Hotel Birke - Spa & Wellness    BENNS vurdering af hotelletBENNS vurdering af hotelletBENNS vurdering af hotelletBENNS vurdering af hotellet

4-stjernet superior spa & wellness ophold på Hotel Birke i Kiel, Tyskland

 

 

Ønsker I en skøn wellness-weekend,  kan I med fordel vælge en af Hotel Birkes attraktive spa-pakker. Spa-pakkerne inkluderer skønne behandlinger, overnatninger og forskellige måltider. Det er muligt at forlænge pakkerne, opgradere værelseskategorien samt tilkøbe flere behandlinger.

 

BENNS tilbyder wellness ophold til overkommelige priser nær Danmark. Tyskland har en lang tradition for wellness og nu behøver du ikke rejse langt for at få del i det. BENNS har aftale med det 4-stjernede, familieejede hotel Birke i Kiel. Virkelig værdi for pengene i en hyggelig og personlig atmosfære.

 

 

 


 

Om Hotel Birke

Hotel Birke

Hotel Birke er et yderst hyggeligt og velplejet hotel centralt beliggende i Kiel nær ved Østersøen. Hotellet er familiejet, hvilket garanterer en service og komfort, som var man i et privat hjem. Her kan man kun føle sig hjemme. Hotelbygningen kan dateres helt tilbage til 1773 og blev til hotel i 1902 med ialt 20 værelser. Hotellet har med sin arkitektur i bindingsværksstil en aura af fordums tid. Hotel Birke er blevet renoveret og udvidet i flere omgange og senest i 2002, hvor man udvidede med 25 nye værelser. Seneste nyeste tiltag er den lækre Birke Day Spa, som blev åbnet i 2005.

 

Hotel Birkes filosofi er at man skal føle sig hjemme, at man skal få nogle gode oplevelser gennem en afslappet, hyggelig, imødekommende og gæstfri atmosfære. Hotellets medarbejdere erkendt for sit høje serviceniveau og kundepleje. Her føler man sig velkommen!

 

Birke Day Spa

På Birke Spa træder du ind i en verden af afslapning og velvære, og oplever samtidigt den nordtyske charme fra dens allerbedste side. Tank op med frisk energi med en skøn massage midt på dagen eller som afslutning på en dag med masser af aktivitet. Glæd dig til ren selvforkælelse for alle sanser og til bare at kunne koble fuldstændig fra.

 

Birke Day Spa er et 600 kvm stort stilfuldt wellness område med 2 pools, bistroområde, sauna, tepidarium og naturligvis rum til skønhedsbehandlinger såvel som massage. Udbudet af spabehandlinger er i vid udstrækning baseret på havets mineraler, salte og produkter i øvrigt grundet områdets historiske tradition for brugen af havets produkter.

 

Sådan bor du hos os med ægte nordtysk flair

82 hyggelige værelser (med bad, minibar, satellit- og betalings-TV, modem tilslutning, Wireless LAN og ikke-ryger værelser) i varme farver og med masser af rustik charme. Og frem for alt med rolig beliggenhed. Nogle værelser har eget klimaanlæg til de varme sommerdage.

 

I de grøn og hvidstribede strandkurve ude foran hotellet kan du sidde og slappe af og nyde solen.

 

Sådan finder du Hotel Birke

A7 / A210 / A215 til frakørslen Kiel-Mettenhof, i retning mod Mettendorf. Drej til højre ved første lyskryds og følg skiltene til Hasseldieksdamm. Efter 2. lyskryds drejes til højre ned ad Martenshofweg. Efter ca. 1,5 km ses Hotel Birke på venstre hånd.

 

B 404 til stoppested Hamburger Chaussee, kør på B76 i retning mod lufthavnen, tag frakørslen ved Kronshagen Süd og drej til venstre ned ad Kronshagener Weg i retning mod Mettenhof. Efter ca. 2 km drejes til venstre ad Melsdorfer Straße (skovstykke). Ved det første kryds drejer du til højre og ved næste kryds til venstre ned ad Martenshofweg.

 

 


 

5 gode grunde Velegnet til
  • Enestående beliggenhed
  • Hotelværelser lavet til velvære
  • Lækre velsmagende retter og drikkevarer - et ungt og kreativt køkken
  • Præmieret wellness og spa-område
  • Afspænding og sport direkte ved døren
  • Spa
  • Honeymoon
  • Getaway
  • Selvforkælelse

 

 


 

Værelseskategorier på Hotel Birke

Classic værelse:
Ca. 20 m². Smagfuldt indrettet værelse med behagelig dobbeltseng, skrivebord og siddemøbler der gør opholdet bekvemt.  Alle værelser er smukt indrettede med varme farver og god komfort

 

Comfortværelse :
Ca. 30 m². Comfort-værelserne er placeret i vores nye bygning med direkte adgang til Birke Day Spa. Værelserne er komfortabelt indrettet i klassisk lyse farver. Der er aircondition på værelserne og nogle har badekar.

 

Maisonette værelse:

De rummelige Maisonette værelser ligger i den nye del af hotellet med direkte adgang til Birke Day Spa og møde- og selskabsområdet. De er på ca. 35 m² i to plan med et stort, komfortabelt opholdsområde med skrivebord, bekvem sofa (kan bruges som sovesofa) og lænestol i det nederste plan. Soveværelset med en stor dobbeltseng befinder sig i øverste plan. Alle værelser har airconditionanlæg, er afstemt i varme farvenuancer og har en stemningsfuld belysning. Nogle af værelserne har badekar. Masser af plads til afslapning i tosomhed eller for hele familien.

 

Junior suites:

Junior suites har en størrelse på 49 m2. De rummelige og moderne værelser tilbyder god plads og comfort. Sove området med en stor dobbeltseng indbyder til afslapning og en god nats søvn. Den rummelige stue med sidde faciliteter giver dig en hyggelig hjemlig følelse når du trænger til en pause. Badeværelset har badekar, bad og toilet. Værelserne har air condition.

 

 


 

 

>> Kontakt os på tlf. 65 65 65 62 for yderligere rådgivning eller

 

Billeder fra Hotel Birke

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Hotel Birke. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

Kort for Hotel Birke

Klik her for at se Hotel Birke på kortet.Spaliste - Hotel Birke

 

 

 

 

 

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Pure Relax i Kiel

Bliv forkælet på det 4 stjernede familieejede Hotel Birke i Kiel, hvor man virkelig får værdi for pengene.

3 dages wellness ophold
fra 1.798,- pr. per.


Læs mere

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.