Ring 65 65 65 65
Ring 65 65 65 65

Rejser for Institutioner

 

Grundet vores store kundeflade inden for skole- og ungdomsrejser, så har vi sideløbende altid haft mange henvendelser fra institutioner - dels fra brugerne dels fra lederne, der ønsker at rejse til udlandet på studietur.


Igennem vores mange årlige erfaring med organisering af studieture / rejser for skoler og studieretninger, så har vi naturligvis en række kanaler, vi kan anvende i forbindelse med udformningen af studieture / rejser til institutioner.
 

Vi sørger typisk for alle de praktiske gøremål: booking af hotel, fly, transfer, restauranter, lokaler osv. Ligeledes forsøger at skabe forbindelse til andre skoler, institutioner m.m. kontakt os for at få en snak om jeres ønsker og muligheder.

 

>> Find inspiration og programforslag til jeres rejse her

>> Bestil tilbud på firmarejser

 

 

 

Kontakt

  Kirsten Madsen
  • Har arbejdet hos BENNS siden marts 1992
  • Rejsekonsulent i afdelingen for firmarejser og private grupper
  • Rejseerfaringen dækker udover de fleste storbyer i Europa desuden Israel, Syrien, Egypten og USA (bla. New York, Washington, Boston og San Francisco).

 

 

 

Om BENNS
Vi har siden 1963 været førende på markedet for gruppe- og studierejser. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores produkter fra firmaer, foreninger, familiegrupper, private voksengrupper etc. - dette primært fordi vi har et højt serviceniveau, mange spændende koncepter og et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. I vores specialgruppeafdeling er vi specialister i alle typer grupperejser for firmaer, foreninger og private.

 


Tilmeld nyhedsbrev

Få informationer, nyheder og tilbud vedr. grupperejser.
Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


facebook.com/BENNSDanmark
@TeamBenns
youtube.com/TeamBenns
BENNS på Google+