Fantastisk rundrejse i Canada | Canada rundrejser med BENNS

Du kan vælge kun at se rejser fra følgende områder:

Individuelle rejser

Vælg en afrejsedato på listen nedenfor, for at læse mere
om rejsen.

 Afrejse     Rejse  Varighed Pris fra   Fly Rejseleder Oprettet Tur sort
maj-sept Rocky Mountains & Alaska Cruise 18 dage 33.348 Ja Ingen 02-02-16 0
Nov-apr Canadisk sne & Hawaii-sol 17 dage 19.098 Ja Ingen 27-06-13 0

Oplev den vilde natur på en rundrejse i Canada

 

De fleste har sikkert drømt om en rundrejse i Canada. At opleve den storslåede natur, de smukke snebeklædte bjerge, den vilde natur med de smukke søer - og det fantastiske dyreliv. For mange er Canada lig med den ultimative naturoplevelse kombineret med skønhed og ro. Og for de der har besøgt landet, har flere af dem tabt hjertet til dette uspolerede naturparadis.
 

Lake Maligne i Canada


Hos BENNS ved vi vigtigheden af, at man selv skal have besøgt landet og rejst rundt. Vores rejsekonsulenter har derfor ikke kun besøgt landet èn gang - men flere gange. De står klar til at rådgive jer om jeres Canada rundrejse. Vi kan både være behjælpelig med rundrejser i Canada - og skræddersyede rejser som matcher jeres behov og ønsker.

 

 

Rundrejser Canada med rejseleder

Vi kan arrangere din rundrejse i Canada med den dansk/canadiske eventyrer Søren Ervig. Søren bidrager til at højne kvaliteten på disse Canada rundrejser, og sikrer jer helt unikke oplevelser, da han har et særligt kendskab til den canadiske historie, naturen og dyrelivet.

 

På Sørens hjemmeside har du mulighed for at læse tidligere rejsedeltagers oplevelser af rejsen med ham. Interessant læsning som er kombineret med diasshow og billeder.

 

 

 

Canada rundrejser på egen hånd

Udover at vi kan arrangere rundrejser i Canada med rejseleder, så kan vi også arrangerer grupperejser / rundrejser i Canada, hvor I selv kan være medbestemmende over farten. Vi tilbyder muligheden for at I kan køre selv. Og I bestemmer selv, om I ønsker at køre bil eller auocamper.

 

En rundrejse i Canada kan pakkes på forskellige måder, men kendetegnet for de fleste rundrejser er, at vi sørger for fly, transport og ophold. Under de forskellige rundrejser står dog nævnt, hvad den enkelte rundrejse inkluderer og ikke inkluderer. Men mulighederne er mange for at få den ultimative ferie i det canadiske, hvor I selv er medbestemmende over turen og tempoet.

 

BENNS tilbyder rundrejser til hele verden

 

 

 

 

 Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+