65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

En rejse til Sydkorea byder på utrolige oplevelser. I storbyen, og hovedstaden Seoul, kan I opleve de himmelstræbende skyskrabere og en højteknologisk atmosfære. Rejser man til Sydkorea, er der også utrolige naturoplevelser i vente, f.eks. på øen Jeju. 

I Sydkorea er der også mulighed for at se smukke templer, og det er noget, man ikke bør gå glip af på en rejse i Sydkorea.

Seoul

Når man rejser til Sydkorea og besøger Seoul, bør man også besøge det smukke Gyeongbokgung Palace. Gå også rundt i byen og oplev den smukke og meget moderne kultur, som I finder i Seoul. I kan f.eks. gå ned og opleve Cheong-gye-cheon, som er en å, der løber gennem byen. Om aftenen er den flot oplyst. Åbningen af åen og dermed afskaffelsen af en større trafikeret vej, er blot et af de mange tiltag, Seoul har gjort for at gøre byen mere åben og grøn.

DMZ - Demilitarized Zone

Det er oplagt at tage til DMZ, når man er i Seoul. Her finder I grænsen, der skiller Nord- og Sydkorea. På ture hertil, vil I lære mere om historien. Fra en udkigspost kan man se tværs over DMZ til Nordkorea i det fjerne. 

Busans skyskrabere og smukke templer

I Busan er der rig mulighed for at få indsigt i den spændende historie og samtidig også opleve skyskrabere og den moderne livsstil. Busan har mange smukke templer, og vi anbefaler jeg bl.a. at besøge disse templer:

  • Haedong Yonggungsa Temple in Busan
  • Beomeosa Temple

Haedong Yonggungsa Temple

Dette tempel ligger smukt placeret ud til kysten i den nordøstlige del af Busan. Da de fleste templer i Korea ligger i bjergene er dette et meget enestående syn. Haedong Yonggungsa Temple blev først bygget i 1376 af den store buddhistiske lærer kendt som Naong under Goryeo dynastiet. Vær opmærksom på, at man skal gå 108 trin ned til templet, men det er hele turen værd. Midtvejs kan man stoppe og nyde den smukke udsigt og nyde den beroligende bølgelyd. Templet blev renoveret i 1970'erne og fremstår i dag igen rigtig flot.

Beomeosa Temple

Dette tempel er et af de fem største templer i Korea og blev oprindeligt grundlagt af munken Uisang i år 678. Det originale Beomeosa tempel blev ødelagt under den japanske invation af Korea i 1592 men blev renoveret i 1713, og står i dag i god stand. Templet er tæt placeret på Busans berømte bjerg, Mt. Geumjeongsan, og området omkring er derfor smukt og frodigt.

Den historiske by Gyeongju

Når man er I Busan, kan man benytte muligheden for at besøge en af Sydkoreas mest attraktive og historiske byer, Gyeongju. Byen Gyeongju har næsten 1000 års historie, og størstedelen af byen er dækket med værdifulde relikvier og monumenter. Besøg Nationalmuseet, som har over 80.000 relikvier fra Shilla-perioden og lær endnu mere om byens fascinerende fortid. I bør også se gravhøjene i området, hvor konger og embedsmænd er begravet. F.eks. kan I besøge Daereungwon Royal Tomb.

Naturoplevelser på Jeju Island

Jeju Island er kendt som en af de nyeste syv vidundere i verden, og det er bestemt ikke uden grund bl.a. pga. Mt. Hallasan, som kan bestiges af de aktive.

På Jeju Island finder man nogle af verdens mest berømte strande, vandfald og haver. F.eks. er vandfaldet Cheonjiyeon utroligt smukt. Vi anbefaler et besøg i den botaniske have Yomiji, hvor I kan lære mere om øens flora og fauna.

Det er desuden på denne ø, at der findes en vej, som hedder "Mysterious Road", find ud af hvorfor den er så mystisk!

I kan også besøge Jeju Islands Sculpture Park med over 160 skulpturer og det er faktisk muligt at se Mt. Hallasan herfra.  Yakcheonsa templet er også et besøg værd.

Yakcheonsa Temple

Yakcheonsa templets arkitektoniske stil minder om de buddhistiske templer fra det tidlige Joseon dynasti. Templet er hele 30 meter højt og arealet er ikke mindre end 3.305 m². Når man går ind i templet, vil man blive mødt af en 5 meter høj statue af Vairocana (Buddha), den højeste i Korea.

Seongsan Ilchulbong

En af de mest populære turistattraktioner på Jeju Island er Seongsan Ilchulbong, og det er ikke uden grund. Det var efter et vulkanudbrud for over 100.000 år siden at Seongsan steg op fra havet. Der er et enormt krater i toppen af Seongsan, som er omkring 600 m i diameter og 90m høj. Krateret ligner lidt en gigantisk krone med de mange skarpe klipper omkring. Den nordvestlige side er utrolig frodig og grøn og det er oplagt at vandre på højderyggen.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Sydkorea. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Bukchon Hanok - Rejser til Sydkorea
Bukchon Hanok - Rejser til Sydkorea
Smukke Jeju island - Rejser til Sydkorea
Smukke Jeju island - Rejser til Sydkorea
Gyeongbokgung Palace - Rejser til Sydkorea
Gyeongbokgung Palace - Rejser til Sydkorea
Udsigt over Seoul - Rejser til Sydkorea
Udsigt over Seoul - Rejser til Sydkorea
Koreansk kvinde i traditionel kjole - Rejser til Sydkorea
Koreansk kvinde i traditionel kjole - Rejser til Sydkorea
Gravhøje i Gyeongju - Rejser til Sydkorea
Gravhøje i Gyeongju - Rejser til Sydkorea
Deogyusan Mountains - Rejser til Sydkorea
Deogyusan Mountains - Rejser til Sydkorea
Smuk arkitektur - Rejser til Sydkorea
Smuk arkitektur - Rejser til Sydkorea
Jeju Island byder på fantastiske naturoplevelser - Rejser til Sydkorea
Jeju Island byder på fantastiske naturoplevelser - Rejser til Sydkorea
Statue på Jeju Island - Rejser til Sydkorea
Statue på Jeju Island - Rejser til Sydkorea
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Sydkorea

Få skræddersyet rejsen til Sydkorea

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Sydkorea.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: