New Zealand fakta | Værd at vide om rejser til New Zealand

Milford Sound
Milford Sound, New Zealands sydø

 

BENNS arrangerer rejser til New Zealand - et land fuld af spændende opdagelser.

New Zealand er et fantastisk ferieparadis med ufatteligt meget at byde på. Den betagende natur tiltrækker året igennem turister fra hele verden, og blev således brugt på fornemste vis i filmtrilogien "Ringenes Herre".

 

Viden og fakta om New Zealand

Før I rejser til New Zealand er det altid rart at tilegne sig viden, om det land I skal besøge. Det kan være praktisk at vide på forhånd, hvordan befolkningen f.eks. omgås hinanden. Det kan også være rart at have tjek på klimaet eller et par historiske fakta.

 

Bilferie - kør selv ferie på New Zealand

Tag på bilferie på New Zealand med BENNS. Vi giver jer mulighed for de bedste kør-selv ferier. Oplev det fantastiske land enten i egen bil eller med en autocamper.

En bilferie er nok en af de bedste måder at komme helt ud i krogene af dette utrolige land. BENNS sørger for, at alt er klart, når I skal holde hvil for natten.

Autocamping i New Zealand

En af de mest populære måder at tage på bilferie i New Zealand er at leje en autocamper og så ellers bare slå lejr, der, hvor man har lyst. På den måde er man helt tæt på den fantastiske natur, uden at give afkald på den nødvendig komfort.

Vejene er generelt gode, selv om der kun er få motorveje. Alle større byer har et pænt udvalg af biludlejningsfirmaer. De store firmaer, vi også kender fra Europa, giver ofte gode rabatter, hvis man bestiller forud.

 

Gode råd ved bilkørsel

  • Man kører i venstre side
  • Ubetinget højrevigepligt
  • Alle i bilen skal bruge sikkerhedssele
  • 100 km/t på landeveje
  • 50 km/t i byerne

 

Geografi & befolkning - New Zealand

New Zealands geografi og geologi er noget helt for sig selv, og BENNS lægger naturligvis rejsen an, så I får den fulde oplevelse af landet. Derudover er befolkningen utrolig venlig, og deres humor og uhøjtidelige måde at tage hverdagen og livet på minder på mange måder om vores væremåde i Danmark.
 

Steder man bør besøge

Lake Tekapo Mt. Cook

Lake Tekapo og Mt. Cook
 

  • Marlborough Sound
  • 90 miles beach
  • Abel Tasman National Park
  • Fiordland National Park
  • Franz Joseph Glacier

 

Kiwier på New Zealand

Kiwier er New Zealands nationalfugl. Den er efterhånden meget sjælden i naturen, men den lille fugl, der har givet navn til såvel en frugt som newzealænderne, kan ses i Zoo.

På New Zealand kan opleve hele tre forskellige former for kiwier. Naturligvis er der kiwi-frugten, men derudover er kiwi også kælenavnet for landets befolkning. Men begge ovenstående har deres navn fra en lille, undseelig fugl.

Indbyggerne på New Zealand kalder sig selv kiwier, men kælenavnet blev oprindeligt brugt om landets soldater. Deres uniformer bærer et emblem med en kiwi-fugl, og siden den anden boerkrig (1899-1902), hvor soldater fra New Zealand deltog, har kælenavnet klæbet til landets militær.

 

Oplev maorier og deres kultur på New Zealand

Maori kultur på New Zealand

Maorier var de første mennesker, der koloniserede New Zealand. På alle BENNS' rejser i New Zealand er Maori-kulturen en del af rejsen for at man får denne vigtige del af kulturen med.

Ordet Maori betyder 'de lokale' eller 'de oprindelige', i modsætning til de hvide europæere - eller 'pakeha', som ankom i slutningen af det 18. århundrede. Efterhånden begyndte de hvide at bruge ordet til at betegne hele den oprindelige befolkning.

I dag er den oprindelige Maori-kultur under pres fra det øvrige moderne samfund, men der er bestemt en stærk overbevisning om i landet i dag om at den unikke kultur skal bevares, og også dyrkes mere.

BENNS kan let arrangere mødet med den lokale befolkning. Maorier kommer oprindeligt fra Polynesien, men kom til New Zealand for omkring 1.000 år siden.
 

Abel Tasman National Park, natur, vandreture, bjerge

Abel Tasman National Park

Abel Tasman National Park kan fremvise noget af New Zealands mest fantastiske natur. Da 'Ringenes Herre' skulle optages valgte instruktøren Peter Jackson at rejse netop hertil på grund af den bjergtagende natur og de mægtige landskabsvidder.

 

BENNS er dit rejsebureau til New Zealand

Hvis jeres næste skal være til New Zealand, så er BENNS det sikre valg. Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres behov og helt i tråd med det budget, I har besluttet for rejsen. Vil I på egen hånd eller på en mere pakket rejse, så har vi mulighederne klar.

Så ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og lad os få en snak om mulighederne. Der er mange af dem. Vore erfarne rejsekonsulenter, som i øvrigt selv har været i New Zealand flere gange, er klar med masser af forslag.  

 

Bliv inspireret af vores store udbud af rejsetyper til New Zealand

 

 

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Flyt autocamper i New Zealand

Flyt en autocamper fra Christchurch til Auckland og få unikke oplevelser med på vejen.

Spar hele 20 % + minimum 600 NZDSe tilbuddet her

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.