Bemærk: Vi har pt. ingen aktuelle tilbud på "flyt en autocamper". Vi anbefaler jer i stedet, at se vores aktuelle tilbud på autocamper her.

Hvad går konceptet ud på?

Konceptet går ud på, at vi har et vist antal autocampere, der skal flyttes fra en fabrik ud til forskellige depoter. Vi hjælper to forskellige firmaer med at flytte dem. Det er jo nogle store omkostninger for et firma, hvis de selv skal flytte deres autocampere. Så her kan man få en rigtig billig ferie ved at hjælpe til med det. Mange gange er det kun forsikringen på autocamperen samt flybillet og første nat på hotel, man skal betale, når de skal flyttes.

Hvilke autocampere er der tale om?

Vi benytter os af to modeller: den fabriksnye, der skal ud til forskellige byer i USA. 

Hvilke lande kan vi flytte en autocamper i?


Vi flytter autocampere i USA, hvor autocamperne er fabriksnye, der skal flyttes i foråret. Opsamling sker nær Minneapolis, og autocamperen skal flyttes til Las Vegas, Denver, Los Angeles eller San Francisco. Der kan også være mulighed for at aflevere i enkelte andre byer. 

Hvor meget ved vi om vores autocamper inden afrejse?

Vi har flere forskellige tilbud. Nogle rejser er uspecificerede, så man ikke på forhånd ved, hvad for en vogn man får, før man står derovre. Andre gange ved vi på forhånd, hvad det er for en vogn, og så kan man vælge fra en liste med forskellige modeller. Men mange gange, når det er rigtig billigt, er det uspecificeret, men udlejerne gør selvfølgelig, hvad de kan: større grupper får de største vogne, og mindre grupper får de mindste vogne.

Hvilke faciliteter er der i autocamperen?

  • Køkkenudstyr
  • Sengetøj og håndklæder ligger altid klar i autocamperen.
  • Den er fuldt udstyret, og man har faktisk det samme, som når man bor på hotel. Man skal bare have tøj med og pakke på samme måde, som når man skal på hotelferie.
  • Som udgangspunkt er der altid toilet og bad i vognene – og hvis det er uspecificeret, vil man på forhånd vide, om det er med eller ej.
  • Et rullende hotel med toilet og bad er altid fordelagtigt. For eksempel kan man i Australien og New Zealand overnatte gratis på primitive campingpladser. Og her er det ekstra godt med eget badeværelse.

Hvem henvender konceptet sig til?

Umiddelbart mest til folk, der er 50-60+. For eksempel par, hvor børnene er rejst hjemmefra, og hvor man har tiden til at tage af sted. Selvom det oftest er par, har vi også få børnefamilier, men det ligger jo uden for højsæsonerne. Så derfor passer det ofte ikke børnefamilier, da børnene så skal have fri fra skole. Så det er meget for de fleksible rejsende.

Der er også mange, der bruger det som en smagsprøve. De vil gerne prøve den rejseform, men er i tvivl om, det er noget for dem. Og en autocamperrejse er ikke billig. Det er noget, man skal gøre fordi, det er den rejseform, man har lyst til. Men med flyt en autocamper-konceptet er vi nede i gode og billige priser. Mange gange er det omkring halv pris og en fordel, man kan benytte sig af, så man kan prøve det. Og vi ser også rigtig mange, der vender tilbage og spørger om, hvornår næste års vogne skal flyttes. Fordi man bare må ud igen.

Hvor lang tid varer rejsen typisk?

Rejsen vil typisk vare mellem 18-30 dage - alt efter hvilket selskab, man flytter for. Men det er også lange stræk. Den mest populære strækning er fra det nordlige USA til det sydvestlige USA. Og der skal man minimum have to uger for at opleve så meget som muligt.

Flyt en autocamper
Flyt en autocamper

Hvad er det bedste ved konceptet?

Man har et hus på ryggen og kører rundt med det hele. Man kan selv lave mad og varme vand til kaffen, når man har brug for det. Man har toilet, bad, senge – alle faciliteter følger med, mens man kører.

Man kommer også meget tættere på lokalbefolkningen. Amerikanerne elsker også selv at campere selv. Og på campingpladserne falder man hurtigt i snak med naboer og kommer tæt på den kultur, man rejser i. Man lærer folk og deres kultur at kende. Hvis man booker sig ind på et hotelværelse, vil man ikke få den oplevelse. Så uden at være tvunget til det, har man muligheden for at møde andre mennesker.

Man kommer også tættere på naturen, og det er en meget større oplevelse – fremfor at komme ind på en campingplads. Det der med at være en del af naturen, er en stor del af autocamper-livet. Udover at man sparer penge, så giver det en ekstra god oplevelse.

Hvad indgår i prisen?

  • Flybillet
  • Første nat på hotel
  • Autocamper og forsikring og alt det udstyr, der skal være i vognen: sengetøj, håndklæder og køkkenudstyr. Så man er fuldt udstyret. Man kan også tilkøbe flere nætter til de sidste dage, hvis man for eksempel gerne vil opleve mere af den by, man ender i til sidst. Det ser vi mange, der gerne vil.

Vi vil afsted – hvad skal vi gøre?

Vi har flyt en autocamper-konceptet hvert år - oftest kommer vi ud med det i efteråret. Det er meget populært, og ofte går der går kun en uge, inden det hele er solgt. Så man skal huske at tilmelde sig vores nyhedsbrev, hvis man vil have besked om startskuddet.

Bemærk: Vi har pt. ingen aktuelle tilbud på "flyt en autocamper". Vi anbefaler jer i stedet, at se vores aktuelle tilbud på autocamper her.