New Zealand fakta | Værd at vide om New Zealand rejser

Fakta om New Zealand

 

BENNS arrangerer rejser til New Zealand - et land fuld af spændende opdagelser.

New Zealand er et fantastisk ferieparadis med meget at byde på. Den smukke natur tiltrækker hele året turister fra hele verden, og blev desuden brugt på fornem vis i filmtrilogien "Ringenes Herre".

 

Viden og fakta om New Zeland

Før du rejser til New Zealand er det altid rart at tilegne sig en lille smule viden om det land du skal besøge. Det kan være praktisk at vide på forhånd hvordan befolkningen fx omgås hinanden. Det kan også være rart at have tjek på klimaet eller et par historiske facts.

 

Bilferie - kør selv ferie på New Zealand

Tag på bilferie på New Zealand med BENNS. Vi giver jer mulighed for de bedste kør selv ferier. Oplev det fantastiske land fra med egen bil - eksempelvis i en af newzealændernes elskede autocampere.

 

En bilferie med er en af de bedste måder at komme helt ud i krogene ag dette fantastiske land. BENNS sørger for, at alt er klart, når I skal holde hvil for natten.

 

En af de mest populære at tage på bilferie på New Zealand er at leje en autocamper og så ellers bare slå lejr, der, hvor man har lyst. Så er man helt tæt på den utrolige natur, men har alligevel den nødvendig komfort.

 

Vejene er generelt gode, selv om der kun er få motorveje. Alle de større byer har et væld af biludlejningsfirmaer. De store firmaer, vi også kender fra Europa, giver ofte gode rabatter, hvis man bestiller forud.

 

Gode råd ved bilkørsel

  • Man kører i venstre side
  • Ubetinget højrevigepligt
  • Alle i bilen skal bruge sikkerhedssele
  • 100 km/t på landeveje
  • 50 km/t i byerne

 

Geografi & befolkning - New Zealand

New Zealands geografi er noget helt for sig selv, og med BENNS får man den fulde oplevelse af landet. Derudover er befolkningen utrolig venlig, og deres humor og uhøjtidelige måde minder på mange måder om danskernes væremåde.

 

Oplev New Zealands utroligt varierede geografi, som stort set byder på alle tænkelige former for landskaber. Og en befolkning, som med lune og underspillet humor passer lige til danskernes temperament.

 

Steder man bør besøge

  • Marlborough Sound
  • 90 miles beach
  • Abel Tasman National Park
  • Fiordland National Park
  • Franz Joseph Glacier

 

Kiwier på New Zealand

Kiwier er New Zealands nationalfugl. Den er efterhånden meget sjælden i naturen, men den lille fugl, der har givet navn til såvel en frugt som newzealænderne, kan ses i Zoo.

 

På New Zealand kan opleve hele tre forskellige former for kiwier. Naturligvis er der kiwi-frugten, men derudover er kiwi også kælenavnet for landets befolkning. Men begge ovenstående har deres navn fra en lille, undseelig fugl.

 

Newzealænderne kalder sig selv kiwier, men kælenavnet blev opridenligt brugt om landets soldater. Deres uniformer bærer et emblem med en kiwi-fugl, og siden den anden boerkrig (1899-1902), hvor newzealændske soldater deltog, har kælenavnet klæbet til landets militær.

 

Oplev maorier og deres kultur på New Zealand

Maorier var de første mennesker, der koloniserede New Zealand. Oplev de traditionelle landsbyer og deres folklore med rejser fra BENNS.

 

Ordet maori betyder 'de lokale' eller 'de oprindelige', i modsætning til de hvide europæere - eller 'pakeha', som ankom i slutningen af det 18. århundrede. Efterhånden begyndte de hvide at bruge ordet til at betegne hele den oprindelige befolkning.

 

I dag er den oprindelige maori-kultur under pres fra civilisationen. Men mange steder kan man stadig opleve maorier i deres naturlige omgivelser, der viser deres kultur frem for turisterne.

 

Tag på besøg hos de lokale maorier med BENNS. Maorier kommer oprindeligt fra polynesien, men de kom til New Zealand for omkring 1000 år siden, efter at have krydset Stillehavet på deres fantastiske rejser.

 

Abel Tasman National Park, natur, vandreture, bjerge

Abel Tasman National Park rummer noget af New Zealands mest fantastiske natur. Da 'Ringenes Herre' skulle optages valgte instruktør Peter Jackson netop at rejse hertil, på grund af de store landskaber.

 

BENNS er dit rejsebureau til New Zealand

Hvis rejsen går til New Zealand, så er det bedste rejsebureau BENNS. Billige flybilletter og hoteller til alle de smukke og spændende steder.

 

En ferie på New Zealand rejse starter med et besøg hos et rejsebureau med ekspertise - BENNS. Oplev New Zealands utrolige natur og vilde aktiviteter på den allerbedste måde.

 

Der er mange grunde til at tage hertil. Den storslåede natur, der strækker sig fra solbeskinnede sandstrande over vulkanske sletter til høje bjerge med nogle af verdens flotteste gletsjere. Eller de mange spændende aktiviteter, som paragliding, skydiving, zorbing og waterrafting. Men måske er I mere til fiskeri, vandreture og camping? Mulighederne er mange.

 

Bliv inspireret af vores store udbud af rejsetyper til New Zealand

 

Kontakt New Zealand specialisterne

For aktuelle tilbud på billige flyrejser og flybilletter samt rejser inkl. hotel til New Zealand kontakt BENNSs på:
Tlf.: 65 65 65 67 eller e-mail: [email protected]

 

Vi har stor erfaring med rejser til New Zealand. Det betyder at vi kender alle de steder, man skal besøge, når man er i landet, så ferien bliver lige præcis så perfekt, som man forestillede sig hjemmefra.

 

 


Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+