65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejs med autocamper rundt i New Zealand

Essensen af New Zealand er formidal natur, unik endemisk flora og fauna, charmerende byer, fremragende vin, skønne strande og øer, fascinerende kolonihistorie, unik Maorikultur og grundlæggende en venlig og særdeles laid-back atmosfære og befolkning.

Et ideelt land at holde ferie i uanset hvilken rejseform, man har valgt. Men få lande er så velindrettede til kør-selv ferie som New Zealand, og vælger man at opleve landet med en autocamper får man på alle leder og kanter den mægtige natur helt ind i kabinen og under huden. 

På en ferie i autocamper i New Zealand kommer man helt tæt på naturen, har fuld frihed og fleksibitet til at opleve, der, der i nu'et bliver vigtigt. Her er det det ikke-planlagte, der får lov til at fylde, hvilket bringer uventede oplevelser med hjem. Man overnatter tæt på naturen og mærker freden og roen omkring sig! En autocamperferie er næsten en meditativ oplevelse.

En rejse med autocamper i New Zealand er helt ideel for alle, par såvel som for familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, gerne vil være sammen om oplevelserne og have tid til det spontane ogdet uventede, som man kommer forbi.

 

Oplev Sydøen i New Zealand

Sydøen er et absolut must når man kører rundt i autocamper i New Zealand. Det er her at man finder de fantastiske new zealandske alper med bjergklædte tinder og flere steder store gletsjere fx. Franz Josef. De høje bjerge gemmer på dybe stillie fjorde, som man oplever bedst i den UNESCO-beskyttede Fiordland National Park

Det er på Sydøen, at man finder landets højeste bjerg Mt. Cook og i nærheden af dette de smukke søer Lake Tekapo og Lake Pukaki. Berømte for deres surrealistisk turkisfarvede vand. Ved Lake Tekapo finder I også den lille kirke Church of the Good Shepherd, der er et af landets med ikoniske fotospots. 

Længere sydpå finder man byen Queenstown med de utallige aktivitetstilbud lige fra mountain biking og ziplining til vandreture og sejlture på Lake Wakatipu.

Storbyoplevelser og engelsk kolonihistorie finder I i byerne Dunedin og Christchurch, og ved Kaikoura er der unikke muligheder for at opleve hvaler og andet spændende liv i havet.

Er man til vin er det oplagt at lægge vejen forbi vinområdet i Marlborough på sin autocamperferie i New Zealand, hvor nogle af verdens bedste hvidvine produceres. I samme område finder man den fantastiske Abel Tasman nationalpark med fine muligheder for at være aktiv med kajaksejlads, trekking m.m.

 

Oplev Nordøen i New Zealand

En ferie i autocamper i New Zealand bør også omfatte Nordøen. Hvor Sydøen imponerer med sin enorme natur, er Nordøen et must på grund af den dybe, indfødte kultur, man finder her. Det er især ved Paihia i Bay of Islands og ved Rotorua, at Maorikulturen træder tydeligst frem.

I tillæg er naturen stadig fantastisk og egenartig på Nordøen lige fra Bay of Islands' smukke arkipelag og Rotoruas unikke geotermiske landskab til de kegleformede vulkaner ved Tongariro.

Sluttelig skal man bestemt ikke gå glip af byoplevelser med både Auckland, landet største by, samt Wellington, landets hovedstad. Af andre interessante byer kan nævnes historiske Paihia og Russell (Bay of Islands), Napier med masser af vinmarker, Tauranga ud til den enorme Bay of Plenty og Whitianga på Coromandel halvøen med Cathedral Cove i nærheden. 

 

Vi hjælper med planlægningen

Vores rejsekonsulenter er erfarne rejsende, som selv har rejst rundt i New Zealand, og prøvet forskellige former for ferie. De vil derfor kunne rådgive på bedste vis om jeres ferie i autocamper i New Zealand. De kan bidrage med gode råd, planlægningen af rejserute samt andre krav og ønsker I måtte have. Uanset om der skal være fokus på fantastiske naturoplevelser eller en kombination af natur og storby, så kan vi hjælpe.

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere man booker. Kontakt en af vores konsulenter for et godt tilbud på en ferie i autocamper i New Zealand. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Vær tidligt ude med bestilling af jeres rejse med autocamper - og spar penge!
Prisen på en autocamperferie i New Zealand er altid pr. forespørgsel, og en god tommelfingerregel er, at rejsen altid billigst, jo tidligere man booker - vi anbefaler, at man booker op til et helt år i forvejen! Kontakt en af vores rejsekonsulenter for et godt tilbud. Bemærk alle vores priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

Hvilken autocampermodel skal jeg vælge?
Tag en snak med vores rejseeksperter om dette. Der er rigtig mange forskellige autocampermodeller, og det vigtigt at jeres behov tales igennem for at vi sammen kan finde det rigtige valg. Der er modeller, som passer til både par og børnefamilier, og udvalget er så stort, at der altid er en eller flere typer, der kan passe jeres behov.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres ferie i autocamper i New Zealand. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om ferie i autocamper
Læs mere om alle vores New Zealand rejser

Motorhome i New Zealand
Motorhome i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Nyd naturen på en ferie i autocamper i New Zealand
Familieferie i New Zealand med autocamper
Familieferie i New Zealand med autocamper
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Tag f.eks. til Rotorua i New Zealand i et motorhome
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Nyd de smukke omgivelser på ferie i autocamper i New Zealand
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Stop ved de mange seværdigheder på vejen i autocamper
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Dyrelivet i New Zealand er også meget spændende
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
Tag et stop i autocamperen i New Zealand og nyd omgivelserne
På ferie i autocamper i New Zealand
På ferie i autocamper i New Zealand
Rejseekspert Tina kan skræddersy din autocamperferie i New Zealand

Interesseret i New Zealand?

Jeg kan hjælpe med at skræddersy din autocamperferie i New Zealand!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: