bon Sol, læs mere

Kroatien, hotel Martini Marchi, læs mere

Italien, Hotel Eremito, læs mere

Afslappende paroplevelser
Afslappende paroplevelser
Oplevelser for alle sanser
Oplevelser for alle sanser
Selvforkælelse for krop og sjæl
Selvforkælelse for krop og sjæl
Gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige
Gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige
Vær i ét med naturen
Vær i ét med naturen
Afslapning i eksotiske omgivelser
Afslapning i eksotiske omgivelser
Find din indre ro
Find din indre ro
Lad tiden stå stille
Lad tiden stå stille

Rejseforedrag

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: