Spa & Wellness
Tid til selvforkælelse på et af vores lækre spa hoteller
 

Vælg hvortil du ønsker at rejse

Vi har rejser indenfor følgende områder:


Europa
Har noget for alle
Vælg

 

Fantastiske wellness ophold som får jer til at slappe af

 

Et spa- og wellness-ophold med BENNS rejser byder på en livsbekræftende helhedsoplevelse, hvor alle sanserne kommer i brug. 

 

Spa

 

På en spa- og wellness-rejse er der rig mulighed for at slappe af. Tid til selvforkælelse er efterhånden et kendt begreb, og det er noget mange danskere benytter. 

 

Se vores spahoteller i Europa her

 

Hvad er Wellness?

Hele Wellness-konceptet er bygget op omkring Spa elementet. Det er derfor svært at finde et korrekt begreb for Wellness, da der ikke eksistere en fast definition af ordet eller fastlagte kriterier for, hvad begrebet indeholder. Ordet Wellness er en kombination af well-being og fitness, der tilsammen danner begrebet Wellness.

 

Man kan sige, at Wellness er foranstaltninger der skal bringe krop og sjæl i ligevægt, men det skal dog nævnes, at folk associerer ordet med forskellige ting. Traditionelt forbindes Wellness med spa, sauna, yoga, meditation, massage, fitness og badeaktiviteter samt andre former for skønhed og kropslig behandling. Skal oplevelsen være helt unik, er det også vigtigt med fokus på områder som forkælelse, kvalitet, service, æstetik, eksklusivitet og atmosfære.

 

Spaophold

 

Tag på spa- og wellnessophold - ren meditation for krop og sjæl

 

Det er vigtigt for enhver sjæl, at leve et velafbalanceret liv, hvor der prioriteres personlig tid til sundhed og skønhed kombineret med velvære og hvile. Et pusterum fra hverdagens stress og jag, vil derfor være oplagt i form af et spa- og wellness-ophold, hvor det netop er i fokus. Typisk vil et spa- og wellness-ophold på et par dage kunne gøre underværker for enhver. Det eneste man skal tillade sig selv er, at fordybe sig og slappe helt af.

 

Essensen der opnås gennem spa og wellness er meget forskellig, og individuel fra person til person. For nogle handler wellness primært om god ansigts- og kropspleje, mens andre efterspørger mental og sjælelig afslapning. Endvidere forbinder mange også wellness med fysisk træning i form af fitness og sund forplejning – eller et komplet selvforkælelsesunivers med lækre omgivelser, behandlinger og forplejning a la gourmet-style. 

 

Selvom spa-kulturen ikke har sin oprindelse i Østen, så er områdes urgamle praktikker mod sundhed og skønhed grundstenen i den moderne spa-kultur. Østens gamle traditioner og filosofi om ”Balancing The Body and mind” koblet med brugen af naturpræparater - til bevarelse af et ungdommeligt og sundt udseende. Det er et perfekt match til den moderne og stadig mere stressende forbrugers søgen efter et liv, som er mere balanceret mellem det fysiske og den åndelige sfære i bestræbelserne på et bedre og mere harmonisk liv. 


Spa og wellnesshoteller i ideelle og rolige omgivelser

En af de vigtige ingredienser på et spa og wellness ophold er ro. Ro til fordybelse og afstressning, så man igen får skabt balance. Derfor har vi udelukkende valgt spa- og wellnesshoteller, som ligger i både smukke og naturlige omgivelser. Et spa ophold er et total koncept som er holistisk, og får bragt alle sanser i spil. En kombination af skønne behandlinger hvor det er dig der er i centrum, koblet sammen med smukke omgivelser og kulinariske mad- og vinoplevelser. Alle elementer som får en til at føle ro og balance.

 

wellnessophold mand

 

Det populære spa og wellness valg: Tyskland

Mange vælger et spaophold til Tyskland. Grundene til dette er mange, men nogle af de vigtigste og mest populære grunde er nok; afstanden, kvaliteten og prisen. Tyskerne har ry for deres orden og kvalitet, og det afspejles tydeligt på de spa- og wellness hoteller vi har udvalgt i Tyskland.
 
Tyskerne har i mange år dyrket wellness konceptet, hvilket har givet dem en stor erfaring i at sammensætte de perfekte spaophold. Udover kvaliteten vil man blive forbløffet over de naturomgivelser som tyskerne byder på. Alle vores spa- og wellness hoteller ligger i naturskønne omgivelser, og er med til at give en helhedsoplevelse.
 

 

Et spa- og wellness-ophold med BENNS byder på en livsbekræftende helhedsoplevelse, hvor alle sanserne kommer i brug.

 

 


 

 Se også:
Spa wellness

Spa og wellness ophold i Europa

Forkæl dig selv og en du holder af med et skønt wellness og spa ophold på et vores dejlige spa hoteller. Vælger du en wellness ferie i Nordtyskland fremfor Danmark kan der være mange penge at spare. Klik her og læs mere.
Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Pure Relax i Kiel

Bliv forkælet på det 4 stjernede familieejede Hotel Birke i Kiel, hvor man virkelig får værdi for pengene.

3 dages wellness ophold
fra 1.798,- pr. per.


Læs mere

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.