65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Om rejsen

En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya.

Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt, eksotisk og totalt afslappende bade-drive-dase ferie ved Det indiske Oceans kilometer lange hvide sandstrand og det varme azurblå hav? BENNS tilbyder i januar, februar eller marts 2014 et 29 dages ophold, inklusive halvpension (morgenmad og middag) på det luksuriøse Leopard Beach Resort & Spa, inkl. fly fra Danmark.

Leopard Beach Resort & Spa ligger med suveræn placering ved en af verdens absolut bedste strande, Diani Beach syd for Mombasa. Resortet er et af Kenyas top-strandresorts og formår år efter år at yde en ekstrem god service overfor sine gæster, hvilket gør hotellet til en favorit hos rigtig mange, der vender tilbage igen og igen. Resortet er anlagt i en kæmpestor, fortryllende smuk tropisk have og har naturligvis også en lækker pool. Hvert værelse er delikat indrettet med badeværelse en-suite, og i øvrigt med alle moderne faciliteter.

Også forplejningen er i top på alle niveauer og især glimrer den lækre Chui-Grill, som har vundet mange priser. Og skulle man endelig blive træt af bare at drive og dase, tilbydes der masser af aktiviteter og udflugter fra resortet.

Fra-pris pr. person kr. 16.875,-
  • Fly Danmark - Kenya kysten t/r
  • 29 dages ophold på Leopard Beach Resort
  • Halvpension
Se priser

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

  • Dag 1-30: Badeferie ved Det Indiske Ocean

    Nyd livet ved Det Indiske Ocean og få slappet af. 

Kysten ved Mombasa
Kysten ved Mombasa
Få sand mellem tæerne på Kenya-kysten
Få sand mellem tæerne på Kenya-kysten

Priser

Kontakt os og vi skræddersyer rejsen til jeres behov. I bestemmer selv rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
Fra-priser i kr. pr. person
Rejseperiode Januar - februar
Delt dobbeltværelse 19.495,-
Rejseperiode Marts
Delt dobbeltværelse 16.475,-

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
  • Fly Danmark - Kenya kysten t/r
  • 29 dages ophold på Leopard Beach Resort
  • Halvpension
Få et tilbud