65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Velkommen til The Taaras!

Helt gemt væk for omverdenen, ligger The Taaras på den lille malaysiaske trope-ø Redang ud for landets østkyst. Redang betragtes som en af de smukkeste øer i det sydkinesiske hav og The Taaras fuldender drømmen om et ophold på en ugenert trope-ø med sine vidunderlige rammer, helt ned til en uforlignelig smuk strand med det mest blå vand, som tænkes kan. Faktisk ejer resortet områdets 2 bedste strande, som begge ligger lige ved hotellet. Et virkeligt skønt luksushotel, og det oplagte valg til den ekstra selvforkælelse.

Selve Redang er næsten rund og måler 6 km på den en side og 7 km på den anden. Øen er omgivet af flere dejlige strande, samt noget virkeligt klart vand med masser af marineliv, ideelt til snorkeling og dykning.

Generelt er forekomsten af koralrev flot, og selve havområdet ved Redang samt de nærtliggende Perhentian Islands er lovmæssigt beskyttet, og har status af 'Protected Marine Park'. Derfor må der heller ikke fjernes koraller eller andet fra øen. Der er store bøder, hvis dette opdages.

Værelser

Resortet har i alt 183 skønne værelser i flere kategorier. På de af vores rejser, hvor der er ophold på The Taaras indkvarteres I som udgangspunkt i et Garden Deluxe væresle, men det er muligt at opgradere til andre værelsestyper mod ekstrabetaling. Kontakt os for mere information herom samt priser. Generelt skal det dog understreges, at alle værelser på The Taaras, uanset type, har senge i overstørrelse og sengetøj af ypperlig kvalitet. 

Garden Deluxe værelse
I har mulighed for at vælge enten at én stor seng (King) eller to adskilte senge (Twin). Værelset har bad/toilet en-suite samt privat veranda. Garden Deluxe værelserne ligger med udsigt til resortets tropiske have. Størrelsen på værelserne er ca. 30 m2. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder såsom:

 • Fladskærms-TV med satellit-TV og in-house film
 • Loftsventilator samt aircondition
 • IDD (International Direct Dial) telefon
 • Adgang til internet
 • Hårtørrer
 • Elektronisk sikkerhedsboks
 • Minibar med drikkevarer og snacks
 • Mulighed for at lave egen kaffe og te
 • Mulighed for at kunne udvide med værelset ved siden af - for familier
 • Privat balkon/terrasse

Restauranter og barer

Gode restauranter og hyggelige barer hører sig til på et lækkert resort, og her byder The Taaras på hele 4 muligheder:

 • Beach Brasserie - her serveres et moderne køkken med bl.a. skønne fisk- og skaldyrsretter samt vestligt inspireret grillretter
 • The Asean All Day Dining - her serveres autentisk malaysisk mad og internationale specialiteter. Her kan spises hele dagen.
 • Asean Terrace Lounge - en hyggelig, åben lounge, der serverer drinks og snacks hele dagen ledsaget af behagelig baggrundsmusik. Oplagt til en drink efter maden.
 • Bayu Bar - resortets open-air strandbar. Lækre tropiske cocktails og lette snacks dominerer kortet her. Her kan man få pizza, tapas og meze og andet 'let fingermad'.

The Taaras Spa

Asien er arnestedet for fantastisk massage, så hvorfor ikke unde jer den ekstra nydelse med en behagelig massage, body scrub eller andet vitaliserende i resortets lækre spa. Prøv fx stedet signaturmassage - I vil ikke fortryde det!

Læs mere om Malaysia.

Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rejse til Malaysia

Få skræddersyet rejsen til Malaysia

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Malaysia.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: