Rejs til New Zealand og besøg landets fantastiske naturområder

Natur i New Zealand

 

BENNS arrangerer New Zealand rejser hvor du kan besøge landets smukke naturområder.

 

New Zealand har et væld af underskønne naturområder - flere af dem blev brugt i den succesfulde filmtrilogi "Ringens Herre".

 

Alt hvad hjertet begærer

Naturområderne i New Zealand er utrolig alsidige, og selv indenfor nogle af områderne er forskellighederne store.

 

Besøg fx Tongariro National Park, der varierer mellem frodige grønne dale og høje aktive vulkaner. Parken er som noget ganske usædvanligt delt i halv regnskov og halv ørken. Det er desuden et meget populært område for skiløbere, da vulkanerne er snebelagt mellem juni og november.

 

Tongariro National Park

 


 

Læs mere om New Zealands alsidige naturområder:

Egmont National Park

Egmont National Park er et vidunderligt miks naturtyper lige fra bløde grønne bakker til Mount Taranakis kegleformede vulkantop.

 

Egmont National Park er et af New Zealands mest elskede udflugtsmål. Her er mulighed for afslappende spadsereture og strabadserende vandreture. I Egmont National Park finder man det hele.

 

Besøger du Egmont National Park, vil man i lavlandet opleve smukke planter, mens højlandet byder på bakker og vandløb. Parken omkranser den vulkanen Mount Taranaki på 2518 meter, med landets bedste ski pister.

 

På vej op af Mount Taranaki kommer man gennem 'The Goblin Forest', som har fået sit navn på grund af de mange forkrøblede træer og det tykke mostæppe i skivbunden. Parken har 13 indgange og er dermed en af de lettest tilgængelige parker i landet. Den fulde tur tager mellem tre og fem dage at gennemføre, men man kan sagtens dele turen op i mindre bidder på fem-seks timer.

 

 


Lake Wanaka, Queenstown

Middle Earth

Rejser til Middle Earth - landet hvor Ringenes Herre foregår. Oplev hobbitternes Shire, Rytterfolkets Rohan og ikke mindst Saurons Mordor i virkeligheden.

 

Omkring Matamata finder man de bløde, grønne bakker, der blev Hobbiternes hjem. Nær Wellington kan man besøge dalen, der har lagt natur til elvernes smukke Rivendell.

 

Stederne fra Ringenes Herre

  • Queenstown - Lothlorien, Ithilien, Minas Tirith
  • Port Waiko - Weathertop
  • Wellington - Rivendell, Dunharrow, Paths of the Dead
  • Nelson - Mines og Moria, Chetwood Forest
  • Fiordland - River Anduin, Misty Mountains
  • Ruapehu - Mount Doom, Emyn Muil

 

Tolkiens Middle Earth er ikke kun et sted i forfatterens fantasi. Med BENNS kan man besøge landskaberne, der inspirerede instruktøren Peter Jackson til at tage fat på den enorme opgave at filmatisere Ringenes Herre

 

 


Mt. Cook

Mount Cook

Mount Cook er landets højeste bjerg. Den storslåede natur på denne højtliggende tundraer en helt speciel oplevelse. Ikke mindst fordi den klare luft bader landskabet i et fantastisk lys.

 

Landskabet omkring Mount Cook er gennemskåret på kryds og tværs af gletsjere, floder vandløb og menneskeskabte kanaler. Tilsammen skaber det et utroligt scenarie, hvor man kan se kilometer efter kilometer i den klare luft.

 

På toppen af New Zealand

Mount Cook er 3754 meter landets højeste bjerg, og derfor et yndet mål for bjergbestigere. Men området omkring bjerget er lige så fascinerende som bjerget selv.

 

Den højtliggende tundra er den ene yderlighed af landskabet i området. Den anden yderlighed finder man i dalene, hvor regnskovens har overtaget. Det er en helt særlig oplevelse først at gå gennem denne grønne fordighed, for derefter at opleve tundraens sparsomme og barske natur.

 

 


Gejser

 

Pohutu Geyser

Ved Pohutu Geyser, hvor man kan opleve et af naturens allersmukkeste fænomener, når vandet bliver skudt 30 meter op i luften.

 

Nær Rotorua ligger Pohutu Geyser, somlever op til alle ens forventninger om, hvordan et vulkansk aktivt landskab skal tage sig ud. Den største gejser sprøjter med regelmæssige mellemrum vandet 30 meter op i luften.

 

Spektakulære vandsprøjt

Mange tror, at gejsere kun findes på Island. Pohutu Geyser et meget aktivt bevis på, at det ikke er tilfældet. Hele området er stadig meget aktivt, og man kan se sovende vulkaner, lavalandskaber og meget mere.

 

Gejseren er et populært sted for bryllupper. Mens vandet bliver sprøjtet 30 meter op i luften, udveksler brudeparrene ringe og får taget bryllupsbilleder. Men der er naturligvis også adgang for folk, der ikke går i bryllupstanker - og synet er ikke ringere, selv om man ikke er iklædt hvid kjole eller smoking.

 

 


 

Waimangu Volcanic Valley

Waimangu Volcanic Valley er en demonstration af naturen, når den er mest voldsom. Oplev det fascinerende vulkanske landskab med og gå på opdagelse i lavalandskaberne.

 

Waimangu Volcanic Valley blev skabt i 1886, da enulkan gik i udbrud og skabte en 17 kilometer lang sprække, sprængte vulkanen i to dele og resulterede i syv dybe kratere, som i dag udgør Waimangu Volcanic Valley.

 

Populær attraktion

Det sprængte landskab er i dag en attraktion udover det sædvanlige. Her finder man blandt andet kilde med varmt vand, et usædvanligt dyreliv og en lang række sjældne og fredede planter.

 

Ikke mindst er det fascinerende at se, hvor nøgent landskabet stadig er, selv om det er mere end 100 år siden, at udbruddet skete. Men livet er på vej tilbage. Hist og her pibler det grønne frem og beviser, at naturen ikke kan holdes nede.

 

 


 

Nationalparker

Nationalparkerne på New Zealand er kendte over hele verden for deres utrolige natur. Tag på ferie i dette smukke land, så I selv kan stifte bekendtskab med de fantastiske landskaber.

 

På New Zealands nationalparker finder man verdens smukkeste og mest afvekslende natur koncentreret, så man kan nå fra den ene yderlighed til den anden på et par dages vandretur.

 

 


 

Kontakt  BENNS

For aktuelle tilbud på billige flyrejser og flybilletter samt rejser inkl. hotel til New Zealand kontakt vores eksperter på:Tlf.: 65 65 65 67 eller e-mail: [email protected]


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Flyt autocamper i New Zealand

Flyt en autocamper fra Christchurch til Auckland og få unikke oplevelser med på vejen.

Spar hele 20 % + minimum 600 NZDSe tilbuddet her

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.