Eksotisk rundrejse i Vietnam med helt unikke oplevelser

Du kan vælge kun at se rejser fra følgende områder:

Individuelle rejser

Vælg en afrejsedato på listen nedenfor, for at læse mere
om rejsen.

 Afrejse     Rejse  Varighed Pris fra   Fly Rejseleder Oprettet Tur sort
Sept - jul Thailand & Indokinas højdepunkter 20 dage 28.448 Ja Engelsk 13-07-16
Hele året Det bedste af Vietnam 20 dage 25.848 Ja Engelsk 17-01-14

Oplev orientens mystik på en rundrejse i Vietnam

 

Rundrejser i Vietnam
 

Tag på en rundrejse i Vietnam med BENNS og oplev orientens mystik, det imponerende landskab og de utrolige kontraster i dette fantastiske land.

På en rundrejse i Vietnam vil i opleve en hel anden verden. En verden hvor farverne er mere levende, kulturen er rigere og historien er mere uimodståelig. Vietnam byder på fantastiske naturoplevelser med Halong bugten og de mange rismarker, der bliver passet af bønder med kegleformede hatte.

Noget unikt ved en rundrejse i Vietnam er også at opleve larmen fra millioner af motorcykler, råbene fra gadesælgerne og det travle hverdagsliv i byerne. 

 

Rundrejse i VietnamDet moderne Asien møder det middelalderlige Asien og i det gamle kvarter i Hanoi, bliver de to ting én. For kultursøgende rejsende er rundrejser i Vietnam som at åbne et skattekammer af mere end 500 forskellige retter. En vidunderlig verden med forskellige urter og hemmelige krydderier. Dyp delikate forårsruller i nuoc mam, en fiskesauce, som mæsten er obligatorisk for vietnameserne. Eller smag på xeo (risvin), bjergenes whiskey.

Vietnam har for en generation, været lig med sorgen efter krigen, som ligger tungt på hukommelsen hos alle dem, som erindrer den, men her er historien fortalt fra vietnamesernes side ved gribende steder tværs over landet. Voldsomt beskyttende overfor deres uafhængighed og suverænitet, velkommer vietnameserne alle udlændinge gæstfrit, som kommer som gæster og ikke som erobrere.

 

Rundrejser Vietnam - fyldt med kontrastfulde oplevelser

Vores Vietnam rundrejser er sammensat, så I får det optimale ud af din rejse og dine oplevelser. Sammen med jeres guide garanterer vi en rundrejse i Vietnam i særklasse.

 

Den klassiske rundrejse i Vietnam

Hanoi

Forestil jer en by, hvor det eksotiske og gamle blander sig med det nye og dynamiske ansigt. En by med en blanding af parisisk elegance og asiatisk tempo, et arkitektonisk museum som udvikler sig i harmoni med sin historie. Hanoi er der hvor fantasien bliver til virkelighed.

 

Temple of literature - rundrejser i vietnam

 

Et møde med Hanoi er et møde med masser af motorcykler, som sværmer gennem ​​gaderne, en heksekedel af handel igennem næsten 1000 år og det bedste sted at tjekke pulsen på denne genopstået by. Hawkers i koniske hatte med deres varer, lokale der drikker kaffe og Bia Hoi (øl) imens et menneskemylder passerer dem. Hanoi byder også på dristige og smukke spise- og designer restauranter og moderne diskoteker med det nyeste musik. Hanoi har det hele: den gamle historie, en kolonial arv og et moderne livssyn. Der er ikke noget bedre sted at udrede det paradoks, at Vietnam er moderne.

 

Halong Bay

Majestætisk og mystisk, inspirerende og indbydende. Ord alene kan ikke retfærdiggøre dette naturvidunder, der er Halong Bay. Forestil dig mere end 3000 øer som står som lodrette søjler i det smaragdgrønne vand, og du har et billede af betagende skønhed. Halong Bay er ren kunst, en uvurderlig samling af ufærdige skulpturer hugget fra naturens hånd.

 

Halong Bay rundrejse

 

I 1994 blev Halong Bay udnævnt til et World Heritage site. Besøgende kan ikke lade være med at sammenligne de magiske, mystiske landskab med kalkstene som set i både Kina og Krabi i det sydlige Thailand. Men i virkeligheden Halong Bay mere spektakulær. Disse små øer er oversået med strande og grotter skabt af vind og bølger.

 

Ud over den betagende udsigt man oplever på en af de mange båd cruises gennem bugten, kommer besøgende til Halong også til for at udforske huler - hvoraf nogle er smukt oplyst til gavn for turister. Mange tager også på vandretur i Cat Ba National Park.

 

Huè

Hvis kunst og arkitektur betyder mere for jer end strande og øl, vil Hué stå højt på din Vietnam must-see besøgsliste. Hué er fyldt med templer, grave, paladser og pagoder - eller i det mindste resterne af dem.

 

Rundrejser i Vietnam

 

Stol på jeres sanser, mens I oplever en af de mest berigende, oplivende og eksotiske lande på jorden på en rundrejse i Vietnam. Vietnam har det hele. Forvent det uventede, vær klar til et eventyr og Vietnam vil levere.

 

BENNS - din rejseekspert for rundrejser i Vietnam og drømmerejser til hele verden!

 

 

 

 Rejsetips til Vietnam

Af Birgitte Palle
feb. 2014

Rejse til Vietnam

Vietnam
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Rejsen til Vietnam Mit valgte flyselskab var Qatar Airlines, hvor al fortæring under hele...

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.