Solferie i Caribien med BENNS | Badeferie for den kræsne

Du kan vælge kun at se rejser fra følgende områder:

Individuelle rejser

Vælg en afrejsedato på listen nedenfor, for at læse mere
om rejsen.

 Afrejse     Rejse  Varighed Pris fra   Fly Rejseleder Oprettet Tur sort
Hele året St. Lucia & Barbados 14 dage 36.698 Ja Ingen 06-10-15 0
Hele året Eventyr og badeferie på Yucatan 15 dage 14.998 Ja Ingen 03-10-14 9
Okt-aug Dansk Vestindien, Recepten på den perfekte ferie 14 dage 14.798 Ja Ingen 02-05-13 9
Okt-aug Puerto plata - rav, sandstrand og cigarer 14 dage 12.998 Ja Ingen 18-02-13 9
Hver dag Punta Cana - Et caribisk paradis 10 dage 13.998 Ja Ingen 13-02-13 9
Hver dag Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid 15 dage 18.998 Ja Ingen 20-08-12 9
Hele året På opdagelse i Dansk Vestindien - 2 øer 10 dage 11.948 Ja Ingen 20-08-12 0
Maj-Sep Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien 12 dage 10.998 Ja Ingen 28-06-12 9Caribien er synonym med fantastiske øer omkranset af kridhvide sandstrande med vajende palmer og frodige, regnskovsklædte bjerge i baggrunden. Et totalt fotogent set-up af Moder Jord, hvis lige man skal lede længe efter.

Dansk Vestindien
Det tidligere Dansk Vestindien består af tre øer: St. Thomas, St. John og St. Croix. Øerne er vidt forskellige både mht. størrelse samt de oplevelser som man kan få på de respektive øer.

Fort Christiansted på St. Croix
Fort Christiansværn

St. Croix er den største af øerne, og her finder I de fleste minder fra den tid, hvor Danmark ejede øerne . Christiansted er hovedstad på St. Croix og huser det kendte gamle, gule fort, Christiansværn. Lækre designerbutikker gemmer sig under de gamle danske butiksarkader og er med til at give øen en helt særlig charme. Naturen på øen er intet mindre end fantastisk med de kridhvide sandstrande, den frodige regnskov og generelt en stor forskelligartethed i naturen. St. Croix er en virkelig stor oplevelse og et absolut MUST ifm. en ferie til det tidl. Dansk Vestindien.

St. Thomas er den livligste af øerne, og der hvor tingene sker. Hovedstaden er Charlotte Amalie, som ligger i en af verdens smukkeste naturlige havne. Også her er der masser af minder fra den danske tid, lige fra de danskklingende gadenavne til gamle danske bygninger.

Fort Christian på St. Thomas
Fort Christian

St. John er givet perlen blandt øerne. Med 60% af øen udlagt som nationalpark er naturen helt betagende med nogle af Caribiens flotteste sandstrande. Grøn og frodig ligger øen og frister enhver. Et gammelt fort og masser af reminiscenser fra gamle danske sukkerplantager er levn fra den danske fortid.

Trunk Bay på St. John
Trunk Bay, St. John

En ferie på Dansk Vestindien er en oplevelsesmættet ferie, fuld af historiske og sanselige oplevelser.

Læs mere om Dansk Vestindien og de enkelte øer her.
 

St. Lucia - den ægte caribiske drøm
Det er et ekstraordinært sted, der venter på jer. En trope-ø, som ingen anden og af en helt anden verden! St. Lucia er jeres caribiske drøm...en ø rig på uspoleret naturskønhed. Over jorden tårner de majestætiske Pitons op og er så klart øens tydelige landemærke. Rundt om the Pitons er der, så langt øjet rækker, grøn frodig regnskov blandet med farverig flora.

St. Lucia i Caribien
The Pitons på St. Lucia

Og det hele er igen omkranset af indbydende sandstrande med det turkisblå hav som strålende baggrund. Små, pittoreske og farvestrålende landsbyer langs kysten vidner om det kulturelle mix, som øen er bygget op af gennem århundreder, og som gør et besøg her så usædvanligt. Overalt mødes man af en imødekommenhed og gæstfrihed, som gør et besøg på St. Lucia til en uforglemmelig oplevelse.

Badeferie på St. Lucia spænder vidt fra den ultimative luksus og ugenerthed på 5-stjernede resort til  dejlige villaer og bungalows, hvor I kan kombinere privatlivets fred med høj personlig service. Uanset hvad I vælger, er I sikret en usædvanlig
oplevelse i et ægte caribisk paradis.

Læs mere om St. Lucia her.

Barbados
Barbados byder på masser af sol, sommer og flotte sandstrande. Øen er den mest solrige og mindst regnfulde i området og tiltrækker turister med gode muligheder for vandsportsaktiviteter, smukke koralrev og et farverigt natteliv. Elementer som tilsammen gør Barbados til et attraktivt rejsemål. Det er på vestkysten, at man finder de rolige og lækre strande med det turkisblå vand. Speightstown og Holetown og sydkysten fra St. Lawrence Gap til Bridgetown er stederne, hvis man ønsker et varieret udvalg af aktiviteter.

Vidunderlige strande på Barbados
Barbados' smukke strande

Den engelske kolonitid fornægter sig ikke, især i hovedstaden Bridgetown. Den engelske Afternoon Tea har heller ikke levet forgæves her! Serveres på mange hoteller. Og når solen går ned, vågner Barbados rigtigt - gå ikke glip af nogle af de bedste bands i Caribien, der med inciterende Calypso-musik kan få enhver bænkevarmer op af stolen...

Læs mere om Barbados her.

Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik er indenfor de senere år kommet højt på listen over danskernes favoritrejsemål. Det er ikke uden grund, da landet byder på smukke strande, fantastiske resorts og generelt masser af værdi for pengene.

Den Dominikanske Republik
Farverig befolkning på Den Dom. Republik

Det er ganske ofte rejser med All Inclusive i prisen, hvilket er særligt fordelagtigt for familier, som gerne vil have styr på omkostningerne i forbindelse med deres ferie. De smukke strande og flotte resorts finder I især ved Punta Cana med mere end 40 km hvid sandstrand.

Ud over de smukke strande har Den Dominikanske Republik en fabelagtige natur med masser af muligheder for at være aktiv og øens kultur er stærkt præget af den spanske indflydelse ifm. koloniseringen af området i 1500-1600-tallet. Dette kan opleves især i hovedstaden Santo Domingo med flere historiske sites som Fortaleza Ozama og Catedral Primada de America, hvis første sten blev lagt af Diego Columbus, søn af den berømte eventyrer og opdagelsesrejsende.

Læs mere om Den Dominkanske Republik her.
 


  • Læs mere om vores rejser til Caribien
  • Se udbuddet af vores Sol- & Strandferie til andre steder i verden
      


 Rejsetips til Sol- & Strandferie Caribien

Af Lars Olsen
jul. 2013

Barcelo Palace deluxe

Punta Cana, Den...
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Hvis afslapning i luksuriøse omgivelser til billige penge er noget for dig, vil jeg klart anbefale Punta Cana...

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.