65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 09:00 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Beliggende på en historisk halvø, er Canonnier Beachcomber et af de bedste familie-resorter på Mauritius. Hotellet har fanget den autentiske mauritiske atmosfære med en spektakulær udsigt over øerne mod nord, det glitrende Indiske Hav, den frodige have og fristende pool. 

Hotellet ligger helt nede på vandet, så her har I mulighed for at nyde omgivelserne til fulde. Hotellet har alt hvad man behøver og mere til.

Faciliteter på hotellet

  • Gratis Wi-Fi
  • Kids Club
  • Baby dagcenter
  • Fitnesscenter
  • Golf
  • Vandsportsaktiviteter
  • Spa og Wellness

Værelsesfaciliteter - Standard Garden
I dette skønne og lyse hotelværelse, vendt mod den frodige have, er der fokus på komfort. Værelset inkluderer: TV, gratis Wi-Fi, strømstik (220 volt), telefon, safety box, bad, hårtørrer, aircondition, terrasse/balkon, minibar og mulighed for at lave kaffe og te.

Restauranter og barer

Hotellet har tre restauranter og to barer.

Le Frangipanier*
Som hovedrestauranten på hotellet med plads til hele 500 gæster, kan du få alle dagens måltider serveret her. Restauranten ligger i to pavilloner og med en stor terrasse, ved siden af hotellets pool. Med en dejlig morgenmadsbuffet får du en god start på dagen. Frokost består af buffet, pizza, pasta og grillmad. Det er også aftenbuffet med forskellige temaer.

La Serenata
Denne hyggelige italienske restaurant, med plads til 60 gæster, serverer dejlige italienske middage 6 dage om ugen.

Le Navigator restaurant og bar
Restauranten, med plads til 120 gæster, har en nydelig havudsigt, og ligger mere privat på en stenodde. Man kan spise frokost og aftensmad her 6 dage om ugen - glæd jer til at opleve denne gourmetrestaurant. Restauranten fungerer også som bar fra kl. 11.00 - 01.00. 

Le Planteur Bar
Beliggende ved siden af poolen, er denne bar et perfekt sted at få sig nogle forfriskninger i løbet af dagen. Man kan få utallige læskende drikkevarer og snacks eller sandwiches.

*Halvpension er altid inkluderet i Le Frangipanier, og måltiderne foregår som buffet. Ønsker I at spise i La Serenata eller Le Navigator er dette muligt mod ekstra betaling. Bemærk at der skal bestilles bord på de 2 sidstnævnte restauranter, mens dette ikke er nødvendigt i hovedrestauranten.

Spa 

Hotellets spa ligger mellem smukke banyan træer og er en helt unik oplevelse. Det enkle og elegante design er med til at skabe en rolig og afslappende atmosfære. Her kan du vælge mellem en række behandlinger, blandt andet massage, ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure og meget mere.

Rejseekspert Alexander kan skræddersy din rejse til Mauritius

Få skræddersyet rejsen til Mauritius

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Mauritius.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: