Tag på safari rejser med BENNS og få en totaloplevelse

 

Tag på safari rejser med BENNS´BENNS program til smukke og storslåede naturområder i Afrika og få rejseoplevelser for livet.

  

>> Læs mere om safarirejser til Afrika

>> Bestil tilbud på vores safari rejser til Afrika

>> Tilmeld vores nyhedsbrev med gode tilbud på safari rejser

>> Bestil / download vores safari katalog

 

 

Kontakt

For yderligere information om vores safari rejser

Tlf. 65 65 65 68

Mail: [email protected]

 

Safari rejser til Afrika med BENNS

Safari rejser til verdens mest farvestrålende kontinent er en meget anderledes rejseoplevelse i forhold til næsten alle andre rejsetyper.


Her er rig mulighed for unikke oplevelser for alle sanser og vores safariprogram giver jer alle de bedste Game Reserves i Afrika lige fra Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania som de mere kendte til de fantastiske - og anderledes - parker i tosha i Namibia og Chobe i Botswana.

 

Vores sortiment  byder på produkter for enhver smag og enhver pengepung!
Safari rejser er dog meget mere end dyreoplevelser! Safari rejser er sanselige oplevelser fra betagende solopgange og flammende solnedgange, den særegne duft af bushen og de fascinerende lyde i natten - der godt kan give lidt kuldegysninger! - til måltiderne omkring bålet i den kulsorte nat.

 

Vores BENNS safari rejser er skabt ud fra idéen om oplevelser, der er udover det sædvanlige - oplevelser, som i deres helhed og udfra alle dimensioner vil blive husket - også om 20 år. Vores koncept er baseret på en totaloplevelse for alle sanser lige fra de storslåede dyre- og naturoplevelser, det sociale samvær, de kulinariske oplevelser til de spektakulære lodges med de mange muligheder for afslapning.

 

Vores safari koncepter

Safari rejser i Afrika er en meget anderledes oplevelse i forhold til næsten alle andre rejsetyper. Afrika er uden diskussion verdens mest farvestrålende kontinent med mulighed for unikke oplevelser for alle sanser Safari i Afrika er først og fremmest den ultimative naturoplevelse og vores safariprogram giver jer alle de bedste Game Reserves i Afrika lige fra Masai Mara i Kenya og Serengeti i Tanzania som de mere kendte til de fantastiske - og anderledes - parker i Etosha i Namibia og Chobe i Botswana. Et sortiment der byder på produkter for enhver smag og enhver pengepung! 

 

Selvforkælelse/nydelse/afstressning på safari rejsen

Efter en lang dag med Game Drives og mange indtryk er en afslappende/afstressende massage lige sagen. På mange af vores lodges og hoteller er der mulighed for massage, aromabade, manicure, pedicure, skønhedsbehandlinger og måske endda yoga.

 

Golf på safari rejsen

Muligheden for at spille golf på nogle af verdens mest spektakulære baner omgivet af enestående natur i Kenya eller på nogle af verdens bedste 18 hullers baner i Sydafrika. Mulighederne er mange og der er noget i alle prisklasser.

 

Bryllupsrejser

Mange af vores lodges, resorts og hoteller har helt specielle brudesuiter, som vil danne en perfekt ramme for en romantisk bryllupsrejse langt ud over det normale - en oplevelse, som holder for livet. Uanset hvor I vil rejse i Afrika og hvad I ønsker at opleve, vil vi forsøge med udgangspunkt i dette katalog at give jer en skræddersyet oplevelse, hvor vores viden, erfaring og omfattende informationsmateriale, kommer jer til gode. Vores ambition er, at hver dag på jeres rejse bliver brugt på lige netop det, I drømmer om.

 

Tag på safari rejser til:

 

Safarirejser | Safari rejser | Safari rejse | Safarirejse | Safarirejser Afrika | Safari rejse Afrika

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Kenyas Klassiske Højdepunkter & badeferie v. Det Indiske Ocean / Zanzibar


14 dages suveræn Afrika rejse, der har det hele og lidt til. Slut af med badeferie ved Kenya Kysten eller på skønne Zanzibar.

Pris fra KUN kr. 17.598,-Læs mere

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.