Storslået togrejse i Australien | En oplevelse for livet!

Individuelle rejser

Vælg en afrejsedato på listen nedenfor, for at læse mere
om rejsen.

 Afrejse     Rejse  Varighed Pris fra   Fly Rejseleder Oprettet Tur sort
Hele året Queensland på skinner 15 dage 27.998 Ja Ingen 26-01-16 0
Hele året Australien på skinner 14 dage 34.748 Ja Ingen 03-09-15 0

Togrejser i Australien


Togrejser Australien

Tag på togrejse i Australien og oplev dette fantastiske kontinent og alle de berigende eventyr, som landet byder på, hvad enten du er til strand, koralrev, regnskov, storby eller bush. Med BENNS togrejse Australien kan du koncentrere dig om samværet med din familie og dine venner og nyde den storslåede natur, som det komfortable tog fører dig igennem uden at skulle stresse over trafik og kortlæsning. Samtidig lægger vores togrejse i Australien op til samvær i togkupeen og tilbyder en unik oplevelse, hvor man får lov at opleve en gammeldags og romantisk rejseform i et oplevelsesrigt kontinent.


Australien er et mangfoldigt land og uudtømmeligt for oplevelser. Med et særegent og utroligt dyreliv, smukke strande og storslåede storbyer med masser af kultur kan alle, uanset alder og interesser, få et uforglemmelig minde med hjem fra BENNS togrejser Australien. Lad toget tage dig til dine ønskede destinationer og nyd undervejs den storslåede natur, der omgiver dig på hele din rejse.

 

The Ghan

Brænder du efter at opleve det sande Australien og The Outback, så udbyder BENNS nu en unik togrejse med The Ghan, hvor I kan rejse mellem Adelaide og Darwin.

 

The Ghan igennem den australske Outback


Hele ruten The Ghan går mellem Adelaide og Darwin og den fulde togrejse tager 3 dage og det hjælper vi gerne med at arrangere, hvis I ønsker det. Ellers er turen mellem Adelaide og Alice Springs inkluderet i vores rejse Australien på skinner. The Ghan er opkaldt efter de afghanske kamel-drivere der krydsede kontinenten ad denne rute.


 
Det australske landskab med dets varierede facetter udspiller sig foran jeres øjne lige fra de åbne vidder ved Adelaide Plains, de majestætiske bjerge ved Flinders Range til den røde jord og den koboltblå himmel i Australiens hjerte, Red Centre.


 
En fascinerende rejse med en rigtig god service uanset hvilken kahytskategori man har valgt. Det er oplagt at rejse med The Ghan, hvis man vil opleve mere end "bare" The Red Center. Det er dog netop derfor mange tager med The Ghan, for at komme til den legendariske sten Uluru (Ayers Rock) og 50 km derfra, kan I ved samme lejlighed opleve Kata Tjuta og Kings Canyon. 

 

En togrejse med The Ghan giver et fantastisk indblik i, hvor stor Australien egentlig er, mens I undervejs kan slappe af og nyde den smukke og vilde natur, der vil omgive jer på hele jeres rejse.

 

 

The Indian Pacific

The Indian Pacific går mellem Perth og Sydney og har fået sit navn efter de to oceaner, den forbinder. Strækningen er på 4.352 km. og varer næsten tre døgn, passerer to tidszoner og går gennem meget forskellige landskaber. BENNS arrangerer også hele strækningen af denne togrejse, men på vores rejse Australien på skinner vil I opleve strækningen fra Sydney til Adelaide.

 

Togrejse igennem Australien - en anderledes oplevelse

 

Togrejser i Queensland

Queensland er turisternes foretruke feriemål, og det forstår man godt, for her findes et utal af forskellige seværdigheder og kilder til uforglemmelige ferieoplevelser. På en togrejse i Queensland kan I trygt læne jer tilbage i sædet og selv bestemme, hvor turen skal gå hen, uden at I skal tænke på billeje og kortlæsning. Toget fører jer lige ind i hjertet af seværdighederne, og hvad enten I er til strandliv, storbyferie eller regnskovsudflugter, har Queensland noget for jer.

 

Kuranda

 

På togrejse i Queensland kan I besøge byen Brisbane, statens hovedstad, som er kendetegnet ved en kompleks og unik blanding af imponerede skyskrabere og autentiske træhuse. Byen rummer desuden en stor oase, South Bank Parklands, hvor man kan bade ved stranden, og som er ideel for børnefamilier. Queensland er også hjemsted for det berømte Great Barrier Reef, som er enhver dykkers drøm, og solskinskysten er et paradis for enhver solelsker med sine smukke hvide sandstrande.
 
Queensland rummer også et stort antal nationalparker, hvor man kan udforske Australiens fantastiske dyrerigdom, og ud for kysten findes et utal af smukke øer, blandt andet Fraser Island, der er verdens største sandø. En tur med Kuranda skyrail i Queensland er også en oplagt togrejse i Queensland for mange.
 Læs mere om alle vore rejser i Australien her.
Læs mere om vore togrejser i hele verden her.
 


 Rejsetips til Togrejser Australien

Af Camilla Nygaard
okt. 2014

Kuranda Scenic Railway

Cairns, Australien
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Cairns i det Nordøstlige Australien er bl.a. kendt for sine mange turristbåde med sejladser ud til det...

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Australien & krydstogt til New Zealand

31 dage med rundrejse til Australiens største seværdigheder og krydstogt via Tasmanien og videre rundt i New Zealand.

Fra kr. 51.148,-

i balkonkahyt

Book rejsen her

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.