65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Kina er et land, der fascinerer, forundrer, fortryller og imponerer alle dine sanser. Dette land af kontraster har noget for enhver smag - fra Tibets høje sletter i vest til syd/øst-kinas store floder. De historiske byer Xian og Beijing, samt Shanghai, den pulserede metropol.

Rejser til Kina med BENNS er planlagt som rundrejser, sammensat i samarbejde National Geographic og G-Adventure. 

En rejse til Kina er intet mindre end fantastisk. Uanset om I ønsker at rejse til Kina på egen hånd eller på en rundrejse i Kina, så vil det myldrende folkeliv være en af de allerstørste oplevelser på rejsen. Det er så fascinerende at søge ind i byernes boligkvarterer med snævre gader, små gårdhaver og endeløse mure. Indånde duftene på de lokale markeder og i baggrunden de evigt klimtende cykelringklokker. Er man på egen hånd i landet eller blot har en dag til rådighed, kan man sagtens leje en cykel og udforske byen eller drage ud mod landet, hvor livet stadig leves primitivt, fredeligt og forunderligt.

På en rejse i Kina vil I finde ud af, hvor forunderligt og helt utroligt fascinerende landet er. Vi har prøvet at sammensætte programmer, som kan tiltrække de flestes lyst. På vores rundrejser får I en bid af lidt af det hele, og I vil med garanti få opfyldt jeres rejsedrømme i trygge rammer med en guide.

Kina byder på historie, kultur og smuk natur

Kina er et land med en helt utrolig og unik historie, og det er især historien, kulturen og de smukke landskaber, der danner rammer om dette fantastiske land. 

Kina - et episk eventyr

Landet byder på store åbne vidder, smukke panoramaer i Tibet, hektisk storbyliv i Shànghǎi, terrakottahæren i Xian, for ikke at tale om den imponerende kinesiske mur. På en rejse i Kina vil I komme tæt på landets unikke historie og kultur. Alene mangfoldigheden af ​​Kinas terræn, tager jer fra støjende byer sydende med energi, til isolerede bjergtoppe og Ming-dynastiets landsbyer.

Det moderniserede Kina

På en rejse til Kina finder man også ud af, at kineserne har moderniseret landet en del. De har bygget en hær af moderne hotelpaladser, der ville have været en kejser værdig. Efter vanlig kinesisk tankegang kan det ikke blive stort og flot nok. Her kan turisterne bo i vild luksus, handle ind i de indbyggede butikscentre, spise i restauranter med både vestlig og kinesisk mad tilberedt af mesterkokke, og der tilbydes såmen også massage, manicure mv. Fra alle disse store og smukke hotelpaladser er der selvfølgelig rig mulighed for at udforske byen nærmere. Der er et væld af udflugtsmuligheder og guidede ture, som tager jer med udenfor byen til mange af de helt store højdepunkter.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med jeres rejse til Kina. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Den kinesiske mur om efteråret - Rejser til Kina
Den kinesiske mur om efteråret - Rejser til Kina
Den forbudte by i Beijing - Rejser til Kina
Den forbudte by i Beijing - Rejser til Kina
Smukke rismarker ved Guilin - Rejser til Kina
Smukke rismarker ved Guilin - Rejser til Kina
Himlens tempel i Beijing - Rejser til Kina
Himlens tempel i Beijing - Rejser til Kina
Pulserende Shanghai - Rejser til Kina
Pulserende Shanghai - Rejser til Kina
Terrakottahæren i Xian - Rejser til Kina
Terrakottahæren i Xian - Rejser til Kina
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Kina

Få skræddersyet rejsen til Kina

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Kina.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: