Yoho National Park

Naturoplevelser i verdensklasse

Rejser til Yoho National Park, Canada

Yoho National Park blev grundlagt i 1886 og er med sine 1.313 km2 Canadas næststørste bevarede område. Yoho betyder på engelsk Awe and Wonder, som kan oversættes til betagende og vidunderlige – og det er Yoho i særdeleshed.

 

Parken har 30 bjergtinder, som rager mere end 3.000 meter op over havets overflade, og er belligende i den canadiske del af Rocky Mountains. Trans-Canada Highway løber gennem parken og via Kicking Horse Pass til Lake Louise i Banff National Park. Yoho Valley er en meget smuk afstikker på 14 km op til Takakkaw Falls, der regnes for et af de højeste vandfald i Canada. En rask gåtur på små 10 minutter fører én tæt på vandfaldet, hvor vandet lander efter et fald på cirka 254 meter. En anden afstikker mod Emerald Lake fører forbi en naturskabt bro. Vejen ender efter seks kilometer ved søen, der får sit grønne vand fra gletsjere.

 

Dyrelivet

Dyrelivet i Yoho National Park giver et indblik i, hvordan livet i Canada var for flere hunderede år siden. På turen rundt i nationalparken kan man støde på Grizzly bjørne, elge og pumaer bare for at nævne et par stykker. Plantelivet i området er også i særklasse. De kolde vintre gør, at det kun er bestemte sorter, der kan overleve. Vilde farverige blomster og et stort spænd af svampe er en del af den unikke flora.

 

Inspiration

 

Kontakt Canada eksperterne

  • Kontakt os for tilbud på rejser til Yoho National Park i Canada
  • Få nyheder/tilbud på rejser til Canada og andre rejsemål - tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

Billeder fra Yoho

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Yoho. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

Kort for Yoho

Klik her for at se Yoho på kortet. 


Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+