65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Velkommen til The Andaman!

...og velkommen til et ophold på et skønt luksushotel ved en af Malaysia allerbedste strande, The Datai Bay. En mere tropisk og fotegen setting skal man lede længe efter med den grønne frodige regnskov som kulisse bag hotellets direkte beliggenhed ud til den smukke U-formede Datai Bai med det lune, smaragdgrønne Andamanerhav.

The Datai Bay er en privat strand, som deles mellem to hoteller: The Andaman og The Datai (lukket for renovering pt.), så I vil få det hele for selv.

Hotellet byder på skønne, rummelige værelser med al komfort og med alle moderne faciliteter. Fra værelserne er der enten udsigt til havet eller til regnskoven.

Inkluderet i rejsens pris er indkvartering i et lækkert 43 m2 stort Rainforest Room, men køb af opgradering til andre værelsestyper er naturligvis muligt. Hør nærmere.

The Andaman byder på hele 4 skønne restauranter med køkken i topkvalitet, uanset om I vælger at spise internationalt, malaysisk eller japansk. Herudover en lækker bar, samt en stor open-air lounge.

For de aktive er der masser af muligheder med vandsportsaktiviteter, egen golfbane til hotellet, madlavningskurser, deltage i Coral Conservation aktiviteter eller gå med hotellets naturguide rundt i regnskoven, der omgiver hotellet.

Den ekstra selvforkælelse sikres med en behandling i hotellet Spa, hvorfra der er en sublim udsigt over bugten. Det skal prøves!

Læs mere om Malaysia.

Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rejse til Malaysia

Få skræddersyet rejsen til Malaysia

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Malaysia.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: