Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65 Safari rejser til Afrika
Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65 Safari rejser til Afrika

Azteker, vanilje & kaktus

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Syd- & Mellemamerika ved at klikke her.

Azteker, vanilje & kaktus

Tag med på en unik rundrejse på den mexicanske højslette, hvor vi kommer tæt på mangfoldigheden i landets historie, kultur og natur

 

På denne rundrejse i Aztekernes Rige starter vi med at opleve Mexico Citys største kulturelle seværdigheder inden kursen sættes mod storheden i Sol- og Månetemplernes by Teotihuacan. Og i modsætning til mange andre Mexico rundrejse kører vi ikke tilbage til Mexico City, men fortsætter derimod videre op over bjergene til Papantla hvor vanilje og appelsiner vokser rundt om Totenaca-folkets tusinde årige by Tajin. Herfra videre til Veracruz ved den Mexicanske Golf, for senere at køre op over bjergene, langs med vulkaner og forbi kaktusser til byen Oaxaca som emmer af oprindelige kulturer blandet med spansk kultur. Her giver vi os god tid til at indsnuse stemningen og se seværdighederne i Monte Alban, omkringliggende landsbyer og Oaxaca by inden kursen sættes mod ”kirkernes by” Puebla. Herfra videre til det tropiske paradis i Tepoztlan og sølv byen Taxco. Byen der med sine smalle gader, spanske bygninger og beliggenhed på en bjergside giver os en uforglemmelige afslutning på en spændende Mexico rundrejse inden turen går tilbage til hovedstaden. Vi bor på hyggelige mexicanske hoteller og turen er tilrettelagt, så der er tid til at nyde den mexicanske kultur, historie, hverdag og gæstfrihed.
 

 

Download pdf katalog med rejseplanen

 

 

Dagsprogram

Dag 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City
Dag 2  Byrundtur i Mexico City – Zocaloen, National Paladset, vægmalerier, Katedralen, Det Antropologiske Museum og velkomstmiddag
Dag 3 Sol- og Måne Templerne, kaktusser, fyrreskove, palmer, plantager og ”det ægte Mexico”
Dag 4 Rundvisning i Tajin, besøg på vaniljeplantage, tid på egen hånd eller aftentur i Veracruz
Dag 5 På egen hånd eller tilkøb at udflugt til Mexicos ”kaffehovedstad” og byrundtur i Veracruz
Dag 6 Den mexicanske højslette, plantager, klipper og spadseretur i Oaxaca
Dag 7 Formiddagstur til Monte Alban, Oaxaca byrundtur til fods, Santa Domingo kirken, museum og lokalt marked
Dag 8 Mexicanske tæpper, Zapotekerfolket, bjerglandsby, vandretur i bjergene, Tule træ og lokalt brændevin
Dag 9 Flotte naturscenerier og ”kirkernes by”
Dag 10 Tepoztlan, ”Det evige forårs dal” og sølvbyen Taxco
Dag 11 Byrundtur til fods, afslapning og eventyr på egen hånd
Dag 12 Fra Olmekerne til den Mexicansk Revolution og transport til Mexico City
Dag 13 Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt med sejltur i Xochimilco, OL stadion og universitetet og hjemrejse
Dag 14 Ankomst til Danmark
                     

 

Rejsen dag for dag

  Dag 1 Danmark - Mexico

 

Afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City


Først på morgenen flyver vi med British Airways fra København til Mexico. Undervejs vil der være en kort mellemlanding og flyskifte i London. Vi forventer at ankomme til landets hovedstad Mexico City først på aftenen, og efter indrejseformaliteterne kører vi til vores centralt beliggende hotel for at overnatte.

 

Der er denne dag inkluderet forplejning på flyet mellem London og Mexico City.

 

 

  Dag 2 Mexico City

 

Byrundtur i Mexico City – Zocaloen, National Paladset, vægmalerier, Katedralen, Det Antropologiske Museum og velkomstmiddag

 

Alle Mexicanske byer har en Zocalo, som er byens centrale plads. Men ingen byer i Mexico har en Zocalo som Mexico City.

Pladsen er enorm og en af de største i hele Latinamerika og det er her vores Mexicanske eventyr for alvor begynder. Mexico Citys Rådhusplads det gamle National Palads, hvis grundsten kan dateres helt tilbage fra den spanske erobring i 1521 er det første vi besøger og udforsker. Det er også her vi finder den Mexicanske maler Diego Riveras store vægmalerier om Mexico historie.

Ved siden af National Paladset ligger Katedralen som symbol på det katolske Mexico, bygget delvis ovenpå, og af sten, fra Atzekernes templer som ligger lige under vores fødder. Et enkelt tempel fra Atzekernes tid er gravet delvis fri og giver os et indtryk af hvilken by Mexico-Tenochitlan – som Atzekernes kaldte deres hovedstad, indtil spanierne kom, erobrede, rev ned og opbyggede det nye Mexico. Senere kører vi til det verdensberømte Antropologiske Museum, hvor vi på et par timer vil få et indblik i små 4000 års historie fra de første maya by dannelser over en lang række af andre folk op til Atzekerne og videre op til i dag og et indtryk af de oprindelige folks levevis den dag i dag. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen hvor der vil være tid til et lille hvil inden vi mødes til velkomstmiddag.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad og velkomstmiddag.
 

 

  Dag 3 Mexico City - Teotihuacan - Papantla

 

Sol- og Måne Templerne, kaktusser, fyrreskove, palmer, plantager og ”det ægte Mexico”


Et gammelt ordsprog siger, at den som modtager Solens energi fra toppen af Sol templet i Teotihuacan får forlænget sit liv med 10 år. Det ser sværere ud end det er, men dagens store oplevelse er at stå på toppen af Sol templet og skue ud over det der er tilbage af byen Teotihuacan. ”Byen hvor guderne skabte verden”. Vi bruger et par timer på at gå rundt i den udgravede by og evt. på at bestige de to store templer, Sol og Måne Templerne. Der udgraves og forskes stadig i denne by, som var en af de dominerende stater helt tilbage fra før vores år 0 og op til at byen blev ødelagt i krig og forladt omkring år 600-650 e.Kr. Noget af det sidste som er blevet fundet er en lang tunnel som fører langt ind under et af det store bygningsværker og alle venter med stor spænding på hvad der findes for enden af tunellen.

Fra det tørre og figenkaktusbevoksede område omkring Teotihuacan, kører vi op i fyrreskove for så at dykke ned i varmen med palmer, appelsin, mango og vanilje plantager. 

 

Fra en af verdens største byer lander vi i en helt anden verden, som dog stadig er Mexico. Papantla giver os et indblik i det landlige Mexico hvor cowboyen stadig kommer ind på sin hest med sin rifle. Hvad hotellet ikke kan give i ”komfort” får vi til fulde ved at opleve aftenstemning på pladsen hvor børn laver lektier, de unge kigger hinanden an og mændene tager sig en snak. Kvinderne! De arbejder i butikkerne og sælger varer i gadeboder.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad.


 

  Dag 4 Papantla - Tajin - Veracruz

 

Rundvisning i Tajin, besøg på vaniljeplantage, tid på egen hånd eller aftentur i Veracruz


Vi rejser mere end 1000 år tilbage i tiden og går rundt i det udgravede Tajin i løbet af formiddagen. Tajin blev bygget af Totenaca folket, som stadig lever i området. Niche templet med sine 365 nicher (som symboliserer 365 dages kalenderen) er blot en af de flotte udgravede og velbevarede bygninger. Vi kommer til at stå midt i en ”boldbane” hvor der på 6 indhuggede billeder i væggene er vist ”spillets” højdepunkt: menneske ofringen efter spillet. Hvis ”danserne” er der oplever vi også den berømte ”Totenaca regndans” hvor 4 mænd kaster sig ud fra toppen af en høj stang og snore rundt om denne, kun fastgjort med et kraftigt reb om livet.

På vejen mod Veracruz stopper vi og nyder vanilje duften og besøger en vaniljeplantage. Derfra tager det et par timer at komme til Veracruz delvis langs med den Mexicanske Golf. Er vejret og tiden til det vil der være mulighed for at få en hurtig forfriskende dukkert undervejs. Aftenen i Veracruz er på egen hånd, men det er også muligt at tage med rejselederen på en slentre tur ud på molen. Her kan man så spise på en af de mange restauranter hvor man foruden de lækre fiske og skaldyrsretter kan få meget andet. Aftenen kunne sluttes af på pladsen, hvor der hver dag året rundt er musikkere og åbne fortovsrestauranter.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad. 

 

 

  Dag 5 Veracruz

 

På egen hånd eller tilkøb at udflugt til Mexicos ”kaffehovedstad” og byrundtur i Veracruz


Oven på nogle begivenhedsrige dage er dagen i dag afsat til at man på egen hånd kan søge sit helt eget eventyr. Derudover vil der være mulighed for, at tilkøbe en ekstra udflugt til den nærliggende provinsby Coatepec – Mexicos kaffe hovedstad. Her, på de vulkanske skråninger, dyrkes den mexicanske kaffe, og på vores tur besøger vi bl.a. en kaffefarm som startede sin kaffeproduktion helt tilbage i 1901.

Tilbage i Veracruz starter vi med at gå tilbage til den 22. april 1519 og tager over på den lille ø hvor San Juan de Ulua fortet ligger. Spanierne anlagde befæstning for at beskytte havnen og byen imod pirater. Senere blev det også brugt som fængsel til at sætte særlige farlige fanger ud på. Vi bruger eftermiddagen derude på, og i, de delvis restaurerede bygninger som i dag er museum.

Derefter tager vi hen til en anden stor berømthed i Veracruz, et kæmpe akvarium. Da vejret i Den Mexicanske Golf ofte ikke er til snorkling eller badning er dette en oplagt mulighed til at opleve noget af dyrelivet som f.eks. de store hajer der her svømmer rundt i deres helt eget akvarium. Vi slutter dagen med en mindre bytur til fods, for at se nogle af de gamle kirker og historiske monumenter som byen er fuld af.

Aftenen er til oplevelser op egen hånd, men mon ikke de fleste igen i aften søger hen til en af de mange restauranter på havnefronten, for at nyder en god middag, og med en ”lechero” til at slutte helt af?

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost på ekstra udflugten. 

 

 

  Dag 6 Veracruz - Oaxaca


Den mexicanske højslette, plantager, klipper og spadseretur i Oaxaca


Dagen i dag bliver en rejse igennem flere forskellige klimazoner med hver sin natur. Vi starter med at se store mango plantager, kaffebuske, kommer op på højsletten i 2000 meters højde, kører ned igennem tørre områder med enorme kaktusser, igennem klipper som er grå, røde og grønne, ned i en dal med kokospalmer for straks at køre op igen til kaktusserne. Det er en dag hvor der vil blive lagt flest mulige fotos stops ind, for det er en overdådig natur vi kører igennem.

Frokosten spiser vi undervejs og godt ud på eftermiddagen ankommer vi til en af Mexicos perler af en by. Oaxaca er opkaldt efter et busktræ som blomstrer om vinteren og her venter os nu tre nætter. Noget som kun de færreste danske rejseselskaber tilbyder, men noget som alle turister spørger efter. Vi går en tur rundt i byen man med garanti bliver forelsket i på grund af sine farver, sine mennesker, sine bygninger, sit milde til varme aften klima året rundt, sin ro og sin stolthed.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad. 

 

 

  Dag 7 Oaxaca

 

Formiddagstur til Monte Alban, Oaxaca byrundtur til fods, Santa Domingo kirken, museum og lokalt marked


Tidligt om morgen står vi ved et at de mest forbløffende bygningsværker i hele Mexico. Vi kommer mere end 2000 år for sent hvis vi skulle have set byen blive anlagt, men dog nok kun ca. 1400 år for sent til at opleve den blive forladt. Man siger at Monte Alban er ved at blive genbefolket, det skyldes nu mere at fredningen af området ikke overholdes og Oaxaca by som ligger lige for foden af bjerget, hvorpå Monte Alban ligger vokser sig ind på det fredede område. Hele formiddagen bruger vi på toppen af dette bjerg hvor Zapoteker folket anlagde sin by før vi overhovedet var begyndt at tælle i år.

Efter frokost mødes vi igen til en byvandring, hvor vi selvfølgelig skal se byens nok vigtigste historiske bygning, den guldbelagte Santa Domingo kirke og det der var klosteret til kirken, men i dag er et spændende museum for Oaxaca staten. Til klosteret er der en stor botanisk have, som også er et besøg værd, dog på egen hånd.

Ellers går vi en tur på det lokale marked med alle slags grøntsager, frugter, store papmache dukker, tøj, brændevin, mole, ost, ristede græshopper, og ikke mindst chokolade kogerier.

Aftenen er til fri disposition og en tur til den store bilfrie plads kan varmt anbefales. Her er hundredevis af store lillasorte fugle, musikkere, gadesælgere, Mixtekere, Zapoteker og andre af de oprindelige folk som kommer med deres kunsthåndværk og demonstranter som nærmest har bopæl foran regeringsbygningen, som i øvrigt rummer nogle flotte store vægmalerier.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad.

 

 

  Dag 8 Oaxaca - Teotitlan Del Valle - Oaxaca Teo

 

Mexicanske tæpper, Zapotekerfolket, bjerglandsby, vandretur i bjergene, Tule træ og lokalt brændevin

 

I dag starter vi med at besøge en Zapoteker kommune hvor alle er beskæftiget med det samme erhverv at væve uldtæpper. Denne Zapoteker kommune har ”altid” været en væverkommune og i dag bliver tyk, kraftig uld farvet af naturfarver, kartet og spundet og så vævet.

Efter dette besøg kører vi videre op i 3000 meters højde og indtager en absolut landlig Zapoteker frokost i denne kommunes ”restaurant” for turister som os. Besøget er helt unikt, ingen andre danske rejseselskaber har en tur der op. Kommunen var som mange andre kommuner ved at dø ud, fordi alle unge flyttede ned i dalen til Oaxaca by, eller måske helt til USA. For en del år siden startede kommunen selv et overlevelse projekt med det formål at trække turister til deres fantastiske natur og det er derfor vi tager der op, spiser en frokost og går en tur på ca. 2-3 timer med lokale guider. Er man ikke til vandring i bjerge af gode stier, kan man roligt gå rundt i byen, sætte sig på byens basketball plads som er byens centrum og opleve livet virkeligt ude på landet blandt Zapoteker folket.

Efter gåturen kører vi ned igen og stopper ved et træ som er større end enormt og ældre end meget gammel. Tule træet - en sump-sø cypres har her i mere end 2000 år og vokser stadig! Inden vi kører tilbage til byen, skal vi lige smage på en lokal brændevin – det er den med ormen!

Aftenen er til fri disposition men rejselederen vil som altid komme med gode forslag til hvor man kan indtage et godt mexicansk måltid – fx en god oaxacansk mole middag.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad.

 

 

  Dag 9 Oaxaca - Puebla

 

Flotte naturscenerier og ”kirkernes by”


Flotte naturscenerier og ”kirkernes by” Atter en dag hvor man ikke helt tror på at det hele foregår i det samme land for, igen i dag er det som om vi fuldstændig skifter verden. Turen går op denne gang op til højsletten og ind på motorvejen som forbinder Mexico City og Veracruz. Hvis vejret er klart vil vi kunne se Mexicos tre største vulkaner.

Hen på eftermiddagen ankommer vi til en af Mexicos arkitektoniske og historiske perler, den hyggelige provinsby Puebla som også kaldes ”kirkernes by” pga. af byens mange kirker.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad. 

 

 

  Dag 10 Oaxaca - Taxco

 

Tepoztlan, ”Det evige forårs dal” og sølvbyen Taxco


Efter morgenmad på hotellet fortsætter vi mod ”Det Evige Forårs Dal”, Cuernavaca dalen, hvor vi ankommer til et paradis af stemning, varme, farver, natur og kultur i byen Tepoztlan i staten Morelos. Her ser vi det tidligere kloster der blev opført mellem 1560 og 1588, og fungerer i dag som museum med arkæologiske fund, malerier og flotte buede søjlegange Efter frokost sættes kursen mod dagen mål – sølvbyen Taxco. Undervejs ser vi flere gamle høje skorstene som er fra de nedlagte sukkerrørsgodser, der blev brændt af under den Mexicanske Revolution 1910 til 1917. Vi kører forbi sukkerrørs- og majsmarker, inden bussen kravler op af bjergene igen ad den nye motorvej som fører os helt op til Taxco, sølvsmykke byen over alle sølvsmykke byer. Efter ankomst tager vi os en god gå tur op til centrum og snuser lidt rundt i byen.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad. 

 

 

  Dag 11 Taxco

 

Byrundtur til fods, afslapning og eventyr på egen hånd


Vi har en hel dag til at nyde denne sidste by og sidste dag på vores tur. En dag der bl.a. vil byde på en byvandring ad de smalle brostensbelagte gader, et besøg i den berømte lyserøde Santa Prisca kirke, det lokale marked osv. Om eftermiddagen vil nogle nok vælge at slappe af ved hotellets pool mens andre nok vil lade sig friste af de mange sølvbutikker og hyggelige restauranter.

Er der stemning for det kører vi ud til Cacahuamilpa grotterne og tager på en guidet tur igennem disse. Ingen andre byer kan måle sig med Taxco, efter mørkets frembrudt, hvor byen ligger oplyst på bjergsiden.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad.  

 

 

  Dag 12 Taxco - Mexico City

 

Fra Olmekerne til den Mexicansk Revolution og transport til Mexico City


I dag går turen tilbage mod Mexico City og er vi heldige med vejret får vi en flot udsigt over byen, når vi kører ned til byen oppe fra bjergpasset vi skal igennem.

Men inden da lægger vi vejen forbi Cuernavaca som er den største by i provinsen Morelos, ca. 80 kilometer syd for hovedstaden. Byen blev grundlagt ca. 1200 f.Kr. af Olmekerne, og er kendt som ”byen med evigt forår”, og har gennem tiden huset mange historiske personligheder fra kunstnere til politiske kometer. Den mest kendte er nok Hernan Cortes som var grundlægger af det spanske herredømme over Mexico. Hans residens og borg er beliggende i byens centrum og bygget oven på et Aztekisk tempel som var i brug frem til hans ankomst. Vi kigger forbi borgen der i dag fungerer som et museum, der fortæller historien fra Olmekerne og frem til den Mexicansk Revolution. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, og aftenen er på egen hånd.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad. 

 

 

  Dag 13 Mexico – Danmark


Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt med sejltur i Xochimilco, OL stadion og universitetet og hjemrejse


I dag er det tid til at gøre de sidste indkøb for i aften er det tid til at vi skal tage afsked med Mexico.

Derudover vil der være mulighed for at tage med på en lille ekstra udflugt til ”bunden” af byen. Her ligger resterne af det som Mexico City var under Atzekerne – en by bygget op omkring kanaler. Vi tager på en to timers sejltur i Xochimilcos haver, hvor vi bliver staget fremad på de smalle kanaler, hvor andre sejler forbi og tilbyder mad, musik, øl og tequila.

Herefter ser vi det Olympiske stadium fra 1968 udefra og kører en tur forbi Latinamerikas største universitet, UNAM.

Først på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet som vi først skal forlade kl. 16.00, så der vil være god tid til et bad og omklædning inden vi kører i lufthavnen sidst på eftermiddagen. Midt på aftenen flyver vi med British Airways tilbage til Danmark, og som på udrejsen vil der være mellemlanding og flyskifte i London.

 

Der er denne dag inkluderet morgenmad og forplejning på flyveturen. 

 

 

  Dag 14 Danmark


Ankomst til Danmark


Efter en kort mellemlanding og flyskifte i London fortsætter hjemrejsen til København. Her forventer vi at lande først på aftenen, med kufferten og sjælen fuld af minder fra en uforglemmelig rejse til Mexico.

 

Der er denne dag inkluderet forplejning på flyveturen mellem Mexico City og London. 

 

 

  Info Praktisk oplysning til turen


Krav til rejsedeltagerne
Alle eventyrlystne, der ønsker at opleve en anderledes og fremmed kultur i en verdensdel, hvor tingene ikke nødvendigvis er som i Danmark, kan deltage på vores rejser. Alle i normal fysisk form kan deltage, og rejsen anbefales ikke til gangbesværede.

 

Tøj og sko
Det er vigtigt, at tøjet er praktisk og behageligt. Shorts kan bruges overalt – det er dog ikke en påklædningsform mexicanerne selv benytter, så man vil nok opleve, at man især i byerne ”falder lidt igennem”. Man skal være opmærksom på, at vi i byerne ofte besøger kirker hvor man ikke accepterer shorts og ærmeløse bluser. Det anbefales at medbringe gode sko som man kan holde ud at gå i og have på det meste af dagen. Det vil også være en god idé at medbringe en trøje til evt. kølige aftener og til at ”beskyttes sig mod” bussens aircondition.
Ellers er det sommertøj og badetøj som skal pakkes. Mexicanerne selv går meget afslappede klædt, og der er ingen grund til at medbringe aftenkjoler og jakkesæt, med mindre du vil besøge nogle af Mexicos finere gourmet restauranter.

 

Vaccinationer
Inden rejsen bør du sikre dig, at du har evt. anbefalede eller påkrævede vaccinationer. For alle rejser til Mexico, ligesom herhjemme, kræves det, at man som minimum er vaccineret mod stivkrampe og difteri. Herudover anbefales det, at man kontakter egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk.


Valuta
Køb mexicanske pesos i egen bank/Forex og/eller medbring kreditkort. Der kan hæves penge alle steder hver eneste dag! US-dollars eller Euros kan medbringes med det er tidskrævende og omstændigt at veksle kontanter.

 

Elektricitet
Mexico har 110 volt med fladbenede stik. Det er derfor tilrådeligt at medbringe et adaptersæt med varierende valgmuligheder. En adapter kan købes hos de fleste isenkræmmere eller i afrejselufthavnen.

 

Drikkepenge
I Danmark har drikkepenge i årevis været en integreret del af regningen på hoteller og restauranter. Sådan er det langtfra i de lande, vi rejser i, selv om det er en udbredt opfattelse. I de fleste lande udgør drikkepenge-delen hovedparten af lønnen for de ansatte i turismeindustrien. Drikkepenge er med andre ord noget de ansatte har ret til, men ingen lov sikrer dem.

 

Mad og drikke
Det mexicanske køkken er kendt verden over, og generelt er prisniveauet ca. det halve af priserne i Danmark.
Det anbefales at man ikke drikker postevand men kun drikker vand på flaske. Undgå for så vidt muligt også isterninger, med mindre de er lavet på kildevand.

 

 

 
 

 

>> Kontakt os på tlf. 65 65 65 62
>> Mail: salg@team-benns.com

 

 

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Syd- & Mellemamerika ved at klikke her.

Priser for ture til Azteker, vanilje & kaktus

 

 

Azteker, vanilje og kaktus
Datoer 2013  
4. februar* LUKKET
20. marts LUKKET
10. maj LUKKET
28. juni LUKKET
10. juli LUKKET
9. oktober 13.490,-
4. november* 13.590,-
Tillæg for enkeltværelse fra: 2.190,-

*= Turen er på 13 dage hvilket betyder, at dag 5 på egen hånd i Veracruz udgår.

 

 

Tillæg for ekstra udflugter
Heldagstur fra Veracruz dag 5 - kr. 500,-
Halvdagstur i Mexico City dag 13 - kr. 250,-

 

 

Bestil din safari rejse til Kenya

 

 

 

 Rejsen inkluderer:

 • Flytransport tur/retur København – Mexico City med British Airways via London.
 • Alle kendte skatter og afgifter.
 • Transport, udflugter og entréer jf. program.
 • Indkvartering i dobbeltværelse (v. 2 personer).
 • 12 nætter på gode og hyggelige hoteller.
 • Morgenmad dagligt.
 • Engelsktalende lokalguider.
 • Dansk rejseleder.

Rejsen inkluderer ikke:

 • Sygdomsafbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring.
 • Provinstilslutning ikke muligt.
 • Afrejseskat fra Mexico som afregnes kontakt (pt. US-dollars 20).
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. US-dollars 60-65).
 • Øvrige måltider. (Beregn ca. US-dollars 30kr. 200-250 pr. dag. Det er muligt at spise billigere, men med det beløb, er der til frokost og en 3-retters middag).
 • Personlige fornødenheder.
 • Tillæg for enkeltværelse.
 • Alt som ikke er nævnt under ”rejsens pris inkluderer”.
 • Reservationsgebyr på kr. 95,- pr. person.

 


Betaling:
Depositum er kr. 3.000,- pr. person som skal indbetales 7 dage efter bestilling. Restbeløb betales 60 dage før afrejse.

 

Deltagerantal:
Rejsen gennemføres med min. 15 deltagere og maks. 32 deltagere.

 

Forlængelse og ændringer:
Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

 Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Syd- & Mellemamerika ved at klikke her.

Kort over rejsen

Mexico Kort

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Syd- & Mellemamerika ved at klikke her.

Billeder fra Azteker, vanilje & kaktus

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Azteker, vanilje & kaktus. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Spar op til 40 %

på rejser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


facebook.com/BENNSDanmark
Twitter 
YouTube 
Google+