USAs nationalparker i autocamper

USA's nationalparker i autocamper

20 dage fra kr. 11.198,-

Inkl. fly, autocamper mm.

 

En fantastisk tur gennem USA’s mest imponerende nationalparker, indianerbyer og prærier med cowboys

 

Turen starter med at afhente autocamperen i Los Angeles. Herefter går turen igennem ørkenlandskab til spillebyen Las Vegas, hvor verdens største hoteller, kasinoer og shows venter. Gå ikke glip af den nyrenoverede Fremont Street i det gamle Las Vegas. 

 

Efter Las Vegas venter store oplevelser på kanten af Grand Canyon. Kør langs kanten og gør stop ved de mange smukke udsigtpunkter inden dagen slutter med en overnatning med udsigt ud over den smukke Lake Powell. Turen går nu ind i Utah med nationalparkerne Zion og Bryce Canyon, der ikke er større, end de kan opleves på en halv dag hver.

 

Forsæt gennem Capitol Reef, endnu en smuk og anderledes nationalpark, der ud over den imponerende natur også gemmer på spor fra mormoner og Fremont indianere. På den anden side af Capitol Reef venter Arces med de enorme klippebuer og Canyonland med de enorme kløfter, inden der overnattes på kanten af Monument Valley med de smukke klippemonumenter. 

 

Resten af turen går gennem det vilde vesten i pueblo indianernes spor. Først skal de fantastiske og mystiske indianerbyer i Mesa Verde udforskes, inden turen forsætter til de moderne indianerbyer Santa Fe, Taos Pueblo. Turen slutter i Denver. 

 

 


 

Rejseplan

 Dag  Beskrivelse
 1  Flyrejsen til Los Angeles
 2  Afhent autocamperen
 3  Kør gennem Californiens ørken
 4  Viva Las Vegas
 5  Nyd smagen af Route 66
 6  Oplev verdens største kløft
 7  Nyd farvespillet i Zion
 8  Gå på opdagelse i Bryce Canyon
 9  På sporet af mormonerne
 10  Oplev de enorme klippebuer
 11  Besøg indianerne
 12  Rejsen gennem det vilde vesten
 13  Find indianernes gemte hemmeligheder
 14  Nyd New Mexicos forunderlige natur
 15  Mød den moderne indianer
 16  Oplev et unikt indianersamfund
 17  Benyt muligheden for at shoppe
 18  Gå på opdagelse i 'The Mile High City'
 19  Afrejse fra Denver
 20  Ankomst til Danmark

 

 


 

Rejseplanen dag for dag

 Dag 1  Danmark-Los Angeles

 

Rejsen starter med en flyvetur over både Atlanten og USA til Los Angeles på den amerikanske vestkyst. Efter ankomst tager i på hotellet for at slappe af oven på flyveturen, så I er friske til at opleve det virkelige USA.

 

Overnatning: Hotel ved Los Angeles lufthavn

 

 

 Dag 2  Los Angeles

 

I skal afhente jeres autocamper midt på eftermiddagen, så inden da, er der tid til at se lidt nærmere på Los Angeles. Den enorme på er på størrelse med Sjælland og dækker over 82 kommuner. De mest berømte bydele er Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica og Anaheim, hvor Disneyland ligger.

 

Benyt formiddagen til at tage en tur til Hollywood. Her kan man på blot et par timer nå at opleve en masse og virkelig have fornemmelsen af, at man har været i Los Angeles. Gå en tur på Walk of Fames, besøg Kodak Theatre, der er kendt for Oscar uddelingerne, og spis en ægte amerikansk burger på Johnny Rockets i ægte diner-stil. Midt på eftermiddagen rejser I til Carson, for at afhente jeres autocamper og finde den første campingplads.

 

Brug resten af dagen til at handle ind og få jer indrettet i autocamperen, så I er klar til de store oplevelser.

 

Anbefalet overnatning: KOA Los Angeles/Pomona/Fairplex

 

Los Angeles

 

 

 

 Dag 3  Los Angeles-Las Vegas (457 km)

 

Den første store strækning skal køres, og den går gennem Californiens ørken til spillebyen Las Vegas, midt i Nevadas ørken. Undervejs kan I gøre et fint stop ved Calico Ghosttown, der i slutningen af 1800-tallet var en blomstrende mineby. I dag er byen en spøgelsesby, der holdes i live af lokale med skuddueller og underholdning.

 

Dagen slutter i Las Vegas, hvor vi anbefaler at I bruger den første aften i Fremont Street til at opleve de gamle temahoteller og verdens største tv skærm Fremont Street Experience.

 

Anbefalet overnatning: Las Vegas KOA at Circus Circus

 

Calico

 

 

 

 Dag 4  Las Vegas

 

Brug hele dagen på The Strip. Campingpladsen ligger midt på hovedgaden, så I har det hele foran jeres fødder. Gå en tur op og ned af gaden og oplev det hele både med dagslys og efter mørkets frembrud. Det er tilladt at gå ind og ud af de store temahoteller, der til mindste detalje lever op til deres temaer.

 

Sejl på i gondol på hotelgangene på The Venetian, tag en tur op i Eiffeltårnet på Hotel Paris, shop i de hyggelige indendørs gade på Caesars Palace og oplev vulkanudbrudene på The Mirage. Og for de mindste i familien er der et stort tivoliland midt inde i Hotel Circus Circus lige ved siden af campingpladsen, hvorfra I også kan se folk spinge elestikspring fra toppen af tårnet på Stratosphere.

 

Anbefalet overnatning: Las Vegas KOA at Circus Circus

 

Las Vegas

 

 

 

 Dag 5  Las Vegas-Grand Canyon (363 km)

 

Efter en hel dag mellem spillemaskiner og underholdning i verdensklasse er det tid til at gøre videre mod de store nationalparker. Ikke langt fra Las Vegas krydser I Colorado River ved den historiske dæmning Hoover Dam.

 

Efter Kingsman kan I vælge at køre en mindre omvej ad den historiske landevej Route 66 til byen Seligman, hvor tiden har stået stille siden 1950’erne, hvor Route 66 blev erstattet af store motorveje. Seligman lever sit eget liv, og i hovedgaden finder I gamle biler og bygninger fra en forsvunden tid. Dagen ender kort før Grand Canyon på en campinplads nord for Williams.

 

Anbefalet overnatning: Grand Canyon KOA

 

Grand Canyon

 

 

 

 Dag 6  Grand Canyon-Lake Powell (313 km)

 

Efter en times kørsel når I kanten af Grand Canyon ved den lille turistby Grand Canyon Village. Parker jeres autocamper og gå en tur langs kanten af den enorme kløft. I befinder jer på det bredeste stykke af Grand Canyon.

 

Kør herefter 32 km langs kanten af kløften med mange smukke stop undervejs, inden turen går gennem et unikt landskab med små dybe kløfter i landskabet videre til Lake Powell, som er landets næststørste menneskabte sø. Dæmningen i Page dæmmer Colorado River op gennem Glen Canyon. Har I tid til det, kan vi varmt anbefale en guidet tur med de lokale indianer ned i Antilope Canyon.

 

Anbefalet overnatning: Wahweap Campground & RV Park

 

Lake Powell

 

 

 

 Dag 7  Lake Powell-Zion (260 km)

 

Oven på oplevelsen af den første af de store nationalparker er det tid til at opleve den næste.  Zion National Park er blevet kendt for det smukke farvespil i klipperne og en fantastisk udsigt ud over Zion Valley. Parken er desuden berømt for gode vandreture, og fra besøgscentret går der busser ud til de forskellige vandreruter. Forsæt i retning mod Bryce Canyon til Glendale for at overnatte i naturskønne omgivelser.

 

Anbefalet overnatning: Glendale Campground

 

Zion

 

 

 

 Dag 8  Zion-Bryce Canyon (84 km)

 

Vejen til Bryce Canyon byder på en ekstra oplevelse, når I kører gennem Red Canyon med de røde klippeformationer og naturbroer, der står hen over landevejen. Bryce Canyon kan ses på en halv dag, og vil man have mere ud af parken, er der gode vandrerstier ned gennem den spektakulære kløft.

 

Vi kan anbefale et stop ved det historiske hotel Ruby’ Inn for at nyde en god frokost i restaurantens cowboy buffet. Hotellet har også en stor souvenirersbutik.

 

Anbefalet overnatning: Cannonville/Bryce Valley KOA

 

Autocampere

 

 

 

 Dag 9  Bryce Canyon-Moab (434 km)

 

En spændende dag venter jer, når I kører videre mod Moab. Lige efter Bryce Canyon snor vejen sig gennem landskabet, der ændrer sig fra skov til et forunderligt nøgent landskab af lava fra en gammel vulkan. Gør eventuelt et stop ved Escalante Petrified Forest State Park for at strække ben og gå en lille tur rundt for at finde forstenet træer.

 

Dagens højdepunkt er køreturen gennem Capitol Reef, hvor I finder levn fra de første mormoner, der hurtigt forlod området igen på grund af de tørre somre og meget kolde vintre. Parken byder også på unikke naturoplevelser og gamle vægmalerier fra Fremont indanerne. Dagen ender i Moab, der ligger som en let adgang til nationalparkerne Arches og Cantyonland.

 

Anbefalet overnatning: Moab KOA

 

Capiton Reef

 

 

 

 Dag 10  Arches & Canyonland

 

Lige nord for Moab ligger nationalparkerne Arches og Canyonland. Begge parker er bestemt et besøg værd, og I bør starte med Arches og tage Canyonland, hvis der er tid til overs. I Arches finder I over 2000 klippebuer i alverdens størrelser og former. De mest berømte er Delicate Arch, Double Arch og Landscape Arch.

 

50 km derfra finder I Canyonland National Park med et landskab den ene enorme kløft efter den anden. Området kaldes også for ’Island in the Sky’, da man nærmest kører rundt på en stor ø omgivet af store kløfter.

 

Anbefalet overnatning: Moab KOA

 

Canyonlands

 

 

 

 Dag 11  Moab-Monument Valley (242 km)

 

Turen går videre sydpå mod indianerne i Monument Valley. Undervejs passerer I Hole n’ the Rock, hvor den danske billedhugger Albert Christensen byggede sit hjem ind i en stor klippe. I dag er hjemmet et museum med sjove danske effekter i haven. I butikken kan man blive fotograferet og komme på ’Wall of Danes’ sammen med mange andre danskere, der har forvildet sig derud.

 

Dagens strækning slutter i Monument Valley, hvor I enten kan overnatte inde midt i indianerreservatet på kanten af dalen eller på en nærliggende campingplads, hvor udsigten også er helt fortryllende.

 

Anbefalet overnatning: 

  • Monument Valley
  • Gouldings Campground

 

Monument Valley

 

 

 

 Dag 12  Monument Valley-Cortez (233 km)

 

Stå tidligt op og nyd en fantastisk solopgang over Monument Valley. I befinder jer midt i det vilde vesten, og det er ikke svært at forestille sig John Wayne komme ridende på sin hest i horisonten. Turen går via Four Corners, hvor de fires stater Utah, Arizona, Colorado og New Mexico mødes. Turen ender i Cortez, der ligger tæt ved nationalparken Mesa Verde.

 

Anbefalet overnatning: Cortez/Mesa Verde KOA

 

Autocampere

 

 

 

 Dag 13  Mesa Verde

 

Øst for Cortez finder I indgangen til nationalparken Mesa Verde. Efter en lang køretur gennem parkens bjerge kommer I frem til små indianerlandsbyer, som ligger gemt i de lodrette klippevægge. Der lever megen mystik om de må byer, og om hvorfor indianerne har forladt området. Og det er en gåde hvordan de har kunnet bygge landsbyerne, når de har klatret ned og op ad de lodrette klipper.

 

Anbefalet overnatning: Cortez/Mesa Verde KOA

 

Mesa Verde

 

 

 

 Dag 14  Cortez-Santa Fe (413 km)

 

Vejen videre til Santa Fe går gennem New Mexico med spændende naturoplevelser i bjerge og ørkenlandskaber.

 

Anbefalet overnatning: Santa Fe KOA

 

Santa Fe

 

 

 

 Dag 15  Santa Fe

 

Santa Fe er lig med mødet med de moderne indianere. Indianerne er Pueblo og byen bevidner deres smukke byggestil med lerbrune facader og afrundede hjørner. I den gamle bydel finder I indianere, der sælger deres varer til turisterne og USA’s ældste hus og kirke. Sæt hele dagen af til at gå på opdagelse i de små hyggelige gader.

 

Anbefalet overnatning: Santa Fe KOA

 

Santa Fe

 

 

 Dag 16  Santa Fe-Raton (263 km)

 

Dagens strækning går videre gennem New Mexicos natur. Højdepunktet bliver et besøg i byen Taos Pueblo, som er med på UNESCOs liste over bevarelsesværdige steder. Her lever indianerne som de har gjort i hundredevis af år i lerhuse, der er bygget i op til 3 etager og med små lerovne i gaderne. Ikke langt fra byen finder I en berømt bro, der krydser kløften Rio Grande, der er et populært rejsemål for river rafting.

 

Anbefalet overnatning: Raton KOA

 

Taos Pueblo

 

 

 

 Dag 17  Raton-Denver (361 km)

 

Det sidse stykke vej til Denver går ad motorvejen I-25. Benyt muligheden for at kigge forbi det store Outlet butikscenter i Castle Rock syd for Denver. Her er over 120 mærkevarebutikker samlet for at sælge billigt ud af deres tøj.

 

Anbefalet overnatning: Prospect RV Park

 

Denver

 

 

 

 Dag 18  Denver

 

Start dagen med at aflevere autocamperen. Gå herefter på opdagelse i Denver, der kaldes for ’The Mile high City’, da den ligger præcis 1 mil over havets overflade. Byen er kendt for den hyggelige gågade og de gamle gader i bydelen LoDo (Lower Downtown).

 

Overnatning: Hotel i Denver

 

Denver

 

 

 

 Dag 19-20  Afrejse fra Denver og ankomst til Danmark

 

Efter 2½ uge gennem USA’s største nationalparker og sjælen fuld af fantastiske oplevelser, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark, hvor der er ankomst den efterfølgende dag.

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 61 for yderligere rådgivning

 

Priser

 

Afrejse 2 voksne 2 voksne og 2 børn under 12 år
 April - maj kr. 16.648,- kr. 11.198,-
 Juni - august kr. 20.098,- kr. 12.948,-
 September - oktober kr. 16.648,- kr. 11.198,-

* Alle priser er fra-priser pr. person

 

 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

  • Fly Danmark-Los Angeles/Denver-Danmark
  • Skatter og afgifter
  • Første nat på hotel* i Los Angeles
  • Sidste nat på hotel* i Denver
  • 16 dg leje af autocamper model C-25
  • Envejsleje
  • Ansvars- og kaskoforsikring
  • Køkken- og spisegrej
  • Sengetøj, håndklæder
  • Ubegrænset miles/km
  • Overnatning på campingpladser
  • Benzin
  • Gas
  • Forbrug af generator
  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 65 for yderligere rådgivning

 

Kort

 

Udskriv rutevejledning til campingpladserne

Beskrivelsen er i miles (1 mile = 1,6 km). Udlejningskontoret og campingpladserne er mærket med bogstaver på kortet. Bemærk at beskrivelsen ikke viser vej til seværdighederne, der er beskrevet i rejseplanen. 

Billeder fra Nationalparkerne

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Nationalparkerne. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Tæt på det ægte, naturskønne USA

20 dages kør-selv-ferie med overnatning på unikke lodges midt i den imponerende natur.

Fra kr. 22.548,-Læs mere om rejsen

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.