Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

13 dage fra kr. 26.298,- pr. person

Inkl. fly, hotel/lodges, udflugter, måltider iht. program

 

En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G-Adventures.

 

Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge på denne rundrejse i Canada. Her skal I tæt på de smaragdgrønne søer og et af Canadas højeste bjerge - Mt. Robson. Se om I kan spotte en af de store grizzlybjørne, når I sejler på floden ved Blue River. I skal også til både Vancouver og Vancouver Island. Vancouver Island er en utrolig smuk og hyggelig ø - og her er der mulighed for at spotte hvaler og spækhuggere afhængig af sæson. De viktorianske bygninger præger også bybilledet i Victoria.

 

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser.

 

 

Andre rundrejser i Canada

 

Se PDF

 


 

Rejseplan

 Dag   Beskrivelse
 1  Afrejse fra Danmark - Calgary
 2   Calgary - Banff
 3  Banff - Lake Louise
 4  Lake Louise - Jasper National Park
 5  Jasper National Park
 6  Jasper National Park -  Blue River
 7  Blue River - Whistler
 8  Whistler
 9  Whistler - Victoria
 10  Victoria
 11  Victoria - Vancouver
 12  Afrejse fra Vancouver
 13  Hjemkomst Danmark

 

 


 

Rejseplanen dag for dag

 Dag 1  Afrejse Danmark - Calgary

 

I fyver fra Danmark til Calgary. Herefter bliver I kørt til jeres hotel. Calgary er bl.a. kendt for Stampede, som foregår i julimåned. Byen emmer af cowboystil. I dag møder I også dem I skal rejse med og har et velkomstmøde.

 

Overnatning: 

Ramada Hotel Downtown Calagary (eller lignende)

 

Calgary

 

 

 

 Dag 2   Calgary - Banff

 

Sammen med gruppen kører I videre til Banff, hvor I skal på en historisk gåtur gennem byen. Køreturen tager 2-3 timer. Efter gåturen gennem byen, har I resten af dagen på egen hånd.

 

Banff Historical Walking Tour

Tag en tur tilbage i tiden med en ekspert fra Whyte Museum og gå på opdagelse i den historiske by Banff. Mange af de stops I vil gøre jer på denne tur vil afsløre den spændende historie i denne by og omkring jernbanen, og hvordan den fungerede som springbræt til at at komme til det vestlige Canada.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Rundlestone Lodge (eller lignende)

 

Banff

 

 

 

 Dag 3  Banff - Lake Louise

 

Nyd morgenen i Banff før I fortsætter til Lake Louise. Nyd synet af det smaragd grønne vand smukke Lake Louise, og gå evt. til the Tea House. Naturen omkring Lake Louise er smuk. Turen fra Banff til Lake Louise tager 1-1,5 time.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Lake Louise Inn (eller lignende)

 

Lake Louise

 

 

 Dag 4  Lake Louise - Jasper National Park


Turen fra Lake Louise til Jasper National Park betragtes som en af ​​de mest naturskønne køreture i verden. I kører på Icefields Parkway til Peyto-søen og gør stop ved Columbia Icefield. Her skal I, sagkyndig vejledning, på den nederste del af gletsjeren Athabasca. Herefter fortsætter I til Jasper National Park.


Køreturen er 300 km men er utrolig smuk. I skal forbi frodige nåleskove, enorme bjerge, turkise søer og imponerende gletschere. Der vil blive gjort talrige stops undervejs til at tage billeder og se det dyreliv, I nu måtte komme forbi. 

 

Columbia Icefields Center Visit

Se en af Rocky Mountains største gletsjere. Dele af hovedgletsjeren er synlig fra Icefields Parkway og fra besøgscentret vil I få et indblik i, hvor stort området egentlig er. 

 

Athabasca Glacier Ice walk

Athabasca gletsjeren mindskes med næsten 5 meter om året. Så se den mens muligheden stadig er der. Athabasca gletsjeren er en del af Columbia Icefields og her skal I nyde en gletsjertur med en dygtig guide. Gå på den imponerende gletsjer - en oplevelse I sent vil glemme.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Maligne Lodge (eller lignende)

 

Athabasca Glacier

 

 

 Dag 5  Jasper Nationalpark


I har dagen i dag på egen hånd. I kan f.eks. vandre ved Maligne Canyon eller nyde en sejltur. Muligheden er der også for at tage på whitewater rafting, hvis man ønsker mere fart over feltet. Uanset hvad I vælger at lave, er det uden tvivl nogle uforglemmelige naturoplevelser I vil få. Til aften skal I besøge Miette Hot Springs.


Jasper byder på enorm gæstfrihed og en utrolig fredelig atmosfære. 

 

Miette Hot Springs Visit

Nyd den fantastiske natur omkring jer, mens I kører til de varme kilder. Slap af i en af de fire pools, mens I nyder den fredelige panoramaudsigt.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Maligne Lodge (eller lignende)

 

Maligne Canyon

 

 

 Dag 6   Jasper National Park - Blue River

 

I dag skal I se det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains, Mount Robson. I gør stop ved besøgscentret før I kører over the Rockies til Blue River. Nyd en tur på floden gennem Grizzly Bear Valley. Se om I kan få øje på dyrelivet i regnskoven omkring jer - der findes bl.a. både grizzly-bjørne, elge og ørne.

 

Mount Robson Visit

I stopper ved besøgscentret, hvorfra I på en klar dag kan se toppen af Mount Robson. Mount Robson er det højeste punkt i de canadiske Rocky Mountains. 

 

River Safari Tour in Grizzly Bear Valley

Tag med på en uforglemmelig flodtur gennem Grizzly Bear Valley lige i hjertet af den enorme tempererede regnskov. Forhåbentlig får I også øje på grizzlybjørnene i deres naturlige omgivelser. Iagttag også elge, ørne og mange andre vilde dyr.

 

Måltider: 

Morgenmad & aftensmad

 

Overnatning: 

Mike Wiegele Heliskiing Resort (eller lignende)

 

Bjørne

 

 

 Dag 7  Blue River - Whistler

 

I skal videre til Whistler i dag. I kører gennem Caribou Mountains og videre gennem Coastal Mountains. Nyd de forskellige stops med den smaragdfarvede søer "Joffre Lake" og "Marble Canyon" før I ankommer til Whistler. Whistler er afholdte Vinter-OL i 2010.
I skal gennem området, hvor oprindelige folk førte et semi-nomadisk liv, hvor de bevægede sig mellem jagt- og fiskeområder om sommeren og slog sig ned i en slags jordhuler om vinteren. Europæerne kom først pga. pelshandel og senere for at etablere kvægfarme, gårde og minedrift. Landskabet ændrer sig dramatisk, og vil næsten føles som om, I er med i en western film.

 

Joffre Lakes Visit

I skal besøge de tre "Joffre Lakes" - den øverste, nederste og midterste. De er alle smaragdgrønne og utroligt imponende med bjergkæden i baggrunden.

 

Marble Canyon Visit

Det klare vand ved "Turquoise Lake" i Marble Canyon gør det til et ideelt sted at stoppe og tage en svømmetur om sommeren.

 

Orientation Walk

Nyd en kort tur med jeres guide som vil udpege supermarkeder, hæveautomater og seværdigheder i Whistler. Hvis I ønsker en mere dybdegående tur i byen er det anbefalet at tilkøbe sådan en.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Whistler Village Inn and Suites (eller lignende)

 

Middle Joffre Lake British Columbia Provincial Park

 

 

 

 Dag 8  Whistler

 

I har dagen i dag på egen hånd. Nyd dagen med at gå rundt i byen og tag evt. en tur op ad bjerget i en svævebane eller tag på en vandretur i området. Svævebaneturen i Whistler - helt uden sammenligning med noget som helst andet i verden - er Peak2Peak, fra bjergtop til bjergtop, med over 3 km mellem kabeltårnene, og, på laveste punkt, 436 m over dalen. Whistler byder derudover på mange muligheder for forskellige aktiviteter. 

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Whistler Village Inn and Suites (eller lignende)

 

Whistler

 

 

 Dag 9  Whistler - Victoria

 

I dag skal I videre til Victoria på Vancouver Island. I kører til Vancouver, hvorfra jeres færge går. Når I ankommer til utroligt hyggelige Victoria, skal I på en gåtur med jeres guide. 

 

Orientation Walk

Nyd en kort tur med jeres guide som vil udpege supermarkeder, hæveautomater og seværdigheder i Victoria. Hvis I ønsker en mere detaljeret byrundtur, kan det anbefales at tilkøbe sådan en.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Quality Inn Downtown Inner Harbor (eller lignende)

 

Historic parliament building in Victoria

 

 

 

 Dag 10  Victoria

 

I har dagen på egen hånd til at nyde Victoria. Tag f.eks. ud på havet og se om I for øje på en af de mange hvaler og spækhuggere. Besøg også museer eller Butchart Gardens. I kan også slappe af med en kop te på et af de historiske hoteller eller gå en tur langs havnefronten. Herfra kan I se de mange vandfly, der letter og lander.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Quality Inn Downtown Inner Harbor (eller lignende)

 

Spækhugger

 

 

 

 Dag 11  Victoria - Vancouver

 

Det er tid til at I igen skal forlade Vancouver Island og ind til fastlandet. Her skal I besøge Stanley Park og Gastown.

 

Stanley Park Visit

Stanley Park er en af de største byparker i verden, denne halvø, som er over 400 hektarer, er fyldt med frodige haver, strande, skove og kilometervis af stier er et højdepunkt i Vancouvers centrum. Stanley Park er et dejligt sted, men det der først og fremmest kendetegner parken er totempælene, der er opstillet der.

Mange blev desværre ødelagt af en orkan i 2006, men kunsten og håndværket for fremstillingen af disse enestående kunstværker er heldigvis bevaret hos Haida-indianerne, som er urbefolkningen langs Stillehavskysten og på øerne udenfor.

Det kan bestemt anbefales at have en kvalificeret guide til at fortælle de besøgende om betydningen af ornamentikken.

 

Gastown Visit

Besøg Vancouvers ældste kvarter fyldt med victorianske bygninger og brostensbelagte gader. Gastown er samtidig også en af de livligste områder i byen, hvor I oplever Canuck-kultur, mad og mode.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Overnatning: 

Ramada Inn Downtown (eller lignende)

 

Gastown

 

 

 

 Dag 12  Afrejse fra Vancouver

 

I bliver kørt til lufthavnen i Vancouver og rejsen går mod Danmark. Afhængig af afrejsetidspunktet kan I nå at købe de sidste ting i Vancouver.

 

Måltider: 

Morgenmad

 

Vancouver skyline at sunset

 

 

 

 Dag 13  Ankomst til Danmark

 

I lander i Danmark igen. 

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 65 for yderligere rådgivning

Priser

Afrejseperiode:  
 Juni kr. 26.298,-
 Juli - august kr. 26.898,-

 

* Alle priser er fra-priser pr. person i delt dobbeltværelse

 

 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly Danmark-Calgary / Vancouver - Danmark
 • Skatter og afgifter
 • Privat transfer til hotel i Calgary
 • 11 nætter på hotel/lodges
 • Transport i bus med lokal guide
 • Alle entréer til nationalparker
 • Smuk færgetur to Vancouver Island
 • Vancouver, Calgary, Victoria, Whistler og Banff gåture
 • Stops ved Joffre Lake og Marble Canyon
 • Flodtur gennem Grizzly Bear Valley
 • Besøg ved Mount Robson besøgscenter
 • Adgang til Miette Hot Springs
 • Udflugt til Columbia Icefields og istur på Athabasca Glacier
 • Historisk gåtur i Banff
 • Transport mellem destinationerne og til/fra de forskellige aktiviteter
 • 11 x morgenmad
 • 1 x middag
 • Privat transfer til lufthavnen i Vancouver
 • Afgift til Pakkerejsegarantifonden
 • Reservationsgebyr
   
 • Øvrige udflugter
 • Øvrig forplejning
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
   

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 65 for yderligere rådgivning

Kort

Kort

Billeder fra Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Oplev de Canadiske Rocky Mountains. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Rejser til Canada

I år fejrer Canada 150 år!
Planlæg jeres rejse nu og få fantastiske oplevelser.

Se rejser

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.