Billige busrejser Europa

Du kan vælge kun at se rejser fra følgende områder:

Individuelle rejser

Vælg en afrejsedato på listen nedenfor, for at læse mere
om rejsen.

 Afrejse     Rejse  Varighed Pris fra   Fly Rejseleder Oprettet Tur sort
Hver dag Busrejser til Berlin (kan forlænges) 3 dage 1.098 Nej Ingen 10-07-12 0

Komfort, afslapning og sikkerhed - din garanti på busrejser

 

Europa busrejser

 

Ønsker du komfort, afslapning og sikkerhed på rejsen? Så er busrejser med garanti det helt rigtige for dig. Du skal ikke tænke på andet end at nyde turen og glæde dig til du når frem til destinationen. Rejser du med familie, venner eller kæresten, kan I bruge tiden på at hygge jer undervejs og planlægge jeres dage i en af de europæiske storbyer.

 

Vi har arrangeret billige busrejser siden 1963 og lever af at sikre komfort og sikkerhed. Derfor benytter vi os også kun af leverandører som vi har tillid til, og som kan udføre opgaven efter vores krav.

 

Busrejser til Berlin

Som individuel rejsende tilbyder vi busrejser til en af europas mest interessante og eftertragtede storbyer - nemlig Berlin.

 

At tage på en busrejse til Berlin er helt oplagt. Det tager kun 8 timer at komme til den smukke storby, og så skal du ikke tænke på at køre rundt selv inde i byen, finde vej og parkeringsplads. Altsammen noget som kan virke meget stressende, hvis man ikke er vant til at køre i storbyer. Derudover er det skønt at kunne komme til en by med så megen historie, smukke seværdigheder, hyggelige cafeer og gode shoppingmuligheder, og bruge alt lige fra 3 - 5 dage på dette. Alt efter om det måske er det første eller andet besøg. Men uanset hvad, så bliver man aldrig færdig med at udforske Berlin.

 

Berlin Welcome Cards

Vi kan også tilbyde Berlin Welcome Cards, som giver fri adgang til transport med busser, S-bahn og U-bahn i centrum af Berlin. Sammen med kortet er der også rabatmuligheder på forskellige museer, seværdigheder, restauranter med mere.

 

  • Læs mere om busrejser til Berlin

 

Busrejser til grupper

Vi har siden 1963 arrangeret studierejser og grupperejser med bus til hele Europa. Vi kender derfor til alle de krav som I har som gruppe, og kan derfor efterkomme næsten alle de ønsker og behov I måtte have. Vi tilbyder busrejser til alle destinationer i Europa, og kan skræddersy tilbud til jer med henblik på de ønsker I har til indkvartering, program med mere. Vi kan tilbyde billige løsninger indenfor busrejser, så I har egen bus under hele turen. På denne måde kan I også nemmere planlægge arrangementer og studiebesøg udenfor byen, hvis dette måtte ønskes. Vi sidder klar til at hjælpe jer med både rådgivning og tilbud på rejsen.

 

 

Busrejser til grupper med aktivt indhold

Vi arrangerer også grupperejser med aktivt indhold, hvor det både kan være billigere og nemmere at tage bussen.

 

 

 

 Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+