Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65  Safari rejser til Afrika
Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65  Safari rejser til Afrika
New Zealand
for alle der ønsker at opleve naturen udfolde sig på smukkeste vis
 

Vælg hvordan du ønsker at rejse i New Zealand

Vi har rejser til New Zealand indenfor følgende områder:


Rundrejser
Vælg
Autocamper
Ren frihed
Vælg
Kør selv ferie
I lejet bil
Vælg
 

Ingen rejser

Aktivferie
Vælg

Ingen rejser

Busrejser
Billigt og nemt
Vælg
Firmarejser
Private grupper

Vælg
 
Studieture
Med fagligt fokus
Vælg
Krydstogter
Luksus på havet
Vælg

 

New Zealand rejser

Rejser til New Zealand med indhold og oplevelser

New Zealand er en helt unik destination for alle, der ønsker at opleve naturen udfolde sig på smukkeste vis. Her er høje bjerge, vilde vulkaner, isolerede dale og kilometerlange strande, alt imens endemiske dyrearter og stimer af migrerende hvaler fuldender billedet af et helt vildt sted - helt uden farlige dyr og med plads til alle.

 

North Island / Nordøen

Rejser New Zealand tager udgangspunkt i en af de to, store øer, som udgør denne lille nation, hvis nærmeste nabo mod syd er Sydpolen. North Island har rigtig meget at byde på. Her finder man termisk aktivitet ved Rotorua, lækre sandstrande, vidunderlige cykelture, sjove delfiner og spændende snorkling ved Bay of Island.

I storbyen Auckland og hovedstaden Wellington finder man dejligt pulserende storbyliv og rundt på øen støder man på den spændende maori-kultur.

 

South Island / Sydøen

Sydøen på New Zealand imponerer med sine fantastiske naturscenerier. Southern Alps er en majestætisk bjergkæde, som udgør rygraden i Sydøens vestlige kyststrækning. Her kan du bl.a. gå direkte fra en af verdens hurtigste gletsjere og ind i den lokale regnskov. Spring bungeejump i dybe slugter eller besøg det isolerede Milford Sound med lodrette klippevægge som fortsætter flere kilometer under vandoverfladen.

 

De to store byer på Sydøen er Christchurch og Dunedin, begge med fantastisk atmosfære og glimt af fortidens kolonisering. Queenstown er midtpunktet for vovehalse og de udforskende, som ønsker at opleve New Zealands uimodståelige charme indefra.

 

Rejser til New Zealand er en 'once-in-a-lifetime'-oplevelse, som man vil huske for resten af livet.

 

Se alle vore muligheder for rejser til New Zealand: 

STØRRE BYER DE TO ØER  NATUROMRÅDER

Læs mereAuckland

Læs mereNordøen

Læs mereTongariro National Park

Læs mereWellington

Læs mereSydøen

Læs mereWairakei Park

Læs mereChristchurch

 

Læs mereQueen Charlotte Sound

Læs mereQueenstown

 

Læs mereMarlborough Sound

   

Læs mereAlperne & gletsjerne

   

Læs mereMilford Sound & Fjordland

 

 

 

Se inspirationsvideo om New Zealand


 

Tag på en rundrejse i New Zealand

 

Hos BENNS har vi et stort udbud af rundrejser til New Zealand. En rundrejse er den optimale måde at opleve New Zealand på, hvis man kun har et vist antal dage til rådighed, hvis man gerne vil opleve de største seværdigheder, og godt kan lide at rejse med andre og lære undervejs. Vælger du en rundrejse med rejseleder, får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Alle vores rejseledere har et unikt og indgående kendskab til landet.

 

 

Flyvninger til New Zealand

Langt de fleste rejser til New Zealand går via hovedbyen Auckland, som ligger på en smal landtange mellem to bugter på Nordøen. Selvom Auckland er den største by på New Zealand er den ikke hovedstad. Det er i stedet Wellington på sydspidsen af Nordøen, som samtidig er New Zealands næststørste by. Næsten alle internationale flyvninger lander i Aucklands lufthavn (AKL), som modtager omkring 70% af alle gæster til de to øer.

Ud over det nationale flyselskab Air New Zealand flyver en række andre, store flyselskaber dertil, herunder Emirates og Singapore Airlines, så trods den fjerne beliggenhed er der rigelige muligheder for at rejse via forskellige andre destinationer til New Zealand. Du kan fx. tage en eller flere overnatninger i Singapore, Bangkok eller Dubai, eller du kan flyve 'den anden vej rundt' og besøge Los Angeles eller San Francisco på vejen. Mange vælger også at rejse til New Zealand i forbindelse med en større rejse, om også omfatter besøg hos storebror Australien.

 

Rundt i New Zealand

Langt de fleste lejer enten en bil eller en autocamper, mens de er på New Zealand. Indenrigsflyvninger bruges også tit som en genvej fra fx. Auckland til Christchurch, hvor man så kan leje en bil og aflevere den i Auckland på vej hjem. Dog skifter man som noget helt specielt bil, når man skal med færgen mellem de to øer. Man efterlader ganske enkelt bilen og får en ny på den anden side. Autocampere, derimod, føres over med færgen, så man har den samme camper under hele ferien.

Når man rejser til New Zealand og vælger selv at køre, bemærker man de snørklede veje, og selvom kørsel foregår i venstre side er det ikke noget stort problem, da der dels kun er meget få modkørende (i hvert fald på Sydøen), dels er markeret med pile i kørselsretningen på store dele af vejnettet. På New Zealand har man heller ikke gjort meget ud af store bygværker på vejen, så hvis der er en dal på tværs, må man rundt om den, for her bygger man kun broer, når det er allermest nødvendigt. Kører man i autocamper kan man derfor bruge meget lang tid på at køre 100km - særligt i området omkring Southern Alps (Sydøen).

 

 

Togrejser i New Zealand

På rejser New Zealand kan man opleve nogle af verdens mest spektakulære togrejser. Som alle andre steder, hvor briter har været dominerende, har der været lagt masser af skinner i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. En stor del af dem er pillet op igen, og senest har passagertrafikken lidt et knæk efter det nationale jernbaneselskab er blevet privatiseret. Turen over Southern Alps fra Christchurch til Greymouth hører til de mest spektakulære, og der findes også egentlig passagertransport mellem de store byer Christchurch, Wellington og Auckland, via færgeoverfarten Picton - Wellington.

Desuden kan togfans glæde sig over en række museumsbaner, hvor særligt banen fra Dunedin på Sydøen og ind i guldgraverland er en udflugt værdig. I bedste amerikanske stil har de enkelte togstrækninger fået navne, og her klinger 'TranzAlpine' og 'The Overlander' godt hos de fleste. Wellington og Auckland har desuden lokaltog til forstæderne.

 

 

 

Oplev rejser New Zealand i autocamper

Vil du gerne have frihed og fleksibilitet på din New Zealand rejse, så skal du rejse rundt i en autocamper. Dette er den ultimative rejseform, hvis man ønsker at opleve New Zealand på tæt hold. Hvis du ønsker at rejse på egen hånd i New Zealand, skræddersyr vi gerne et tilbud og forslag til rejserute, i samarbejde med dig. Vi tilbyder også rundrejser med autocamper, hvor der er rejseleder med på turen.

 

 

 

Links:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Rejsetips til New Zealand

Af Hans
jul. 2013

Onefoot Island strand

Cook Island
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Det bliver ikke mere eksotisk end at dase på stranden på Onefoot Island eller Tapuaetai, som den...
Af Hans
jul. 2013

Guløjede pingviner

Dunedin, New Zealand
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
På en rejse rundt i New Zealand kom vi forbi Dunedin og Otago halvøen, der er kendt for dets dyreliv...

Spar op til 40 %

på rejser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+