Niagara Falls

To enorme vandfald og en spændende historie

Niagara Falls

Det kæmpemæssige naturfænomen Niagara Falls er tre enorme brusende vandfald, der mødes på grænsen mellem USA og Canada. Mere nøjagtigt ligger de mellem den canadiske provins Ontario og staten New York, hvor Niagara Falls bringer de to lande sammen i skøn forening. To af de flotte vandfald, og de mest kendte, har navnene American Falls på den amerikanske side, og Horseshoe Falls tværs over grænsen mellem USA og Canada. På hver side af grænsen har de to nabolande valgt at dele navnet Niagara Falls. Således ligger der nemlig en by på hver side med navnet Niagara Falls. Uofficielt skal man dog over på den canadiske side, hvis man vil nyde godt af den bedst mulige udsigt over det fantastiske syn, som Niagara Falls er. Guds eget springvand.

 

Niagara Falls har i tidens løb også dannet ramme for mange vovehalse. I 1901 tog den første turen ud over vandfaldet i en tønde. Hun overlevede, men efterfølgende har den samme ide kostet mange andre vovehalse livet. I 1961 tog man konsekvensen og forbød den slags stunds. Andre adrenalinjunkier har danset på line hen over vandfaldene på tværs af landegrænserne. I dag kan man tage med båden "Maid of the Mist" helt op foran de store, larmende vandfald. Særligt i sommermånederne kan man komme tæt på Niagara Falls, hvor der er højsæson. Her kan man opleve det fantastiske vandfald i både dag- og aftentimerne.

 

Hvis man vil se et af de største og mest storslåede fænomener, naturen har at byde på, så er Niagara Falls ikke til at komme uden om. Det er en fast bestanddel af enhver tur til De Forenede Stater.

 

 

 

 

Billeder fra Niagara Falls

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Niagara Falls. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

Kort for Niagara Falls

Klik her for at se Niagara Falls på kortet. 


Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+