Thorn Tree Safari og Det Indiske Ocean

Thorn Tree Safari og Det Indiske Ocean

14 dage fra kun kr. 15.990,- pr. person

Inklusive fly, safari og ophold m.m.

 

Kenya-rejsen der har det hele – så enkelt kan det siges – og så til en meget overkommelig pris!

 

PDF programFørst bydes der på fantastiske naturoplevelser og safari i verdensklasse – fra Aberdare-bjergene syd for det mægtige Mount Kenya til Masai Mara savannens enorme vildtforekomster og mødet med de berømte Big Five. Efter en fantastisk safari-oplevelse står menuen på til en afslappende bade- og strandferie ude ved Kenyas kyst, ved Det Indiske Oceans varme, azurblå vand og palme-omkransede strande.

 

Denne Afrika-rejse byder på et væld af højdepunkter: Kenyas Aberdare-bjerge skal naturligvis opleves fra et ægte Afrikansk trætop hotel, hvor man oppe fra første parket kan betragte vildtets aktivitet ved vandhullet lige nedenfor, med Mount Kenya som passende baggrundssceneri. I menneskehedens vugge, Great Rift Valley, ligger to af Kenyas mest berømte safari-søer, Lake Nakuru og Lake Naivasha, hvor hundredevis af eksotiske fuglearter stortrives, og hvor man i de frodige akacie- og febertræsskove kan stifte nærmere bekendtskab med løver, leoparder og både det hvide og sorte næsehorn – her skal man naturligvis indkvarteres ved Naivasha-søen.

 

Masai Mara er intet mindre end indbegrebet af safari-Afrika og selve essensen af afrikansk savanne, hvor man kan opleve helt ufattelige mængder vildt i et helt ubeskriveligt smukt natur-scenario - og her skal man på denne safaritur naturligvis bo midt i det hele, i Masai Maras hjerte på den ældste og bedst beliggende lodge, Keekorok Lodge.

 

Til at fordøje og afslutte disse fantastiske natur- og safari-oplevelser, kan man nok ikke få noget meget bedre end Det Indiske Ocean. Man får nu en hel uge til at nyde Det Indiske Oceans varme, azurblå vand ved Kenya smukke, palmeomkransede kyst på det velbeliggende Travellers Beach Hotel & Club.

 

Der er i denne safari/bade-rejse også inkluderet helpension under hele safarien og halvpension ved Det Indiske Ocean. Der er lagt op til herlig safari og forfriskende badeferie ud over det sædvanlige!

 

 


 

Rejseplan

 Dag   Beskrivelse
 1  Afrejse fra Danmark
 2  Nairobi - Aberdare National Park
 3  Aberdare bjergene – Lake Nakuru – Lake Naivasha
 4  Lake Naivasha – Masa Mara
 5  Masai Mara
 6  Masai Mara – Nairobi – Det Indiske Ocean
 7 - 12  Det Indiske Ocean
 13  Det Indiske Ocean – Nairobi – Europa
 14  Danmark

 

 


 

Rejseplanen dag for dag

 Dag 1  Danmark - Nairobi

 

Afgang fra Danmark mod Kenya, med et flyskifte undervejs.

 

 

 Dag 2  Nairobi - Aberdare National Park

 

Efter indrejseformaliteterne er klaret, bliver I modtaget af vores repræsentant fra SOMAK Safaris og turen går nu nordpå mod Aberdare bjergene (eller Nyandarua som det hedder på kikuyu) gennem nogle af Kenyas bedste landbrugsområder, hvor småbrug veksler med storfarme. I er fremme ved Treetops Lodge Hotel til frokost.


Det berømte Tree Tops Lodge Hotel er det første trætop hotel i Kenya. Bygget på pæle ligger det stemningsfyldte hotel i en lille rydning med en pragtfuld udsigt direkte over et stort vandhul og på klare dage det mægtige Mount Kenyas sneklædte tinder.


Udover den unikke arkitektur og beliggenhed er hotellet berømt for sin royale historie: Tilbage i februar 1952 checkede en ung, engelsk pige ind på hotellet sidst på dagen. Da hun næste morgen igen kravlede ned fra ”trætoppen”, var hun forvandlet til ingen anden end Dronning Elizabeth II – hendes far, King George VI, var nemlig gået bort netop den nat. Efter denne historie blev kendt viden om, blev Treetops stedet, hvor enhver globetrotter, rigmand eller berømthed med respekt for sig selv skulle bo – ingen safari i Kenya var komplet uden Tree Tops på programmet! (Dronningen vendte i øvrigt tilbage i 1983, hvor hun naturligvis boede i ”Queen Elizabeth Suiten”).


Eftermiddagen er til afslapning, og til at nyde de første sanseindtryk Afrika. Efter aftensmaden er der lagt op til en begivenhedsrig og spændende aften og nat ved vandhullet som oplyses af projektører, så man kan følge med i dyrenes aktiviteter på første parket fra hotellets udsigtsbalkoner. Herfra kan man være heldig at opleve elefanter, bøfler, ”sorte” næsehorn, bavianer, vortesvin, forskellige antiloper samt den sjældne ”bush baby”.

 

Overnatning inkl middag: Tree Tops Lodge Hotel - Aberdare (Læs mere her)

 

Aberdare National Park

 

 

 

 Dag 3  Aberdare - Lake Nakuru - Lake Naivasha

 

Efter morgenmaden går turen videre til Kenyas del af The Great Rift Valley og til sodasøen Lake Nakuru hvor I ankommer omkring frokost.

 

Lake Nakuru er den mest berømte af alle søer i Rift Valley, bl.a. kendt for de store mængder af flamingoer og pelikaner, der ofte gæster søen. Der har dog været færre flamingoer ved søen på det seneste, men der kan til gengæld observeres næsten 450 andre fuglearter. De omkringliggende, store ”Yellow Fever” akacieskove er hjemsted for bøfler, gazeller, vandbukke, forskellige antiloper - og også løver. I trækronerne, eller i den tætte underskov, gemmer leoparderne sig, og man kan være heldig at se dem i de sene eftermiddagstimer. Nakuru er desuden formentlig et af de bedste steder i Kenya at opleve såvel det store ”hvide” næsehorn, det sjældne og udryddelsestruede ”sorte” næsehorn, samt den majestætiske Rothschild giraf.

 

Senere på eftermiddagen fortsættes til Lake Naivasha hvor der efter indkvarteringen er middag på den dejlige Lake Naivasha Country Club, beliggende tæt ved søen og omgivet af frodige akacie- og febertræer.

 

Overnatning inkl middag: Lake Naivasha Country Club (Læs mere her)

 

Lake Nakuru

 

 

 

 Dag 4  Lake Naivasha - Masai Mara

 

Der er afgang tidligt om morgenen. Der køres sydvestover til Masai Mara, Kenyas mest berømte safaripark, hvor man ankommer til Keekorok Lodge, hvor I indlogeres og nyder en sen frokost. Keekorok er Kenyas måske mest legendariske lodge, i hvert fald Masai Maras ældste, og ligger midt i et fantastisk vildtrigt område af Masai Mara. ”Keekorok” betyder ”overflod” på det lokale maasai-sprog, og det passer perfekt, eftersom lodgen ligger direkte på ruterne for den store vildtvandring mellem Mara og Serengeti, samt nær den store Mara flod og således optimalt i forhold til at opleve dette utrolige naturfænomen. Keekorok er året igennem et af de bedste steder for safari i Kenya.

 

Efter frokost er der tid en lille siesta inden eftermiddagens safarikørsel i dette fantastiske område. Mara er ikke kun velsignet med sit godt 1.500 km2 betagende, åbne savannelandskab – mangfoldigheden i dets dyreliv hører også til de største i Afrika, som nu skal opleves på dagens sene safari kørsel. Efter endt safari er der middag og overnatning på Keekorok Lodge.

 

Overnatning inkl middag: Keekorok Lodge (Læs mere her)

 

Masai Mara

 

 

 

 Dag 5  Masai Mara

 

Dagen er viet til safari i et af Afrika absolut bedste vildtområder! I kører på en tidlig morgen safari og også eftermiddagen byder igen på et herligt game drive. Er man til mere højtflyvende oplevelser kan en ballonsafari også anbefales (som tilkøb).

 

Masai Mara, eller ”det plettende land” som masaierne kalder området grundet de mange akacie og ørkendadeltræer der står spredt rundt i landskabet, er indbegrebet af den klassiske safari. Mara grænser i syd op til den store Serengeti-slette, der sammen med Mara-området danner rammen om den årlige vildtvandring, hvor kæmpemæssige flokke af dyr vandrer fra Serengeti til Masai Mara og retur i en årligt tilbagevendende cyklus. Serengeti og Mara udgør et helt enestående økosystem, der er et paradis for millioner af dyr. Koncentrationen er ganske uovertruffen, og især tilstedeværelsen af ‘The Big Five’ (løve, leopard, bøffel, næsehorn, elefant) er ekstraordinær høj her. De store katte - løver, leoparder og geparder - ses i store mængder, og ved Mara-floden lurer krokodillerne. Især under vildtvandringen er Mara-floden rammen om dramatiske scener med de krydsende gnuer, der prøver at undgå de glubske krokodiller. Her udover kan Mara prale af godt 450 forskellige fuglearter, heraf 53 arter af rovfugle, der stortrives i området.

 

Overnatning  inkl middag: Keekorok Lodge  (Læs mere her)

 

Luftballon over Masai Mara

 

 

 

 Dag 6  Masai Mara - Nairobi - Det Indiske Ocean

 

Safari turen slutter og efter morgenmaden køres der retur til Nairobi. Det er en køretur på ca. 6 timer; man kan også vælge at flyve, spørg os gerne om mulighederne og priserne. Velankommet til Nairobi forslår vi, at I spiser frokost på The Carnivore Restaurant (tilkøb) som er et populært besøg, i hvert fald hvis man kan lide kød. Restauranten er en festlig afslutning på en safari i Kenya.

 

I bliver herefter kørt til Nairobi lufthavn, hvorfra I flyver til Mombasa ved Kenyas kyst. Efter ankomst hertil, bliver I mødt af vores repræsentant og kørt til jeres strandhotel, Travellers Beach Hotel & Club.

 

Overnatning inkl middag: Travellers Beach Hotel & Club (Læs mere her)

 

Strand ved Det Indiske Ocean

 

 

 

 Dag 7 - 12  Badeferie ved Det Indiske Ocean

 

Travellers Beach Hotel og Club byder på rigtig mange faciliteter og har en afslappet, venlig atmosfære. Stedet har 3 restauranter og 2 barer. Der er udendørs pool, en børnevenlig pool og klub (for de 3 til 12 årige). Der er desuden fitness og en skønhedssalon samt, ikke mindst, et vandsportscenter som tilbyder dykning, dybhavs fiskeri, vandski, vindsurfing, glasbåd og meget mere.

 

Der er i alt 128 værelser på Travellers Beach Hotel, alle med aircondition og eget bad/brus en-suite. Hvert værelse har en dobbelt seng og en enkelt seng, satellit-tv, hårdtørrer og balkon eller terrasse. Det er beliggende nord for Kenyas kyst og havneby, Mombasa, ca. 40 minutters kørsel fra Mombasa lufthavn.

 

Overnatning inkl. halvpension: Travellers Beach Hotel & Club (Læs mere her):

 

Travellers Beach Hotel

 

 

 

 Dag 13  Det Indiske Ocean - Nairobi - Europa - Ankomst til Danmark

 

I køres til lufthavnen, hvorfra der flyves til Nairobi. Herfra flyves om aftenen mod Europa.

 

Efter flyskifte, ankomst til Danmark.

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 68 for yderligere rådgivning

 

Priser

 

 Rejseperiode: Ved min. 2 personer
 Januar - marts kr. 16.990,-
 April - juni kr. 15.990,-
 Juli - august kr. 19.175,-
 September - oktober kr. 17.990,-
 December Ring og hør nærmere

* Alle priser er fra-priser pr. person 

 

 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly som nævnt i ovenstående program
 • Alle nuværende flyskatter og afgifter
 • Al transport og som nævnt i ovenstående program
 • Alle safari-kørsler som nævnt i ovenstående program
 • 1 nat på Treetops Lodge Hotel. (eller lignende standard og beliggenhed)
 • 1 nat på Lake Naivasha Country Club (eller lignende standard og beliggenhed)
 • 2 nætter på overnatning på Keekorok Lodge (eller lignende standard og beliggenhed)
 • Helpension under hele safarien
 • 7 nætter på Travellers Beach Hotel & Club (eller lignende standard og beliggenhed)
 • Halvpension på Ocean Travellers Beach Hotel & Club
 • Frokost i Nairobi efter endt safari
 • Drikkevarer
 • Rejseforsikring
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Visa
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Diverse andre personlige udgifter og ekstra tilkøbsudflugter

 

OBS: Der tages forbehold for udsolgte afgange eller evt. benyttelse af dyrere flypladser og værelser på de nævnte lodges.

 

 

 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 68 for yderligere rådgivning

 

Thorn Tree Safari

 

Kort

 

Billeder fra Thorn Tree Safari og Det Indiske Ocean

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Thorn Tree Safari og Det Indiske Ocean. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Kenyas Klassiske Højdepunkter & badeferie v. Det Indiske Ocean / Zanzibar


14 dages suveræn Afrika rejse, der har det hele og lidt til. Slut af med badeferie ved Kenya Kysten eller på skønne Zanzibar.

Pris fra KUN kr. 17.598,-Læs mere

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.