New Zealand
Oplev klodens mest unikke natur - foto:Chris Sisarich
 

Vælg hvordan du ønsker at rejse i New Zealand

Vi har rejser til New Zealand indenfor følgende områder:


Rundrejser
Vælg
Autocamper
Ren frihed
Vælg
Kør selv ferie
I lejet bil
Vælg
 
Aktivferie
Vælg

Ingen rejser

Busrejser
Billigt og nemt
Vælg
Firmarejser
Private grupper

Vælg
 
Studieture
Med fagligt fokus
Vælg
Krydstogter
Luksus på havet
Vælg

 

Bjergtagende rejser til New Zealand – se vore mange rejseforslag!

Credit: New Zealand Tourism

BENNS skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Rejser til New Zealand er for alle, der ønsker at se det sted på jordkloden, hvor naturen udfolder sig på allersmukkeste vis.

New Zealand byder på en fantastisk palette af naturoplevelser som majestætiske bjerge, sydende vulkaner, isolerede dale og kilometerlange strande, men dyreriget er heller ikke glemt med masser af endemiske dyrearter og stimer af migrerende hvaler.

Her er ingen farlige dyr på grund af New Zealand isolerede beliggenhed. New Zealand er en klar vinder til jeres næste rejse.

 

Rejser til New Zealands nordø

New Zealand består af to øer: Nordøen og sydøen, og da øerne er vidt forskellige er det ideelt at lave en kombination af begge øer på jeres rejse til New Zealand.

Nordøen byder på rigtig meget vulkansk aktivitet ved Rotorua, lækre sandstrande, masser af Maori kultur og fascinerende storbyer som Auckland og hovedstaden Wellington.

Her er masser af muligheder for vidunderlige cykelture, at tage bådture for at se delfiner og snorkle ved Bay of Island. Nodøen byder således på mange forskelligartede oplevelser.

Bay of Islands på Nordøen
 

Rejser til New Zealands sydø 

New Zealands sydø imponerer enhver med sine helt utrolige naturscenerier. De Sydlige Alper er en majestætisk bjergkæde, som udgør rygraden i sydøens vestlige kyststrækning.

Her er det bl.a. muligt at gå direkte fra en gletsjer og ind i regnskoven. Ved Queenstown kan I springe bungeejump, I bør tage et cruise ved Milford Sound eller Doubtful Sound, I skal oplev de surrealistisk blå søer Lake Tekapo og Lake Pukaki ved foden af Mt Cook og tage på hvalsafari ud for Kaikoura ikke at forglemme.

At New Zealand har nogle af verdens bedste hvide vine er efterhånden de fleste bekendt. Et besøg i vinområdet ved Marlborough er bestemt værd at overveje. Så New Zealands sydø har, som nordøen, en væld af forskelligartede oplevelser - og lidt mere til!

Så kombinerer I de to øer er I sikret en oplevelse for livet - intet mindre! Rejser til New Zealand er en 'once-in-a-lifetime'-oplevelse, som man vil huske for resten af livet. Læs mere om vore rundrejser i New Zealand, hvor begge øer er med.

Lake Matheson på Sydøen
 

Se alle vore muligheder for rejser til New Zealand: 

STØRRE BYER  NATUROMRÅDER

Auckland

Tongariro National Park

Christchurch

Queen Charlotte Sound

Queenstown

Marlborough Sound

 

Alperne & gletsjerne

  Kaikoura
 

Milford Sound & Fjordland

 

 

 

Oplev fantastiske New Zealand på en rundrejse på nordøen, sydøen eller en kombination af begge

New Zealand kan opleves på mange forskellige måder, alt efter lyst og interesse. Hos BENNS har vi et bredt udbud af rejser til New Zealand som omfatter
 


Endelige omfatter visse af vore
 


En rundrejse i New Zealand er den ideelle måde at opleve landet på, hvis man blot har et begrænset antal dage til rådighed og gerne vil opleve landets største seværdigheder. Vil man være mere på egen hånd kan man enten vælge at køre rundt i egen bil eller i autocamper.

Som noget helt unikt tilbyder BENNS et kombinationsprodukt i autocamper, hvor man kan kombinere rejsefælleskabet med andre og friheden ved at rejse for sig selv. Her rejser I med en rejseleder. Ring og hør om mulighederne.

Tal med vore rejseeksperter om de mange muligheder for at skræddersy / arrangere lige netop den New Zealand rejse, som I har i tankerne.
 

Med autocamper rundt i New Zealand

På kør-selv-ferie i egen bil i New Zealand

Langt de fleste, der rejser til New Zealand,  lejer enten en bil eller en autocamper. Indenrigsflyvninger bruges også tit som en genvej fra f.eks. Auckland til Christchurch, hvor man så kan leje en bil og aflevere den i Auckland på vej hjem. Dog skifter man, som noget helt særligt, bil, når man skal med færgen mellem de to øer. Man efterlader ganske enkelt bilen og får en ny på den anden side. Autocampere, derimod, føres over med færgen, så man har den samme autocamper under hele ferien.

Når man rejser til New Zealand og vælger selv at køre, er det første, man nok bemærker, at vejene er godt snørklede, men selvom man kører i venstre side, er det ikke noget stort problem, da der dels kun er meget få modkørende (i hvert fald på Sydøen) og dels er markeret med pile i kørselsretningen på store dele af vejnettet.

På New Zealand gør man meget ud af ikke at ødelægge naturen for meget med gennemgående veje med broer osv, så kommer der en dal på tværs, må man køre rundt om den, for i New Zealand bygger man kun broer, når det er allermest nødvendigt.

Kører man i autocamper, kan man derfor bruge meget lang tid på at køre 100km - særligt i området omkring Southern Alps (Sydøen).
 

 

Togrejser i New Zealand

Togrejser bliver mere og mere populære og i New Zealand kan man opleve nogle af de mere spektakulære af slagsen. Turen over Southern Alps fra Christchurch til Greymouth hører til de mest spektakulære, og der findes også egentlig passagertransport mellem de store byer Christchurch, Wellington og Auckland, via færgeoverfarten Picton - Wellington.

Togrejser i New Zealand

Desuden kan togfans glæde sig over en række museumsbaner, hvor særligt banen fra Dunedin på Sydøen og ind i guldgraverland er en udflugt værdig. I bedste amerikanske stil har de enkelte togstrækninger fået navne, og her klinger 'TranzAlpine' og 'The Overlander' godt hos de fleste. Wellington og Auckland har desuden lokaltog til forstæderne.

Ring og hør mere om muligheder for togrejser i New Zealand.

 

Rejser med Autocamper rundt i New Zealand

At rejse i Autocamper er den ultimative rejseform, hvis man gerne vil have frihed, fleksibilitet og være tæt på naturen. New Zealand er som skabt til denne rejseform og BENNS tilbyder både rejser i autocamper på egen hånd eller, som nævnt tidligere, rejser, hvor I kører sammen I en gruppe og nyder et herligt rejsefællesskab.

BENNS skræddersy jeres autocamperferie i New Zealand, så ring til os og lad os give jer et tilbud og rejseforslag til jeres rejse rundt i New Zealand med autocamper.

 


 Ring til os på tlf.: 65 65 65 65 og lad os få en snak om muligheder for jeres rejse til New Zealand

  

 

Links:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Rejsetips til New Zealand

Af Hans
jul. 2013

Guløjede pingviner

Dunedin, New Zealand
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
På en rejse rundt i New Zealand kom vi forbi Dunedin og Otago halvøen, der er kendt for dets dyreliv. Vi...

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Flyt autocamper i New Zealand

Flyt en autocamper fra Christchurch til Auckland og få unikke oplevelser med på vejen.

Spar hele 20 % + minimum 600 NZDSe tilbuddet her

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.