Rejser til Indien

Rejser til Indien og rundrejser

Et berusende møde med et helligt rige

Det gamle kolonirige Indien er både smuk og forførende på samme tid. Et helt unikt sted, hvor hellige køer daser på himmelske strande ved siden af ​​moderne hoteller og ældgamle templer, og hvor man kan opleve landsbyer, hvor livet ikke har ændret sig i hundreder af år.

 

Indien er stort, varieret og frem for alt, uforglemmelig smuk

Indiens berusende rige historie, har affødt en række udsøgte paladser, templer og monumenter. Den hyppigst besøgte del af Indien er den Gyldne Trekant, som består af Delhi, Agra og Jaipur. De menneskepakkede byer Mumbai (tidligere Bombay) og Kolkata (tidligere Calcutta) byder på ekstrem travlhed, men også en farverig charme, mens den hellige by Varanasi og de ærefrygtindgydende templer i Tamil Nadu, er givende valfartssteder.

 

Mange af de der rejser til Indien, vælger også at besøge enten Goa eller Keralas palmeomkransede strande, som venter dem i jagten på tropisk lyksalighed. Indien giver dig også uberørte bjerge og bakker, fra det tårnhøje og mægtige Himalaya, til en sværm af smukke fyrreskove, frugtplantager og pludrende vandløb. Indien har alt.

 

Mød storheden på din Indien rejse

Rejser du til Indien, vil du finde ud af, at dette land på alle måder er mægtigt. Her kan du følge i Maharajaernes gyldne fodspor - og Mahatma Gandhis mere beskedne. Men gå ikke i vejen for de hellige køer! Taj Mahal i byen Agra er en af verdens mest berømte seværdigheder, men dem er der faktisk rigtig mange af i Indien - bl.a. den hellige by Varanasi med sine ligbrændings-ghats, Kali Templet i Calcutta, Jama masjid Moskéen i Delhi, Vindenes Palads i Jaipur og meget, meget mere.

 

Rejser Indien byder på meget andet end blot kulturelle oplevelser. Der venter dig også masser af indkøb. I Indien kan du nemlig med fordel købe sølv- og guldsmykker, håndknyttede tæpper, silkesarier, træarbejde, marmorhåndværk m.m. med hjem.

 

Indiens køkken 

Indiens nationalkøkken er populært verden over med sine mange fantastiske gryderetter (curries). Retter med kød, bl.a. lam og kylling, finder man især nordpå, mens resten af landet især byder på fantastiske vegetarretter. Skyl efter med en kop Chai eller den populære yoghurtdrik Lassi.

 

Hvornår skal man rejse til Indien?

Klimaet spiller en afgørende faktor for, hvornår det er bedst at rejse til Indien. Du skal huske på, at de klimatiske forhold i det høje nord er tydeligt anderledes end det ekstreme syd. Generelt er Indiens klima defineret ved tre sæsoner - den varme, den våde (monsunen) og den kølige, som hver især kan variere i varighed, fra nord til syd.

 

Det mest behagelige tidspunkt at besøge Indien på (det meste af landet), er under den køligere periode fra november til omkring midt februar, selv om der er markante regionale forskelle. Kontakt os og få en snak om, hvornår du gerne til til Indien, og om det passer godt med årstiderne.

 

Vi tilbyder rejser, rundrejser og ture i Indien

Hos BENNS skræddersyer vi billige Indien rejser som du gerne vil have det. Men vi tilbyder også;

 

Rundrejser i Indien

Rundrejserne er for dig som gerne vil have en rejseleder med på turen, så du får fuldt udbytte af dine dage i Indien, og maksimal viden. Vores rejseledere er erfarne og har indgående kendskab til landets historie, kultur m.m. En rundrejse til Indien byder på masser af oplevelser, hvor du samtidigt får arrangeret det hele hjemmefra. Du skal ikke tænke på hvordan du gerne vil sammensætte din Indien rejse, eller hvad du gerne vil se - det gør vi for dig. Vi tilbyder forskellige Indien rundrejser af forskellig varighed og med varieret program, så du kommer til at opleve mest muligt når du rejser til Indien - måske for første gang.

 

Læs mere om vores rundrejser i Indien her...

 

Flybilletter til Indien - og hotel, hvis du ønsker det

Ønsker du at være din egen rejseherre og selv planlægge din Indien rejse? Så kan BENNS også være behjælpelig med dette. Vi kan sagtens arrangere fly og hotel de steder hvor du måtte ønske. Så er du typen der gerne vil planlægge lidt hjemmefra, men ellers opleve landet undervejs, så er dette den rette rejseform for dig. Vi rådgiver dig gerne hvis du ønsker yderligere information om rejser til Indien, og forslag til en evt. rejserute.

 

Ture i Indien

Vi kan være behjælpelig med at arrangere ture i Indien, hvis du gerne vil booke dette hjemmefra. Vi har ture af forskellig varighed, og kan tilbyde ture i Indien til flere af de store seværdigheder, som man bare MÅ se når man er i Indien.

 

 

Dine personlige rejsekonsulenter

Vi har kompetente og erfarne rejsekonsulenter som rådgiver og er eksperter indenfor Indien rejser. Alle har de været og rejst rundt i Indien, så de kan rådgive dig på bedste vis. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte vores Indien eksperter på;

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 65 for rådgivning om rejser til Indien

 

Kort for Indien

Klik her for at se Indien på kortet. 


Rejsetips til Indien

Af Elise Thorsen
okt. 2014

Briller i Indien

Indien
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Da vi var i Indien, var hele familien inde hos en optiker og fik foretaget synstest samt bestilt nye briller og...

Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.