USA
landet der altid imponerer og har oplevelser for alle
 

Vælg hvordan du ønsker at rejse i USA

Vi har rejser til USA indenfor følgende områder:


Autocamper
Ren frihed
Vælg
Rundrejser
Vælg
Kør selv ferie
I lejet bil
Vælg
 
Studieture
Med fagligt fokus
Vælg
Firmarejser
Private grupper

Vælg
Skiferie
Oplevelser i sneen
Vælg
 
Togrejser
Ferie på skinner
Vælg
Storbyferie
I byens puls
Vælg
Aktivferie
Vælg
 
Sol & strandferie
Vælg
Motorcykel-
rejser

Vælg
Krydstogter
Luksus på havet
Vælg
 

 

BENNS byder på oplevelsesrige og unikke rejser til USA


Rejser til USA, til landet med de uanede - rejse - muligheder

Monument Valley
Monument Valley, foto credit: Arizona Tourism

En mosaik af enestående og uforglemmelige  oplevelser venter på en rejse til USA til landet med de uanede  muligheder. Om I er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande, eller om I vil opleve det hele, kan I få det på jeres rejse i USA – her har I virkelig mulighed for store ferieoplevelser. Skal USA rejsen rumme de historiske og naturskønne rammer i New England, hovedstaden Washingtons imponerende monumenter eller stemningen fra før verden gik af lave i det sydøstlige USA? 


Er I til store naturoplevelser i de betagende nationalparker i Rocky Mountains eller til shop-amok i nogle af de mange outlets og malls? Turen langs Stillehavets kyst står højt på manges ønskeseddel på rejsen i USA. I Californien ligger storbyerne Los Angeles og San Francisco, der altid er en rejse værd.


Mulighederne er uendelige - og USA er absolut  mulighedernes land! Landet er stort – ca. 4.500 km fra øst til vest og 2.500 km fra nord til syd, så en rejse til USA kræver god planlægning.


Befolkningen er et kapitel for sig selv. De fleste amerikanere er utroligt imødekommende, og selv om deres “how are you” ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede  en snak og få nye venner - om ikke for livet - så for en time eller to.
 USAs fantatiske nationalparker & statsparker | værd hele rejsen til USA 

Zion nationalpark

USAs mange smukke og imponerende nationalparker er et populært rejsemål for mange. Ikke færre end 58 områder i USA er blevet beskyttet som nationalparker siden Yellowstone åbnede  i 1872 som verdens første. Hurtigt fulgte både Yosemite og Sequoia efter i 1890.


Den største koncentration af nationalparker finder man i det sydvestlige USA i staterne Californien, Utah, Colorado og Arizona, hvor 21 af parkerne befinder sig. National Park Service, som administrerer alle nationalparkerne, servicerer også en lang række nationale monumenter og rekreative områder 


Entre til en af nationalparkerne koster ca. 25 USD pr. bil/autocamper. Skal man besøge flere end 3 nationalparker, kan det betale sig at købe et Annual Pass, som gælder for alle nationalparker og Federal Recreational Lands i et helt år for indehaveren af kortet og 3 voksne passagerer. Børn under 16 år er med et Annual Pass gratis og skal ikke tælles med som ekstra passagerer. Annual Pass koster i 2013 80 USD. Læs mere om nationalparkerne i USA på www.nps.gov.


Staterne har også deres egne beskyttede  områder, statsparkerne. De koster ofte 5-15 USD at besøge, og mange af dem tilbyder også primitive overnatningsmuligheder i autocamper.


Læs mere her om de mest berømte af USAs nationalparker:

Grand Canyon
Monument Valley
Canyonland
Arches
Yosemite
Bryce Canyon
Zion National Park
Mesa Verde National Park
 USAs metropoler - den ideelle storbyrejse

New York City

Er der noget der for alvor karakteriserer USA, så er det de helt unikke millionbyer, der med deres utrolige skylines kan tage pusten fra enhver. På toppen af kransekagen finder man naturligvis New York, der med sin verdenskosmopolitiske atmosfære og sin fantastiske hype og fortravlede stemning går helt ind i sjælen på enhver gæst.

New York er helt i sin egen klasse, men nærliggende Boston og Washington byder på helt andre historiske og interessante attraktioner. På vestkysten tiltrækker smukke San Francisco med den afslappede stemning og Los Angeles med glamour og stjernestøv sig den største opmærksomhed.

Miami i Florida er særdeles populær på grund af dels selve byens charme, atmosfære og gyldne strande dels på grund af nærheden til de berømte The Keys med perlen Key West.

Er man til byer på sin rejse til USA er man sikker på at kunne få opfyldt sit behov uanset om man til New Yorks hype, Miamis sol og strand eller Denver med Rocky Mountains i baghaven.


Læs mere om:
 

New York
Washington DC
San Francisco
Los Angeles
Denver
Miami
Boston
 USAs Route 66 - ideel for såvel en motocykelrejse eller en bilferie i USA

Route 66
 

Route 66 blev etableret i 1926 ifm. en større udvidelse af vejnettet i USA. Året efter blev de berømte Route 66 skilte opsat. En flad vej som hurtigt blev en vigtig rute for lastbiltrafikken mellem øst og vest. Mange små samfund voksede op langs Route 66 og under depressionen i 1930’erne klarede disse samfund sig noget bedre end andre små samfund i USA. Tankstationer, restauranter og moteller langs Route 66 fik kronede dage.


I 1938 blev Route 66 den første hovedvej i USA, der var asfalteret i hele sin længe, men slap ikke for øgenavnet 'Bloody 66', da den flere steder var livsfarlig pga. de skarpe hårdnålesving og stejle stigninger i Black Mountains i Arizona.


I 1950’erne fik amerikanerne mere fritid, og turismen begyndte at præge ruten, når folk rejste til Los Angeles for at holde ferie, og man fik øjnene op for Grand Canyon og Painted Dessert. Hermed blomstrede skilte med turistattraktioner og indiansk håndværk frem langs Route 66. I Springsfield Missouri opstod verdens første ‘drive through’ restaurant, så man kunne spise sin mad, mens man kørte videre.


I 1956 begyndte nedturen for Route 66, da daværende præsident Dwight D. Eisenhower startede etableringen af et stort nyt motorvejsnet. I dag er det ikke længere muligt at køre hele den oprindelige vej ad Route 66, hvor kun 80 % af vejen stadig eksisterer.
Men i 1990 opstod flere foreninger for Route 66, og nye skilte med ‘Historic Route 66’ blev opsat langs ruten.


I Williams i Arizona hedder hovedgaden stadig Route 66, og flere store selskaber har taget navn efter Route 66. U2 nævner vejen i deres sang ‘Heartland’, og i 2006 hyldede Disney og Pixar ruten med den store familietegnefilm ‘Biler’. Her sætter hovedpersonen, en racerbil, liv i den ellers dødsdømte rute. Route 66 lever stadig og er stadig drømmeruten gennem det fantastiske USA.

Se vore rejser ad Route 66 i USA:
Motorcykelrejse ad Route 66
Bilferie ad Route 66
 En rejse til USA er også sol og strand og ideel for familier

Florida for hele familien

USA er stort, kæmpestort, og byder på oplevelser, der kan passe enhver familieform, enhver pengepung og enhver rejseform. Så uanset om man er til familieferie, strandferie, storby eller natur, evt. i kombination, er der et utal af muligheder på jeres rejse til USA.

Er man til sol, strand, familievenlige strande og oplevelser og aktivteter for hele familien så er Florida stedet. Florida kaldes også for solskinsstaten pga. af sit fine, varme klima. Her kan I besøge verdens største legeplads, Orlando, med de største temaparker, Walt Disney World og Universal Studios. 


I kan nyde hvide og smukke sandstrande ved Den Mexicanske Golf og på The Keys, gå på opdagelse i hippe Miami’s Art Deco kvarter på Miami Beach og lad jer fascinere af alligatorerne i naturreservatet The Everglades. 


En stor buket af familievenlige oplevelser på en afslappende, familievenlig rejseform gennemført i jeres helt eget tempo.
 Rejser til Hawaii-øerne, USAs tropiske alternativ

Fantastiske Hawaii

En rejse til Hawaii er en rejse til et meget anderledes sted på vores klode. Øerne er hjemsted for nogle af verdens mest aktive vulkaner, for verdens højeste undervandsbjerg og er fødestedet for surfer-kulturen, hula’en og Hawaii Regional Cuisine.

Hawaiis mest unikke træk er givetvis ALOHA ånden. Det hawaiianske folks varme, gæstfrihed og imødekommenhed som på vidunderlig vis kompletterer øernes nærmest perfekte temperaturer og klima.

Der er 6 væsentlige øer i Hawaii, som man bør besøgeer : Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og Hawaii’s Big  Island. Hver ø har sin egen helt særlige personlighed og karakteristika med helt særegne oplevelser, aktiviteter og attraktioner. Så en tur til Hawaii er en hel odyssé gennem forskelligartet natur, varierede oplevelser og seværdigheder, men med samme møde med menneskelig varme og gæstfrihed.

Allerede når man fra flyveren ser ud af vinduet, ser man hvorfor Hawaii er så speciel. Det turkisblå vand, de smaragdgrønne dale, de gyldne sandstrande og de mange vulkantoppe giver forventning om et naturparadis af en anden verden. Sammen med ALOHA ånden gør det Hawaii-øerne til et unikt sted; et sted, man bør unde sig at opleve mindst én gang i sit liv.

Hawaii er et perfekt feriemål, et sted der er så varieret og anderledes, at der er noget for enhver: Om I er unge, lidt oppe i årene, børnefamilie, nygifte, ønsker masser af aktivitet eller blot vil slappe af, så er Hawaii stedet, hvor alle de forskelligartet ønsker og behov kan opfyldes. Betænk jer ikke, I vil aldrig fortryde det!
 Se vore mange rejser i USA:New York

Autocamper i USA
Bilferie i USA
Togrejser i USA
Motorcykelrejser i USA
Rundrejser i USA
Storbyferie i USA
Aktivferie i USA
Sol og strandferie i USA
Krydstogter i USA

 Inspirationsvideo om rejser til USA


 Se også:
USA grupperejser i autocamper

USA grupperejser i autocamper

Oplev det bedste af USA's imponerende natur på en gruppetur i autocampere med dansk rejseleder, når vi kører gennem USA's mest fantastiske egne, hvor vi møder den ægte amerikaner, cowboys og indianere.


Alaska Railroad

Togrejse gennem Alaskas vildmark

11 dage

Hvis du gerne vil opleve Alaska´s skønne natur og dyreliv, men ikke er så tryg ved selv og køre bil eller autocamper, så er denne tur lige noget for dig.

Fra 13.598,-


Ferieparadis for hele familien | Oplev Florida, USA

Ferieparadis for hele familien | Oplev Florida, USA

15 dage

Oplev det bedste af solskinsstaten Florida sammen med hele familien på en fantastisk rundrejse i bil med hotel.

Fra 9.698,-Rejsetips til USA

Af Merete Brendstrup Andersen
jul. 2014

Bjørnesafari i Alaska

Homer, Alaska, USA
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
At lande på en strand midt i Alaskas ødemark med grizzly bjørne lige uden for vinduet, er virkelig...
Af Morten Damsgaard
jul. 2013

Times Square at night

New York, USA
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Alle burde besøge New York og bo på Manhattan mindst en gang i deres liv! Lige meget om man er til...

Se flere rejsetips om USA

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Tæt på det ægte, naturskønne USA

20 dages kør-selv-ferie med overnatning på unikke lodges midt i den imponerende natur.

Fra kr. 22.548,-Læs mere om rejsen

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.