65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

En aktiv ferie er ferien for jer, der ønsker en aktiv rejse og at udfordre jer selv, samtidig med at I kommer helt tæt på naturen og får en anderledes og unik rejseoplevelse. På en aktivrejse vil I opleve verden, jer selv og naturens mangfoldighed på en helt ny måde.

Pak rygsækken og vandrestøvlerne

Uanset om I tager på vandreferie i Australien, New Zealand, Canada eller Island, så er det alle fire lande med hang til eksotiske natureventyr, og alle med spektakulære og enormt varierede landskaber er det oplagt at tage på aktive ferier her. Det største problem bliver at udse sig et område at afholde sin vandreferie.

Bestig Kilimanjaro

Er I på udkig efter den ultimative aktive ferie, så er det oplagt at tage et kig på Tanzania og Kilimanjaro. BENNS hjælper gerne med drømmen om at bestige Kilimanjaro og se solen gå ned over savannen. En helt utrolig oplevelse, der kræver god fysisk form.

Aktive rejser i Canada til hest og i kano

Udover oplagte vandreture i Canada er det også muligt at ride i naturen ved Rocky Mountains, hvor I i løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende bjergrygge og de klare søer. På en sådan rejse bor man i gode lodges undervejs og vil virkelig føle, at man er en del af naturen. 

I Algonquin Provincial Park får I muligheden for at komme ned i gear og nyde naturen. Her har vi nemlig en aktivrejse, hvor I skal sejle i kano og måske være heldige at få øje på en elg undervejs.

Vi, i BENNS, er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres aktivrejse. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen. 

Aktivrejse i New Zealand. Foto: Ruapehu Legend Photography
Aktivrejse i New Zealand. Foto: Ruapehu Legend Photography
Bestig Kilimanjaro på en aktivrejse i Tanzania
Bestig Kilimanjaro på en aktivrejse i Tanzania
Aktivrejse i Canada - Rocky Mountains til hest
Aktivrejse i Canada - Rocky Mountains til hest