Sikkerhed på studieturen

Videoen her er til dig som elev. Vi har lavet den for at forklare nogle vigtige ting omkring sikkerheden på din studietur. Vi siger det lige som det er i den her video, og det kan måske virke dystert eller overdrevent, men sagen er, at selvom langt de fleste studieture går fremragende og langt de fleste elever passer godt på sig selv og hinanden, sker der stadig alvorlige ting med mellemrum. Det er de ting, vi gerne til tale meget direkte om – fordi de ofte kunne være undgået.

 

Videoen skal forebygge og sørge for at hjælpe til, at situationer der kan ende galt, ikke gør det. Enhver lærer, eller et andre menneske der får ansvaret for en flok elever, skal være klædt på til at gøre netop det. Det er han eller hun bedst, hvis eleverne kan handle rigtigt, når det brænder på. Det kan nemlig være en stor opgave at organisere og styre en studierejse eller grupperejse, hvor mange mennesker er samlet i en gruppe. Men hvis de rette forholdsregler er taget, kan det gøre opgaven lettere og mere behagelig for alle på studieturen, og særligt for lærerne, der skal holde sammen på trådene. Sikkerheden er det vigtigste på en studietur, hvor få personer ofte har ansvar for fleres ve og vel. På den måde sikrer du en bedre og mere sikker studietur for dig selv, dine kammerater og dine lærere.

 

Når du ser videoen, vil du måske opleve, at den slet ikke handler om dig. Du er selv forsigtig og opmærksom på de ting på en studietur til et andet land, som kan give optræk til problemer. Hvis det er dig, er videoen værd at se, fordi den viser, hvordan du kan hjælpe dine kammerater med også at få en god og sikker studietur.

 


Prismatch


BENNS vil være billigst!
Vi matcher enhver konkurrerende pris.

Læs mere

Billige priser til efteråret 2017

Det er NU I skal slå til og bestille jeres studietur.

Vi har allerede billige priser til efteråret 2017.

Kontakt os for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Få informationer, nyheder og tilbud vedr. grupperejser.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+