New Zealand
for alle der ønsker at opleve naturen udfolde sig på smukkeste vis
 

Vælg hvordan du ønsker at rejse i New Zealand

Vi har rejser til New Zealand indenfor følgende områder:


Rundrejser
Vælg
Autocamper
Ren frihed
Vælg
Kør selv ferie
I lejet bil
Vælg
 

Ingen rejser

Aktivferie
Vælg

Ingen rejser

Busrejser
Billigt og nemt
Vælg
Firmarejser
Private grupper

Vælg
 
Studieture
Med fagligt fokus
Vælg
Krydstogter
Luksus på havet
Vælg

 

Fascinerende rejser til New Zealand – se vores udvalg!

Credit: New Zealand Tourist Board


Rejser til New Zealand med målrettet indhold og skræddersyede oplevelser

Rejser til New Zealand er unikke for alle, der ønsker at se naturen udfolde sig på allersmukkeste vis. New Zealand byder på utrolig meget, som majestætiske bjerge, sydende vulkaner, isolerede dale og kilometerlange strande, alt imens endemiske dyrearter og stimer af migrerende hvaler fuldender billedet - helt uden farlige dyr og med plads til alle. Derfor bør man tage New Zealand på sin næste rejse.

 

Rejser til New Zealands Nordø

Tag på en rejse til New Zealand og oplev en af de to store øer, som udgør denne lille nation, hvis nærmeste nabo mod syd er Sydpolen. Nordøen har rigtig meget at byde på med termisk aktivitet ved Rotorua, lækre sandstrande, vidunderlige cykelture, delfiner og spændende snorkling ved Bay of Island og storbyoplevelser i Auckland og hovedstaden Wellington ikke at forglemme. På Nordøen finder man utallige eksempler på New Zealands oprindelige kultur og folk, Maorierne.

Bay of Islands på Nordøen
 

Rejser til New Zealands Sydø 

Sydøen på New Zealand imponerer med sine fantastiske naturscenerier. Southern Alps er en majestætisk bjergkæde, som udgør rygraden i Sydøens vestlige kyststrækning. Her kan I bl.a. gå direkte fra en gletsjer og ind i den lokale regnskov. Spring bungeejump ved Queenstown, tag på cruise ved Milford Sound eller Doubtful Sound, oplev de surrealistisk blå søer Lake Tekapo og Lake Pukaki ved foden af Mt Cook eller tag på hvalsafari ud for Kaikoura. Hvis man da ikke lige vil smage på de vidunderlige hvide vine i Marlborough området. Ja New Zelands Sydø har det hele - og lidt mere til!
 

Er I til byoplevelser er charmerende Dunedin og Christchurch fantastiske eksempler på englændernes indflydelse omend Christchurch stadig lider under jordskælvet for få år tilbage.

 

Rejser til New Zealand er en 'once-in-a-lifetime'-oplevelse, som man vil huske for resten af livet.

Lake Matheson på Sydøen
 

Se alle vore muligheder for rejser til New Zealand: 

STØRRE BYER  NATUROMRÅDER

Auckland

Tongariro National Park

Christchurch

Queen Charlotte Sound

Queenstown

Marlborough Sound

 

Alperne & gletsjerne

  Kaikoura
 

Milford Sound & Fjordland

 

 

 

Oplev New Zealands unikke natur på en fantastisk rundrejse på Nordøen, Sydøen eller begge øer.

Hos BENNS har vi et stort sortiment af rundrejser til New Zealand. En rundrejse er den ideelle måde at opleve New Zealand på, hvis man kun har et vist antal dage til rådighed og gerne vil opleve de største seværdigheder, som landet kan byde på. I kan enten vælge at opleve New Zealand på egen hånd i egen bil / autocamper eller I kan vælge af nyde godt af andres selskab og rejse i et fællesskab sammen med en rejseleder. Med BENNS kan I begge dele. Tal med vore rejseeksperter om mulighederne

 

Med autocamper rundt i New Zealand

På kør-selv-ferie i egen bil i New Zealand

Langt de fleste, der rejser til New Zealand,  lejer enten en bil eller en autocamper. Indenrigsflyvninger bruges også tit som en genvej fra f.eks. Auckland til Christchurch, hvor man så kan leje en bil og aflevere den i Auckland på vej hjem. Dog skifter man, som noget helt særligt, bil, når man skal med færgen mellem de to øer. Man efterlader ganske enkelt bilen og får en ny på den anden side. Autocampere, derimod, føres over med færgen, så man har den samme autocamper under hele ferien.

Når man rejser til New Zealand og vælger selv at køre, er det første, man nok bemærker, at vejene er godt snørklede, men selvom man kører i venstre side, er det ikke noget stort problem, da der dels kun er meget få modkørende (i hvert fald på Sydøen) og dels er markeret med pile i kørselsretningen på store dele af vejnettet. På New Zealand gør man meget ud af ikke at ødelægge naturen for meget med gennemgående veje med broer osv, så kommer der en dal på tværs, må man køre rundt om den, for i New Zealand bygger man kun broer, når det er allermest nødvendigt. Kører man i autocamper, kan man derfor bruge meget lang tid på at køre 100km - særligt i området omkring Southern Alps (Sydøen).
 

 

Togrejser i New Zealand

På rejser til New Zealand kan man opleve nogle af verdens mest spektakulære togrejser. Som alle andre steder, hvor briter har været dominerende, har der været lagt masser af skinner i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. En stor del af dem er pillet op igen, og senest har passagertrafikken lidt et knæk efter det nationale jernbaneselskab er blevet privatiseret. Turen over Southern Alps fra Christchurch til Greymouth hører til de mest spektakulære, og der findes også egentlig passagertransport mellem de store byer Christchurch, Wellington og Auckland, via færgeoverfarten Picton - Wellington.

Desuden kan togfans glæde sig over en række museumsbaner, hvor særligt banen fra Dunedin på Sydøen og ind i guldgraverland er en udflugt værdig. I bedste amerikanske stil har de enkelte togstrækninger fået navne, og her klinger 'TranzAlpine' og 'The Overlander' godt hos de fleste. Wellington og Auckland har desuden lokaltog til forstæderne.

 

 

 

Rejser med Autocamper rundt i New Zealand

At rejse i Autocamper er den ultimative rejseform, hvis man gerne vil have frihed, fleksibilitet og være tæt på naturen. New Zealand er som skabt til denne rejseform og BENNS tilbyder både rejser i Autocamper på egen hånd eller rejser hvor I kører sammen I en gruppe og nyder et herligt rejsefællesskab. BENNS skræddersy jeres autocamperferie i New Zealand, så ring til os og lad os give jer et tilbud og rejseforslag til jeres rejse rundt i New Zealand med autocamper.

 

 

 

 

 

Links:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Rejsetips til New Zealand

Af Hans
jul. 2013

Guløjede pingviner

Dunedin, New Zealand
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
På en rejse rundt i New Zealand kom vi forbi Dunedin og Otago halvøen, der er kendt for dets dyreliv. Vi...

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+