New Zealand i autocamper og badeferie i Cook Islands

New Zealand i autocamper og badeferie i Cook Islands

23 dage fra kr. 17.598,- pr. person

Inkl. fly, hotel, autocamperleje m.m.

 

Unik er det eneste ord, der dækker denne rejse til New Zealand og Cook-øerne i Polynesien. En fantastisk kombination af en rundrejse blandt New Zealands topattraktioner med eksklusiv badeferie i et af verdens smukkeste og mest feterede områder: Polynesien

 

Tag med BENNS på en fantastisk rundrejse i jeres egen autocamper gennem et af danskernes drømmerejsemål: New Zealand. I krydser dette unikke land fra nord til syd og introduceres til de bedste af landets utallige attraktioner undervejs. 2 ugers forrygende rejse begynder på Nordøen med storbyen Auckland, videre gennem Nordøens unikke naturområder ved Coromandel, Rotorua, Tongariro og Taupo for at ende i hovedstaden Wellington.

 

Herefter fortsættes til Sydøens om muligt endnu mere utrolige natur med hvalsafari ved Kaikoura, enorme gletsjere ved Franz Josef, bjergtagende natur i Fiordlands, adrenalinsusi Queenstown og zen-stemning ved Lake Tekapo.

 

Et sandt overflødighedshorn af oplevelser, som det nok kan være godt at puste ud ovenpå. Og det gør I på forbilledligvis på paradisøerne Cook Islands, hvor den smaradggrønne ø Rarotonga med den turkisfarvede Muri lagune danner rammen om en daseferie i luksusklassen. I tillæg har I muligheden for at opleve den underskønne Aitutaki lagune. 

 

Nogle af vores andre rejser til New Zealand:

 

Se PDF

 


 

Rejseplan

 Dag 

 Beskrivelse

 1

 Afrejse fra Danmark via Tokyo eller Shanghai til Auckland

 2

 Undervejs

 3

 Ankomst til Auckland. Indkvartering på Rydges, Auckland

 4

 Afhentning af Autocamper. Kørsel til Coromandel

 5

 Coromandel - Rotorua

 6

 Rotorua - Taupo

 7

 Taupo - Tongariro

 8

 Tongariro - Wellington

 9-10

 Wellington - Kaikoura

 11

 Kaikoura - Greymouth

 12

 Greymouth - Franz Josef - Wanaka

 13

 Wanaka - Te Anau

 14

 Fjordlands

 15

 Te Anau - Queenstown

 16

 Queenstown - Lake Tekapo

 17

 Lake Tekapo - Christchurch

 Autocamperen afleveres. Fly fra Christchurch via Auckland til Rarotonga i  Cook Islands.

 Indkvartering på Muri Beachcomber på Muri Beach

 18-20

 Rarotonga, Cook Islands

 21

 Afrejse sen aften fra Rarotonga med fly via Los Angeles og London til  København

 22

 Undervejs

 23

 Ankomst til Danmark

 

OBS! Mulighed for stopover i Tokyo eller Shanghai på udrejsen og Los Angeles på hjemrejsen samt udvidelse med flere nætter i New Zealand og Cook Islands.

 

 


 

Rejseplanen dag for dag

 Dag 1-2

 Afrejse København - Tokyo/Shanghai - Auckland

 

Der er afrejse fra Danmark. I flyver via Tokyo eller Shanghai til Auckland. Der er mulighed for at stoppe i enten Tokyo eller Shanghai på vejen og opleve en af disse verdensbyer. 

 

Pga. tidsforskellen på 12 timer er ankomsten først på dag 3.

 

 

 Dag 3

 Ankomst til Auckland

 

Ankomst til Auckland på New Zealands Nordø. Her har I en enkelt overnatning på det dejlige Rydges hotel, der ligger centralt nær det livlige og populære havneområde.

 

Nyd dagen i New Zealands største by, som på mange måder er en international og moderne by, men som samtidig har bevaret den afslappede kiwi-stemning, især omkring havnefronten.

 

Auckland

 

 

 

 Dag 4

 Auckland - Coromandel (158 km)

 

I skal hente jeres autocamper idag. Når autocamperen er hentet og alle papirformaliteter er overståede, sætter I jer i autocamperen og GPS’en (tilkøb) mod Coromandel halvøen sydpå.

 

Halvøen Coromandel er en sand perle blandt  Nordøens imponerende natur. Her forenes grønne bakker med smukke sandstrande i en idylisk natursymfoni. Cathedral Cove ligger gemt i naturen og med en frisk gåtur på 2 timer hver vej, kommer I ned til de to smukke sandstrande, der er delt af en klippevæg med et stort hul igennem. Rundt omkring i vandet står store hvide sandstenssøjler og pryder den smukke udsigt ud over havet. Hot Water Beach er en anden stor attraktion i området. 

 

Coromandel

 

 

 

 Dag 5

 Coromandel - Rotorua (209 km)

 

I fortsætter sydpå gennem store kiwi-plantager, hvor I har mulighed for at gøre stop og smage på de grønne og gule frugter. Stop ved Kiwi 360, hvor man kan finde utallige produkter lavet af kiwifrugter. Hvis tiden tillader det, kan I kort inden ankomst til Rotorua gøre holdt for at besøge Hells Gate.

 

Her kan I gå rundt i området og opleve, at den aktive undergrund kommer til syne, eller nyde et varmt og afslappende bad i det termiske mudder. I overnatter på en campingplads i Rotorua, hvor I hurtigt vænner jer til den usædvanlige og ramme lugt fra undergrundens svovldampe.

 

Rotorua

 

 

 

 Dag 6

 Rotorua - Taupo (81 km)

 

I dag går turen videre sydover mod New Zealands største sø, Lake Taupo. Lake Taupo er dannet efter et af verdenshistoriens største vulkanudbrud, er 606 km2 og meget kendt især for sine mange muligheder for aktiviteter på vandet og sit ørredfiskeri. Lystfiskere valgfarter hertil, og man regner med, at der fanges ialt 700 tons ørreder om året.

 

Selve Taupo by rummer masser af caféer og restauranter på grund af de mange gæster, der hvert år kommer her. Huka Falls, som er næsten et must, ligger på vejen til Taupo. Vandfaldet er ikke så højt igen, men det er rent og klart og har en fantastisk smuk turkisblå farve. Her kan I få adrenalinen op med en tur i de berømte jet-både.

 

Huka Falls

 

 

 

 Dag 7

 Taupo - Tongariro (137 km)

 

Fra Taupo kører i mod Tongariro National Park. Tongariro National Park er kendt for de utroligt smukke vulkaner, der står klart tegnet mod den ofte blå himmel. Tre af de mest kendte vulkaner er Tahurangi, det højeste bjerg i New Zealand, Mount Ngauruhoe, udødeliggjort som Mount Doom i filmen Ringenes Herre, og Mount Tongariro, som har givet navn til nationalparken.

 

Vulkanen Tahurangi er i tillæg et særdeles populært skisportssted, som ikke er helt ufarligt, for vulkanen sover i realiteten blot. Senest i september 2007 var den i udbrud i 7 minutter, hvilket var nok til at skabe panik blandt skiløberne og lukke både jernbanen og motorvejen, der går udenfor parken. En bjergvandrer kom således lettere til skade i det korte udbrud, som kom helt uden varsel.

 

Den eneste by i parken, Whakapapa Village, ligger for foden af Mount Ruapehu. Den har et par restauranter, hotellet Chateau Tongario og en campingplads ved besøgscenteret.

 

Vil I ud og vandre, er Tongariro det helt perfekte sted. Tongariro Crossing på 19,4 km er en af New Zealands mest berømte og smukkeste vandreruter, som fører jer op mellem Mount Tongariro og Mount Ngauruhoe og gennem gamle vulkankrater.

 

Tongariro

 

 

 

 Dag 8

 Tongariro - Wellington (288 km)

 

I sætter kursen mod hovedstaden i New Zealand, Wellington. Wellington er måske New Zealands smukkeste by og ligger allersydligst på Nordøen.

 

Byen er noget kuperet med masser af charmerede gamle træhuse i herlig blanding med nyere, moderne bygninger. Civic Square er byens historiske område, men i dag også det mere forretningsmæssige område. Her finder man såvel det nye som det gamle rådhus, der idag bruges af New Zealands symfoniorkester. Byens bibliotek, Wellington Central Library, finder man også her.

 

Et godt indblik i landets historie og kultur får man på Museum of New Zealand, der huser en ganske betragtelig del af landets historiske og kulturelle skat. En ting man bør unde sig selv at prøve i Wellington er det en tur i kabelbanen, som kører fra havnen og op til Botanic Gardens. Herfra er der en utrolig udsigt over byen. Tager man kabelbanen, kan man stå evt. af ved Lambton Quay, byens førende shoppinggade.

 

Botanic Gardens er et pragtfuldt sted at bruge noget af dagen. Her er smukke blomster og planter og vidunderligt stille. Ikke så langt herfra findes vildtreservatet Karori Wildlife Sanctuary med hele 35 km stier igennem skovrigt terræn.

 

Tillader tiden det bør man næsten også smutte forbi Parlamentsbygningen. I samme nabolag finder man Nationalbanken, St. Pauls Cathedral og General Assembly Library bygningen fra 1922.

 

Wellington

 

 

 

 Dag 9-10

 Wellington - Kaikoura (258 km)

 

Fra Wellington krydser I farvandet mod Sydøen til byen Picton. Herfra fortsætter I langs Sydøens østkyst mod kystbyen Kaikoura. Kaikoura er en gammel hvalfangerby, så hvad er mere nærliggende end at tage på en hvalsafari. En unik mulighed for at komme helt tæt på de enorme havdyr.

 

Der er mange både, der sejler ud blandt de enorme havdyr, som imponerer alle med at slå deres store haler i vejret, når de dykker ned for at finde føde. I overnatter i Kailoura hele 2 nætter, så her er masser af tid til at slappe af og få set på det imponerende marineliv i området.

 

Valgfri udflugt:

I går ombord på safariskibet ved “The Whaleway Station”, klar til at begynde det maritime Kaikoura hvaleventyr. Båden er en moderne, specialdesignet katamaran, lige netop med henblik på hvalsafari. Den store passagerkabine er udstyret med air condition og behagelige sæder, og det store udendørs observationsdæk er helt ideelt indrettet for at spotte hvalerne og få nogle gode fotoskud i kassen.

Her er mulighed for at se både kaskelothvaler og pukkelhvaler afhængig af årstiden. Hvaler er dog ikke de eneste af havets dyr, man kan se. Delfiner, spækhuggere og sæler ser man ofte, og i tillæg til alle disse havdyr ser man ofte en hel del fugle bl.a. albatros, stormsvaler og skråper.

Hvalsafarien varer ca. 3,5 timer og slutter, hvor I begyndte, ved “The Whaleway Station”.

 

Kaikoura

 

 

 

 Dag 11

 Kaikoura - Greymouth (326 km)

 

Fra Kaikoura kører I på tværs af øen og de nordlige Alper kan krydses gennem det smukke Arthur’s Pass til Greymouth.

 

Greymouth er den største by på vestkysten af Sydøen, og er i sig selv er en gammel guldgraverby. Byen tilbyder stadig mange aktiviteter og seværdigheder, der handler om de gamle dage. Men man kan også tage ud at se på delfiner, rafte og tage på udflugter til attraktioner i omegnen.

 

Arthur’s Pass

 

 

 

 Dag 12

 Greymouth - Franz Josef - Wanaka (458 km)

 

Turen fortsætter langs kysten til byen Franz Josef, hvor I bør gøre holdt for at nyde den helt fabelagtige natur her. Undervejs kunne I evt. stoppe i byen Hokitaka, berømt for sine grønne kalkstenssmykker. Franz Josef er verdenskendt for sine enorme gletsjere, og det er muligt at komme ud og vandre på de enorme ismasser. En aktivitet man næsten skal unde sig!

 

Efter dette bjergtagende syn fortsætter I til byen Wanaka. På vejen kører I over bjergpasset ved Haast. Wanaka ligger usigeligt smukt ned til søen Lake Wanaka omgivet af de majestætiske, sneklædte sydlige Alper.

 

Franz Josef

 

 

 

 Dag 13

 Wanaka - Te Anau (227 km)

 

I fortsætter videre sydpå gennem det bjergrige landskab. Vejen snor sig mellem høje bjerge og smukke søer frem til byen Te Anau, som ligger ved indgangen til nationalparken Fiordlands. På vejen til Te Anau passerer i Queenstown, som I kommer tilbage til senere på rejsen.

 

Queensland

 

 

 

 Dag 14

 Fjordlands (236 km)

 

Fiordland er New Zealands største nationalpark (næsten på størrelse med Jylland). Naturen her er utroligt velbevaret og ganske lidt - om noget - har ændret sig, siden James Cook gik i land her som den første europæer. Fiordland rummer af fjorde, søer, bjerge og klipper og her er altid grønt, da det næsten regner hver dag.

 

Kommer man til Milford Sound, den mest kendte fjord i Fiordland - og i New Zealand iøvrigt-, på en regnvejrsdag, har man ikke snydt sig selv, for så vælter vandet ned af de ganske stejle bjergvægge i store, flotte vandfald. Man kan sejle i fjorden enten med en gruppe på en båd eller i kajak, og der er også natsejladser. Man kommer forbi vandfaldene Bowen Falls og Stirling Falls, hvor der ofte ses delfiner svømme rundt.

 

Valgfri udflugt:

Turen til Milford Sound begynder kl. 09:50 ved Real Journeys Visitor Centre, Lakefront Drive, Te Anau. I er blevet afhentet inden da. I sætter jer op i bussen, forventningsfulde til denne heldagsudflugt til Milford Sound. Fra Te Anau kører I ad den spektakulære Milford Road med et imponerende udsyn til de majestætiske sydlige Alper.

 

Ved ankomst til Milford Sound ligger skibet klar til at tage jer på et cruise gennem hele fjorden helt ud til Tasmanerhavet og retur. I vil opleve de fantastiske Alper på allernærmeste hold, se masser af vandfald, regnskov og tårnene bjergtinder. Der er gode muligheder for at se masser af marineliv inklusive delfiner, sæler og pingviner.

 

Milford Sound

 

 

 

 Dag 15

 Te Anau - Queenstown (171 km)

 

Fra Te Anau går turen til Queenstown. Queenstown er uden tvivl New Zealands største turistby, hvilket primært skyldes den flotte natur og byens hyggelig, charmerende stemning, men nok også de nærmest utallige aktiviteter byen tilbyder. Der er altid fart over feltet, og man kan prøve så at sige alt inden for aktiv og ekstremsport.

 

Byen et yndet sted for rygsæksrejsende, der søger mod det store fællesskab, der skabes omkring byens natteliv. Et overvældende udbud af barer, natklubber og restauranter skaber grobund for et livligt og farverigt aften- og natteliv.

 

Er du til en mere rolig form for aktivitet er Lake Wakatipu i nærheden af Queenstown er godt fiskested. Her er små bålsteder og campingpladser, samt rig mulighed for vandre- og cykelture. Området bedste udsigt får du fra Bob’s Peak, som man kan nå med en gondol. Herfra får man en fabelagtigt udsigt over noget af New Zealands absolut smukkeste landskab.

 

Queenstown

 

 

 

 Dag 16

 Queenstown - Lake Tekapo (275 km)

 

Fra det aktionprægede til det mere zen-prægede. I kører fra Queenstown til den smukke sø, Lake Tekapo, der ligger midt på Sydøen og spejler sig i de new zealandske Alper. Områdets mest berømte attraktion er, udover natursceneriet, den lille stenkirke, Church of the Good Shepherd, der ligger ved søbredden.

 

Kirken med det lille klokketårn fungerer som en almindelig kirke, men er også blevet et lille ikon i den smukke natur. Altertavlen er skiftet ud med et stort vindue, hvorfra der er en storslået udsigt over søen. 

 

Lake Tekapo

 

 

 

 Dag 17

 Lake Tekapo - Christchurch - Rarotonga (241 km)

 

I kører fra Lake Tekapo mod Sydøens største by, Christchurch. Christchurch var desværre for nogle år siden centrum for at voldsomt jordskælv, der ødelagde større dele af byen, hvorfor der pt. ikke er større grund til at blive her yderligere.

 

Autocamperen afleveres og I fortsætter til lufthavnen, hvor der senere på dagen er afgang mod ’Paradis’, nærmere betegnet de underskønne Cook-øer, hvor I skal slappe af, dase og nyde de fantastiske omgivelser på øen Rarotonga. 

 

Cook Islands

 

 

 

 Dag 18-20

 Rarotonga, Cook Islands

 

Velkommen til Cook-øerne og - måske - Paradis. Cook-øerne kunne godt være et fint eksempel på, hvordan Paradis kunne se ud. I hvert fald har Vorherre været i godt humør, da han skabte øerne, for smukkere bliver det næppe!

 

Cook Islands i Stillehavet er en perlerække af ufatteligt smukke øer, 15 i alt, med gudesmukke kridhvide sandstrande, frodige, grønne bjerge og masser af uberørt jungle. Ufatteligt langt fra hverdagen stress og jag.

 

Rejsen til Cook Islands er en rejse til en anden verden, som man fornemmer når man slapper af i sin hængekøje i palmernes skygge med udsigt til den krystalklare, turkisgrønne lagune og kan skimte korallernes formationer under overfladen et lille stykke ude i lagunen. Her bliver alt andet lige pludselig ligegyldigt, og man ønsker bare at dette måtte vare for evigt!

 

Men før eller siden må man jo op af hængekøjen og det er også godt sådan for marinelivet her er uovertruffent og ideelt til at snorkle eller dykke ned blandt smukke koraller og farvestrålende fisk i store stimer, måske ride på hestryg over de frodige bjerge eller trekke gennem junglen. Cook-øerne minder umiskendeligt om Hawaii-øerne, kulturelt som naturmæssigt.

 

To af de største attraktioner i ø-gruppen er øen Rarotonga og Aitutaki-lagunen. På denne rejse bor i lækkert på Rarotonga og får muligheden for at opleve den usigeligt smukke Aitutaki-lagune, 45 mins flyvning syd for Rarotonga.

 

Rarotonga

I skal bo på Rarotonga på det dejlige Muri Beach Resort ud til den stille og rolige og fantastisk smukke Muri lagune. Rarotonga er Cook øernes største ø, og her finder man både banker, restauranter og forskellige former for lokal underholdning. En fin oplevelse er at stå tidligt op søndag morgen og høre smuk a cappella-sang i kirkerne, der som regel er fyldt med mennesker. I den modsatte ende af døgnet, omkring midnat, mødes mange ved havet for at se fly lande i den lokale lufthavn tæt ved byen.

 

Aitutaki

Er Rarotonga smuk, er Aitutaki om muligt endnu smukkere. Indbegrebet af den polynesiske lagune. En vidunderlig turkisfarvet lagune med masser af blændende hvide sandbanker spredt rundt omkring i lagunen. Aitutaki ligger en lille times flyvning fra Rarotonga og kan opleves på en dagsudflugt. BENNS tilbyder en dagsudflugt hertil. Se beskrivelse her i programmet.

Udflugten indeholder primært et skønt cruise med en lokal katamaranbåd rundt i lagunen til flere af de mange koraløer og sandbanker med masser af tid til at bade, snorkle og opleve det helt fortryllende marineliv i lagunen. En oplevelse man næsten bør have med, når man er her!

 

Valgfri udflugt:

Enhver der besøger Cook-øerne bør opleve Aitutaki-lagunen. BENNS tilbyder en heldagsudflugt til et af vor planets smukkeste steder. Turen starter tidligt om morgenen kl. 07.00, hvor I kører til lufthavnen for at gå ombord I flyet, der skal flyve jer de 45 min. ud til Aitutaki-lagunen. Flyet afgår fra Rarotonga kl. 08.00, og under flyvningen vil der blive serveret en forfriskning.

 

Vær sikker på at I har jeres kamera klar ved hånden, når I nærmer jer Aitutaki for synet af lagunen fra oven er ganske enkelt helt berusende og fantastisk. I har nok ikke set noget lignende før! Aitutaki dukker frem af morgenskyerne og ligner helt en smaradghalskæde, der ligger oven på den turkisfarvede lagune. Et gudesyn – intet mindre. Man spotter de hvide sandbanker, der i morgensolen fremstår hvidere end normalt. Alt omkring lagunen synes helt surrealistisk her om morgenen i det bløde lys.

 

Når I er landet, bliver I mødt af jeres guide, der først tager jer med rundt på en tur på hovedøen, hvor I kommer til hovedbyen Arutanga og ser markedspladsen her og de små landsbyer Tautu og Vaipae. Herefter går det direkte til kajen, hvor den 21 meter lange, specialdesignede lagune-katamaran, Titi Ai Tonga, i ægte polynesisk design, ligger og venter på jeres ombordstigning. Så begynder den adstadige sejlads rundt i lagunen, hvor I kommer rundt til mange koraløer, sandbanker mv. Husk at tage jeres pas med, da I kan få et ’ankomststempel’ i passet på ’postkontoret’ på One Foot Island. En ganske sjov gimmick.

 

Det er egentlig uretfærdigt at begynde at tale om egentlige højdepunkter her, idet hele turen er et stort højdepunkt fra ende til anden, men skal man gøre det, vil vi udpege to ting:

 • One Foot Island:
  One Foot Island er en postkort-idyllisk lille koralø i den sydlige ende af lagunen. Det er den eneste ubeboede ø i verden med et postkontor! Det er her I får jeres stempel. Badeforholdene her er ganske enkelt enestående og marinelivet bjergtagende.

 

 • BBQ Lunch:
  En anden af højdepunkterne er den overlækre BBQ frokost, som, mens I har snorklet og daset i de fantastiske omgivelser, er blevet tilberedt af personalet på båden. Frokosten serveres ombord på båden, der, mens alskens lækre retter serveres, langsomt bevæger sig rundt i lagunen mod One Foot Island. En restaurant med et ’killer-view’.

 

Ud på eftermiddagen er det tid til at forlade dette uforlignelige sted. Man kunne sikkert ønske sig mere, men I vender nu retur med flyet til Rarotonga, fuld af fantastiske billeder på nethinden.

 

Aitukati

 

 

 

 Dag 21

 Rarotonga - Los Angeles - London

 

Dagene går hurtigt i så formidable omgivelser og idag går turen hjemad. I flyver fra Rarotonga til Los Angeles og derfra videre mod Danmark.

 

 

 Dag 22-23

 Afrejse og ankomst til København

 

I ankommer til Københavns lufthavn efter en 23 dages lang rejse, som har budt på een lang række af vidunderlige oplevelser af snart enhver slags: Unikke naturoplevelser, skønne byer og gudesmukke badestrande. Mere kan man næsten ikke forlange!

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 67 for yderligere rådgivning

 

Priser

 

 Autocamper:

2 voksne

2 voksne + 2 børn under 12 år

 Endeavour

kr. 23.298,-

kr. 17.598,-

 Euro Tourer

kr. 23.798,-

-

 Euro Camper

kr. 24.998,-

kr. 18.398,-

Der skal påregnes højere fra-pris i perioden november-februar

* Alle priser er fra-priser pr. person

** Endeavour er uden toilet og bad

 

 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly København-Auckland/Christchurch-Rarotonga/Rarotonga-København (via USA)
 • Skatter og afgifter
 • 1 nat på hotel Rydges Auckland, 4*
 • 14 dages leje af autocamper
 • Fuld forsikring på autocamper uden selvrisiko
 • Envejsleje
 • Leje af sengetøj, håndklæder, køkkenudstyr, campingstole og –bord
 • Leje af autostole
 • 4 nt. på Muri Beachcomber, Cook Islands (3½ *) inkl. morgenmad
 • Reservationsgebyr 95 kr.
 • Forplejning
 • Lufthavnstransfer
 • Benzinforbrug og vejafgifter
 • Færge mellem Wellington og Picton
 • Entréer

 

 


 

Tilkøb af udflugter

New Zealand:

 • Hvalsafari i Kaikoura. Voksen kr. 820,- / Barn 3-15 år kr. 340,-
 • Heldagsudflugt til Milford sound inkl. cruise. Voksen kr. 1.000,- / Barn 4-14 år kr. 500,-

 

Cook Islands:

 • Heldagsudflugt til Aitutaki lagunen. Voksen kr. 3.500,- / Barn 2-11 år kr. 1.500,-

 

OBS!:

Mulighed for stopover i Tokyo eller Shanghai på udrejsen og Los Angeles på hjemrejsen samt udvidelse med flere nætter i New Zealand og Cook Islands.

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 67 for yderligere rådgivning

 

Kort over rejseruten

Kort over rejsen

Billeder fra New Zealand i autocamper og badeferie i Cook Islands

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for New Zealand i autocamper og badeferie i Cook Islands. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Flyt autocamper i New Zealand

Flyt en autocamper fra Christchurch til Auckland og få unikke oplevelser med på vejen.

Spar hele 20 % + minimum 600 NZDSe tilbuddet her

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.