65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Kontrastrigt, kaotisk, eventyrligt, farvestrålende og folkeligt. Det er vanskeligt af beskrive det sydlige Asiens største land med blot et enkelt ord, men lige netop derfor er en rejse i Indien en oplevelse man sent vil glemme.

I Indien venter der en kultur formet af fortid og nutid, en natur, som skifter fra Himalayas majestætiske sneklædte bjerge i nord til solbeskinnede strande og tropisk landskab i syd, og selvsagt byder på en af verdens syv underværker…for blot at nævne det vigtigste.

En rejse til Indien – kaotisk og fascinerende

Indien er den folkerigeste nation i verden efter Kina, og det kommer tydeligt til udtryk i storbyerne. Her er et nærmest vanvittigt mylder af biler, mennesker, rickshaws og ikke at forglemme – køer. Koen er jo et helligt dyr i Indien, så vær ikke overrasket, om I ser en ko ligge i vejsiden eller stå midt på vejen.

Mange førstegangsbesøgende bliver overvældet af kaoset, larmen og ikke mindst fattigdommen i Indien. Sammenlignet med Danmark er her tale om en veritabel kultursammenstød.

Men bliv ikke skræmt for selv om Indien højest sandsynligt er et af de mest hektiske steder, I nogensinde kommer til at besøge, så er det også disse voldsomme kontraster, der vil blive hængende i jeres hukommelse, fordi de gør Indien til et lærerigt og spændende rejsemål.

Indien er således en fascinerende blanding af alle vores sanseindtryk, der venter på at blive vækket på en rejse til Indien.

Rejsetips til Indien

Indien er et kæmpeland, og det er umuligt at se og opleve det hele på samme rejse, med mindre man har rigtig god tid til rådighed. Derfor er det vigtigt at prioritere, hvad man gerne vil se og opleve på rejsen til Indien. Her er i hvert tilfælde helt sikkert noget for enhver smag og pengepung.

Indiens Gyldne Trekant

Den klassiske rejse i Indien, eller rundrejse om man vil, er en rejse, der omfatter byerne Agra, Delhi og Jaipur, også kaldet Den Gyldne Trekant. Her får man oplevet det mere klassiske Indien med storslåede templer, smukke fæstninger og det farverige liv i byens gader og markeder. Det er oplagt, når man er på disse kanter på sin rundrejse i Indien, at supplere de kulturelle oplevelser med en unik mulighed for at besøge nationalparken Ranthambore, hvor det er muligt at se den indiske tiger i sine naturlige omgivelser.

Hovedstaden Delhi

Hovedstaden Delhi lever til fulde op til det kaotiske ry, som landet har, med heftig trafik, køer på gaderne og mennesker alle vegne. MEN Delhi er også meget andet. Her møder man også en stor del af landets historie og kultur med bl.a.

  • Det røde fort fra Mughal-riget
  • Den Gamle fort
  • Jama Masjid, en af Indiens største moskeer
  • Krigsmindesmærket India Gate
  • Lotustemplet

Jaipur

Jaipur kaldes også den lyserøde by, og når I er her forstår I hvorfor. I Jaipur finder I flere enestående templer samt det berømte Amber Fort fra 1592. I Jaipur er der gode shoppingmuligheder for bl.a. kashmirprodukter.

Agra og Taj Mahal – Et av verdens syv underværker

Stormogulen Sah Jahan begyndte at bygge dette fantastiske marmormausoleum i 1632, som en kærlighedserklæring til sin yndlingskone Mumataz Mahal. Taj Mahal stod færdigt i 1648 og har imponeret turister og andre besøgende lige siden.

Også UNESCO, som tog stedet på sin verdensarvsliste i 1983. Taj Mahal er et af de steder som skal ses, det kan ikke beskrives.

Krydstogt i Det indiske Ocean

Spændende storbyer og smukke strande

BENNS tilbyder krydstogt i Det Indiske Ocean, hvor I får mulighed for at opleve flere af Indiens mange perler. En af dem er kystbyen Goa, som af mange kaldes for ’Østens Perle’.

Her kan I nyde livet på de smukke strande og tage med på spændende udflugter. Det kan anbefales at I besøger hovedbyen Panjim, hvor man kan gå rundt i de gamle bydele, Fountainhas og Tomé, hvor der er masser af smukke gamle huse fra portugisernes tilstedeværelse i landet. Besøg også fiske- og grøntsagsmarkedet – en oplevelse i sig selv.

Mumbai, Indiens største og mest internationale by, er ligeledes et muligt rejsemål på et krydstogt i Det Indiske Ocean. En metropol i verdensklasse og med masser af attraktioner og farverige festivaler. Her kan I opleve:

  • Berømte Bollywood, filmbyen
  • Flotte kunstmuseer Smukke templer som Mahalkshmi, Banganga og Siddhi Vinayak
  • En arkitektonisk, fantastisk togstation Chhaptrapati Shivaji Terminus
  • Elefanta-øen med de berømte grotter

Der er ikke noget at betænke sig på. En rejse til Indien er på alle måder en fantastisk og skelsættende oplevelse, der går helt ind under huden på én.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Indien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Asien her.

Krydderier på et marked på Goa - Rejser til Indien
Krydderier på et marked på Goa - Rejser til Indien
Amber Fort i Rajasthan nær Jaipur- Rejser til Indien
Amber Fort i Rajasthan nær Jaipur- Rejser til Indien
Nyd stranden på Goa - Rejser til Indien
Nyd stranden på Goa - Rejser til Indien
Taj Mahal - Rejser til Indien
Taj Mahal - Rejser til Indien
Hindu-templet Kapaleeshwarar i det sydlige Indien - Rejser til Indien
Hindu-templet Kapaleeshwarar i det sydlige Indien - Rejser til Indien
En ko midt i New Delhi - Rejser til Indien
En ko midt i New Delhi - Rejser til Indien
Tomb of Safdarjung - Rejser til Indien
Tomb of Safdarjung - Rejser til Indien
Kerala - Rejser til Indien
Kerala - Rejser til Indien
Togstationen i Mumbai - Rejser til Indien
Togstationen i Mumbai - Rejser til Indien
Smuk indisk kvinde - Rejser til Indien
Smuk indisk kvinde - Rejser til Indien
Rejseekspert Kim kan skræddersy din rejse til Indien

Få skræddersyet rejsen til Indien

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Indien.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: