65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs rundt i autocamper i USA

For mange er det at rejse med autocamper i USA den eneste rigtige måde at opleve dette fantastiske land på - og når I først har prøvet det, forstår I hvorfor! En rejse gennem USA i autocamper er bare noget helt særligt.

På en ferie med et mobilhome i USA har I friheden for at gøre det impulsive og for på en helt anden måde at være tæt på naturen, opleve naturen og samtidig være tæt på hinanden og familien. En forrygende ferieform, som vinder mere og mere indpas.

Hvorfor holde ferie i et mobilhome i USA?

Forstil jer en god naturfilm i jeres egne gode lænestole. I fascineres af den fantastiske oplevelse, filmen giver jer. Hvorfor ikke realisere dette og skifte fjernsynet ud med en stor forrude og lænestolen med et stort amerikansk autocampersæde med armlæn?

En unik rejseform

At rejse i autocamper er i høj grad en livsstil. Det er ikke luksusophold på et resort med et stort værelse, rengøring hver dag, stor pool og fine restauranter. I stedet er det store naturoplevelser, ultimativ frihed og mulighed for masser af socialt samvær på en anderledes nærværende måde.

I USA kalder man en autocamper en RV (recreational vehicle), og det omfavner i al sin enkelhed, hvad denne rejseform drejer sig om: Afstressende og afslappende oplevelser, der sætter sig dybt i ens sjæl, nu og for altid!

Et hotel på fire hjul

En autocamper er et hotel på fire hjul. I har det hele med jer, og I behøver kun at pakke ud én gang. Den perfekte ferieform for børnefamilier med faste rammer for de mindste. Og bliver sulten for stor undervejs på landevejen, kan en rasteplads byde på en frokost i det medbragte køkken. Autocamperen er på vej til at blive hele Danmarks foretrukne ferieform.

For hele familien

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Vi sørger for, at I får glæde af de bedste special-tilbud, der er tilgængelig på jeres rejsetidspunkt og vi sørger for, at I ankommer til en fuldt udstyret autocamper, eller motorhome, inkl. ansvars- og kaskoforsikring. Desuden får I 10 % rabat på alle KOA campingpladser i USA og Canada, når I booker jeres Cruise America autocamper gennem BENNS. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud.

Oplev hvad I vil, når I vil

Vælger I at holde ferie ferie i autocamper i USA, vil I opleve den magiske følelse af ultimativ frihed og uafhængighed, som har fortryllet tusindvis af mennesker. På en autocamperferie har I alle muligheder til at være impulsiv, og gøre lige hvad I har lyst til! I tillæg kan man komme virkelig tæt på den smukke og varierende natur, som findes overalt i USA. Besøg f.eks. vidunderlige nationalparker som Yellowstone, YosemiteGrand Canyon eller Everglades uden at være nødt til at rejse ud af de fantastiske omgivelser igen for at overnatte - her kan I nemlig tilbringe natten midt i den vilde natur og få helt unikke oplevelser, som I ellers ikke ville få!

Oplev USA's fantastiske landskaber i første parket

Nu kører I ud ad en amerikansk landevej, ud hvor naturfilmen er optaget, sætter autocamperens cruise control på en tilpas hastighed, slapper af og nyder naturen og de lange horisonter, der passerer forbi. Luk jeres øjne og drøm jer derhen et øjeblik!

Autocamper i USA - oplev Californien

Tag på en ferie i autocamper i Californien og det vestlige USA og oplev ”The Golden State” Californien og andre fantastiske destinationer i USA’s vilde vesten på en anderledes og spændende rejse med BENNS.

Ferier i autocamper i Californien og det vestlige USA bliver til stadighed mere populære, da turister verden over er begyndt at få øjnene op for denne pragtfulde ferieform, der i årevis har været amerikanernes egen foretrukne måde at rejse gennem USA på.

Autocamper i Californien og vestlige USA er ferien, der åbner op for et utal af muligheder og unikke oplevelser i denne spændende del af USA, som både rummer underskøn og meget varieret natur og et hav af stemningsfulde storbyer.

Autocamper i USA - oplev Alaska

Alaska er kendt for sin vilde, utæmmede natur og er hjemsted for et utroligt mangfoldigt dyreliv, og er I til store naturoplevelser, må I ikke gå glip af rejse i autocamper i Alaska.

Alaska er utrolig smuk, og vælger I at tage på autocamperferie i Alaska, får I kør-selv-feriens mobilitet og fleksibilitet, så I kan nå rundt, og se alt det I gerne vil, samtidig med at I bor yderst komfortabelt og har alt, hvad I skal bruge lige ved hånden hele tiden. I kan holde ind, lige når det passer jer, hvis I finder et godt lille sted, hvor I vil tilbringe dagen eller blot nyde en god frokost, som I kan tilberede i jeres eget køkken.

Når I lejer autocamper i Alaska åbnes der op for et væld af muligheder. Tag på vandreture på en af de talrige vandreruter i naturskønne omgivelser, mærk historiens vingesus på en idyllisk sejltur med hjuldamper eller besøg en af de tryllebindende naturparker. Og tilmed er køreturene mellem de forskellige byer og seværdigheder helt vidunderlige – tænk at selve transporten kan være hele turen værd, men dette er i den grad tilfældet på en ferie i autocamper i Alaska.

Autocamper i USA - oplev østkysten

På en rejse i autocamper i det østlige USA får I alt dette samt en masse spændende oplevelser oveni. Med en autocamper i det østlige USA kan I boltre jer i farverige og imponerende naturoplevelser ud over det sædvanlige, som f.eks. den uendeligt smukke nationalpark Great Smoky Mountains, den mest velbesøgte af USA's talrige nationalparker.

Endvidere rummer den østlige del af USA også nogle af de mest interessante og mest stemningsfulde storbyer, som I også kan besøge på jeres ferie i autocamper i det østlige USA. Tag pulsen på den mangfoldige, fascinerende og levende storby New York, oplev de interessante og verdensberømte museer, seværdigheder og monumenter i Washington D.C. eller besøg Atlantic City, spillebyen, som er det østlige USA’s pendant til Las Vegas.

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!

Prisen på en autocamperferie i USA er pr. forespørgsel, og vil I have rejsen til den laveste pris, så kan det betale sig at være tidligt ud - jo tidligere man booker desto billigere er det nemlig. Vil I have rejsen så billigt som muligt er en god tommelfingerregel at booke rejsen ca. et år i forvejen. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i USA. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper her.

Autocamper i USA
Autocamper i USA
Nyd friheden ved at have køkkenet lige ved hånden
Nyd friheden ved at have køkkenet lige ved hånden
Med en autocamper i Californien kan I bl.a. opleve de imponerende træer
Med en autocamper i Californien kan I bl.a. opleve de imponerende træer
Autocamper i USA giver masser af muligheder
Autocamper i USA giver masser af muligheder
En rejse med autocamper i Alaska giver smukke naturoplevelser
En rejse med autocamper i Alaska giver smukke naturoplevelser
Besøg f.eks. Yosemite i et motorhome i USA
Besøg f.eks. Yosemite i et motorhome i USA
Motorhome i USA - Få fantastiske oplevelser
Motorhome i USA - Få fantastiske oplevelser
Kør på Route 66 i autocamper iUSA
Kør på Route 66 i autocamper iUSA
Se Great Smokey Mountains på en ferie i USA i autocamper
Se Great Smokey Mountains på en ferie i USA i autocamper
Udsigt til Monument Valley - Autocamper i USA
Udsigt til Monument Valley - Autocamper i USA
Oplev Washington D.C. på en autocamperferie i USA
Oplev Washington D.C. på en autocamperferie i USA
Nyd livet ved at rejse i motorhome i USA
Nyd livet ved at rejse i motorhome i USA
Rejseekspert Maria kan skræddersy din autocamperferie i USA

Skræddersyede autocamperferier i USA

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din autocamperferie i USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: