Namibia, Botswana & Victoria Falls

Namibia, Botswana & Victoria Falls

24 dage fra kr. 36.998,- pr. person

Inkl. fly, transfers, overnatninger, guide, udflugter m.m.

 

Tag med BENNS på en eventyrlig rejse gennem Namibia og Botswana frem til naturfænomenet Victoria Falls i Zimbabwe.

 

Oplev en forrygende kombination af unikke naturfænomener, særegen kultur og historie, kitschede byer, autentiske stammefolk og ikke mindst et dyreliv af en helt anden verden.

 

En rejse til 3 lande, som få har set, men som har så meget forskelligartet at byde på, at hver dag opleves som ny og anderledes. Et helt forrygende møde med et unikt område i det sydelige Afrika!

 

Kombiner denne rejse med:

Se PDF
 

 

Rejseplan

 Dag   Beskrivelse
 1  Afrejse Danmark
 2  Cape Town
 3  Cape Town - Cederberg Region
 4  Namaqualand - Orange River
 5  Orange River - Fish River Canyon
 6  Namib-Naukluft N.P.
 7  Sossusvlei - Namib-Naukluft N.P. 
 8  Namib-Naukluft N.P. - Swakopmund
 9  Swakopmund
 10  Swakopmund - Khorixas
 11  Khoriax - Himba Tribe - Outjo
 12  Outjo - Etosha N.P.
 13  Etosha N.P.
 14  Etosha N.P. - Windhoek
 15  Windhoek - Ghanzi
 16-18  3 dages Okavango eventyr
 19  Okavango - Nata
 20  Nata - Chobe N.P.
 21  Chobe - Victoria Falls
 22  Victoria Falls
 23  Vic. Falls - Johannesburg - Danmark
 24  Ankomst til Danmark

Bemærk på nogle afgange køres turen i omvendt rækkefølge. Kontakt os for mere information.

 


 

Rejseplanen dag for dag

 Dag 1  Afrejse Danmark

 

I forlader Danmark og flyver mod Cape Town. Efter et skift i Europa ankommer I næste morgen til Cape Town.

 

 

 Dag 2  Ankomst Cape Town

 

Der er arrangeret lufthavnstransfer til jeres hotel i Cape Town. I bor på The Cape Sun eller Strand Tower. Dagen er til fri disposition.

 

Cape Town, Sydafrika

 

 

 

 Dag 3  Cape Town – Cederberg regionen

 

I forlader Cape Town, og på vej ud af byen stopper I ved Table View for at få et godt billede af det verdensberømte Table Mountain. I kører nordpå mod det første stop for overnatning på denne rejse, Citrusdal, der ligger i Cederberg regionen 160 km. nord for Cape town. Citrusdal er som navnet siger et kendt område for citrusfrugter. Lodgen ligger smukt omgivet af høje bjerge og grønne marker.

 

Efter ankomsten til Citrusdal Country Lodge, hvor I skal overnatte, er der vinsmagning efterfulgt af en herlig traditionel afrikansk middag om aftenen. Senere på aftenen fortæller jeres guide uddybende om den Afrikarejse, som I skal ud på over de næste 20 dage.

 

Dagens højdepunkt:

 • Fotostop ved Table View

 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning: Citrusdal Country Lodge

 

Table View

 

 

 

 Dag 4  Namibia – Orange River

 

Efter morgenmaden er nydt, forlader I Citrusdal og kører videre nordpå gennem først Northern Cape og sidenhen Namaqualand med et stop i den afsidesliggende by, Springbok, for eventuelle ’last minute’ indkøb. Namaqualand er en tør region i Sydafrika, som strækker sig langs vestkysten over 1.000 km og dækker et areal på 440.000 km² (10 gange Danmarks størrelse!). Det er delt i to dele med det lavere leje til floden Orange, Little Namaqualand i syd og Great Namaqualand i nord. Den noget golde natur til trods kan man i sommerperioden opleve et væld af lavtvoksende blomster, der står som fantastisk kontrast til de brune, golde bjerge. Et meget smukt syn.

 

I krydser den namibiske grænse og ankommer til jeres idyllisk beliggende overnatningssted, der ligger smukt ved bredden af Orange River der er grænseflod mellem Sydafrika og Namibia. Orange River er Sydafrikas længste flod og udspringer i 3.000 m. højde i Drakenbjergene i det østlige Sydafrika på grænsen til Mozambique.

 

Dagens højdepunkt:

 • Køretur gennem det tørre Namaqualand

 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Felix Unite Cabanas eller Norotshama Lodge

 

Namaqualand Namibia

 

 

 

 Dag 5  Namibia – Orange River – Fish River Canyon

 

Denne morgen er der mulighed for tage med på en kanotur ned ad Orange River (tilkøb). Nyd den smukke natur omkring floden, men forvent ingen større dyr i floden som krokodiller og flod-heste. De findes ikke i dette område.

 

Tager man ikke med på kanoturen, nyder man bare opholdet på den dejlige lodge og slapper af, indtil I efter frokosten kører videre nordpå mod Namibias egen og berømte ’Grand Canyon’, nemlig Fish River Canyon. Her skal I på vandretur på kanten af kløften og lade jer betage af det imponerende naturfænomen, der udfolder sig foran jer. Floden Fish River har gennem årene boret sig ned gennem jordlagene og dannet Fish River Canyon, der med sin imponerende størrelse: 161km lang, op til 27km bred og næsten 550m på det dybeste sted er den største kløft på den sydlige halvkugle og på hele planeten kun overgået af USAs Grand Canyon. Den sydlige del af kløften er en del af Ai Ais National Park.

 

Efter dette bjergtagende syn fortsætter I mod aftenens overnatningssted, Ai-Ais Resort, der ligger smukt i den sydlige ende af Fish River Canyon omgivet af de majestætiske bjerge. Resortet har både pool og Spa, så der er muligheder for lidt ekstra selvforkælelse.

 

Dagens højdepunkter:

 • Kanotur på Orange River (tilkøb)
 • Scenisk vandretur på kanten af Fish River Canyon

 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Ai Ais Resort

Ekstraaktivitet (tilkøb): Kanotur på Orange River                 

 

Fish river canyon, Namibia

 

 

 

 Dag 6  Namib/Naukluft National Park

 

I dag har I en længere køretur foran jer frem mod en af Namibias naturperler, den mere end 50.000 km2 store naturpark, Namib-Naukluft. Her finder I et bemærkelsesværdigt landskab med golde bjerge, enorme sanddyner ved bl.a. Sossusvlei og kløften ved Sesriem. Jeres lodge for natten ligger lige uden for nationalparken og især ikke langt fra de røde sandklitter ved Sossusvlei og Sesriem kløften.

 

Dagens højdepunkter:

 • Namib/Naukluft nationalpark

 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Hammerstein, Zebra River Lodge eller Betesda

 

Sossusvlei, Namibia

 

 

 

 Dag 7  Sossusvlei - Namib/Naukluft National Park

 

I har en hel dag i det smukke naturområde og begynder med en vandretur op af den berømte ’Dune 45’ sandklit.

 

Dune 45 er stjerneklitten blandt alle klitterne i sossusvlei området. Navnet kommer fra det faktum, at den ligger ved 45 kilometer mærket på vejen mellem Sesriem Gate og Sossusvlei. Klitten er 85 m høj og består over 5 mio. år gammelt sand, der er blæst ind fra kysten. Oprindeligt er sandet ført ud i havet af Orange River, og af havet igen ført ind til Namibias kyst. Vandreturen op på toppen er alle anstrengelserne værd, da der venter en formidabel udsigt over hele klitområdet.

 

Herefter kører I videre ind i Sossusvlei og oplever det spektakulære skue med de røde sandklitter og det flade, tørre saltede flodleje fra Tsauchab River. I særligt regnfulde perioder vil flodlejet her omdannes til en sø, hvilket dog skal siges er en yderst sjælden forekomst.

 

Om eftermiddagen besøger I den fantastiske Sesriem Canyon, som den dengang mægtige Tsauchab River for 15 mio. år siden påbegyndte dannelsen af. Kløften er i dag tørlagt og man kan gå rundt imellem de 30 m høje kløftsider og blive imponeret over naturens kræfter. Kløften er ca. 1 km lang og de fleste steder mellem 1 og 3 m bred.

 

Dagens højdepunkter:

 • Sossusvlei inkl. klit 45
 • Vandretur i Sesriem Canyon

 

Måltider inkluderet: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Hammerstein, Zebra River Lodge eller Betesda

 

Sossusvlei, Namibia

 

 

 

 Dag 8  Swakopmund

 

Der er morgenmad inden rejsen går videre med flere oplevelser på vej mod byen Swakopmund, hvor I skal have 2 nætter. Der er et fotostop, når I passerer den sydlige vendekreds, hvorefter en lokal naturekspert slutter sig til jer for at tage jer med på en guidet vandretur i ørkenområdet, hvor I kan høre nærmere om det unikke øko-system, der eksisterer i ørkenen, og hvordan buskmændene overlevede i dette barske klima. Den guidede tur er en del af aktivitetspakken.

 

I kører ud mod Atlanterhavskysten og tager kystvejen op mod Swakopmund. På vejen stopper I ved Walvis Bay lagunen, hvor der ofte kan ses flamingoer og sæler. Man ser ofte også hvaler her på grund af den megen plankton, som havet rummer.

 

Der fortsættes mod Swakopmund, hvor I indkvarteres på jeres hotel. Guiden fortæller jer efterfølgende om de mange muligheder for oplevelser, der er i Swakopmund, enten på egen hånd eller gennem de mange aktiviteter, som I kan tilkøbe.

 

I har tid på egen hånd resten af dagen, og der vil være mulighed for fælles spisning om aftenen på en af Swakopmunds gode restauranter (for egen regning).

 

Dagens højdepunkter:

 • Vandretur i ørkenen med guide
 • Walvis Bay
 • Swakopmund

 

Måltider: Morgenmad, frokost

Overnatning: Gruner Kranz Courtyard, [email protected] eller Amanpuri Travellers Lodge

Ekstra aktivitet (tilkøb): Middag i Swakopmund

 

Swakopmund Namibia

 

 

 

 Dag 9  Swakopmund

 

Swakopmund ligger i Namib ørkenen og blev grundlagt af tyskerne i 1892. Byen er idag Namibias fjerdestørste by med ca. 30.000 indbyggere. Swakopmund har alle dage været en meget populær feriedestination af mange årsager:

 • Byens særlige og velbevarede tyske koloniarkitektur og stemning
 • Smukke strande
 • Et fantastisk klitområde syd for byen, der byder på mere adrenalinbetonede aktiviteter som Quad-biking, skydiving, sandboarding og ørkensafari
 • Mulighed for at fiske, gå på museum, shoppe og tage sejlture langs kysten

 

Der tilbydes mange af de nævnte aktiviteter, som nævnt af guiden i går aftes, så hør guiden nærmere om dette.

 

Dagens højdepunkter:

 • Swakopmund

 

Måltider: Morgenmad

Overnatning: Gruner Kranz Courtyard, [email protected] eller Amanpuri Travellers Lodge

Ekstra aktiviteter (tilkøb): Dolphin Cruise 4-5 timer, Sky Diving, Sandboarding, Quad Biking (2t.), Middag i Swakopmund

 

Pelikaner ved Swakopmund i Namibia

 

 

 

 Dag 10  Khorixas

 

I forlader særegne Swakopmund efter morgenmaden og fortsætter videre indenlands og nordpå mod Khorixas, som er dagens slutmål. På vejen er der flere stop med nye oplevelser.

 

Første stop er ved Spitzkoppe ca. 2 timers kørsel fra Swakopmund. Spitzkoppe er en stor mængde imponerende kampesten, der pludselig rejser sig på den flade og nøgne slette. Højeste punkt er ca. 700 meter over jorden. Spitzkoppe menes at være mere end 700 millioner år gammel og man har fundet klippemalerier fra buskmændene, hvoraf nogle stadig kan ses.

 

I fortsætter turen og næste stop efter frokosten er ved Petrified forest (det kan ske at dette besøg gøres på dag 11), som er et namibisk nationalmonument, beliggende ca. 50 km. vest for Khorixas. Der er ikke tale om en skov, der er blevet til sten, men om 280 mio. gamle forsteninger af gamle træstammer. Videnskabsmænd mener, at disse ikke stammer fra Namibia, men er ført til området af en stor flod i tidernes morgen, hvor planeten ændrede sig radikalt. Endnu en særegen oplevelse, hvor tidens gang mærkes i betydelig grad.

 

Der fortsættes herefter mod Khorixas, hvor I skal overnatte. Khorixas er en mindre by med 6.000 indbyggere og uden større attraktioner.

 

Dagens højdepunkter:

 • Besøg ved Spitzkoppe
 • Besøg ved Petrified Forest

 

Måltider: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Igowati eller Khorixas Lodge

 

Nomad Truck i Namibia

 

 

 

 Dag 11  Himba Tribe - Outjo

 

I nyder den dejlige morgenmad, inden I igen sætter jer i bussen og kører videre nordpå mod Outjo, hvor I skal besøge en Himba-stammen. I besøger Himba-stammen nær Kamanjab, og I får muligheden for at interagere med folkene, der bor her. Dette er en arbejdende landsby og er kun en fåtallig repræsentant for en større gruppe af nomader, der ernærer sig ved kvægavl.

 

Det halv-nomadiske Himba folk er særdeles mistænksomme over for vestlig indflydelse og har mistet en stor del af deres land til landmænd og mineselskaber og mange blev forflyttet ifm. borgerkrigen i Angola.

 

Det stadig mindre antal af kvægavlere, der lever her i deres naturlige område, er beskyttet så meget som muligt ved at etablere ’turistlandsbyer’, hvor turister, der gerne vil lære mere om stammen og dens adfærd og skikke, kan komme uden at forstyrre de, der stadig lever i deres naturlige omgivelser. Besøget her er givet kontroversielt og noget, der vil blive diskuteret rundt om aftenes lejrbål, men den rette forudgående forklaring kan nok imødegå kontroversen. For sagen er, at indtægterne fra besøgene går direkte til uddannelse af Himba-børnene og giver stammen chancen for at lære om deres egen kultur og arv.

 

Der er et marked, hvor man kan købe lokalt tilvirkede ting. Dette er en måde for kvinderne at få en lille egen indkomst, som kan bruges til dem selv. Der er ikke noget krav om at købe nogle af tingene. Overnatning i den hyggelige Etotongwe Lodge, der ligger blot 100 km fra Etosha nationalparken, som I skal besøge de næste 2 dage.

 

Dagens højdepunkt:

 • Besøg i en Himba stammelandsby

 

Måltider: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Etotongwe

 

Himba-folket i Namibia

 

 

 

 Dag 12  Etosha National Park

 

Efter morgenmaden køres der de sidste 100 km, inden I når frem til Etosha nationalparken, der de næste par dage skal stå for et af rejsens højdepunkter, nemlig de store safarioplevelser i denne skønne og anderledes safaripark. Etoshas åbne græsstepper med det korte græs giver helt anderledes muligheder for at spotte vildtet. Ved ankomst til Etosha er der straks indkvartering på lodgen. Eftermiddagen står på Game Drive i Etosha. Tilbage på lodgen er der masser af tid til at stresse af i de afslappede omgivelser.

 

Vores overnatningssted giver yderligere muligheder for at spotte dyrene om aftenen med de oplyste vandhuller indenfor lodgens område. Lodgen ligger suverænt inden i  selve Etosha parken. Læs mere om Etosha parken senere i programmet.

 

Dagens højdepunkt:

 • Game Drive om eftermiddagen i Etosha

 

Måltider: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Okaukuejo eller Halali

 

Etosha nationalparken i Namibia

 

 

 

 Dag 13  Etosha National Park 

 

En hel dag med safarikørsel i Etosha. Her er store muligheder for at spotte vildtet: måske krydser det vejen lige foran jeres køretøj.

 

I kører flere Game Drives i løbet af dagen, og aftenen tilbringes ved nogle af de mange vandhuller. Her er der fantastisk gode muligheder for at fotograferet vildtet på allernærmeste hold.

 

Dagens højdepunkt:

 • Heldags Game Drive i Etosha

 

Måltider: Morgenmad, frokost, middag

Overnatning: Okaukuejo eller Halali

 

Etosha nationalpark i Namibia

 

 

 

 Dag 14  Etosha National Park - Windhoek

 

Efter en tidligt Game Drive i Etosha parken fortsætter rejsen nu mod Windhoek, Namibias hovedstad, hvor den fantastiske rejse gennem Namibias utrolige natur- og dyrerige slutter. På vejen vil der være tid til et stop ved et populært marked, hvor der kan gøres gode køb af lokalt håndværk.

 

Fremme i Windhoek får I en rundtur i bussen i Windhoek og ser byens største attraktioner. Windhoek er klart Namibias største by med godt en kvart million indbyggere og uden sammenligning landets kulturelle, sociale og økonomiske centrum. 

 

Der er mulighed for en fælles middag på Joe’s Beer House om aftenen (for egen regning).

 

Dagens højdepunkter:

 • Morgen Game Drive i Etosha
 • Køretur gennem Windhoek
 • Stop på vejen ved et market for lokalt håndværk

 

Måltider: Morgenmad og frokost

Overnatning: Arebbusch Travel Lodge

Ekstra aktivitet (tilkøb):  Middag i Windhoek

 

Windhoek Namibia

 

 

 

 Dag 15  Windhoek - Ghanzi, Botswana

 

Der startes tidligt om morgenen, og Namibia forlades for denne gang for at fortsætte eventyret i nabolandet Botswana med de to verdensberømte safariområder: Okavango-deltaet og Chobe Game Reserve. Dagens mål er byen Ghanzi i Botswana som I når frem til efter et langt stræk på godt 500 km. Vel fremme i Ghanzi er der straks indkvartering. Om aftenen er der middag og traditionel stammedans.

 

Dagens højdepunkt:

 • Bushmen stammedans om aftenen

 

Måltider:  Breakfast, Lunch, Dinner

Overnatning: Ghanzi Trail Blazers

 

Okavango Botswana

 

 

 

 Dag 16  Ghanzi - Maun , Okavango Delta

 

Rejsen fortsættes ind mod Okavango-deltaet mod byen Maun, der ligger i deltaets sydlige ende og - populært sagt - er porten ind til de fantastiske natur- og dyreoplevelser i Okavango. Efter ankomsten til Maun er der tid til afslapning og klargøring til de eventyrlige 3 dages safari ind til Okavango-delta.

 

Måltider: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning: Sitatunga

Ekstra aktivitet (tilkøb): Bushman Walk

 

Okavango Botswana
 

 

 

 Dag 17  Okavango Deltaet

 

Efter morgenmaden stiger I ombord i den lille flyvemaskine, der tager jer på en fantastisk flyvetur hen over Okavangos vådområde. Fremme i Okavango kører I straks på et Game Drive, der tager jer frem til camp’en, hvor I skal tilbringe de næste to nætter. Der er ankomst til camp’en og indkvartering i jeres safaritelt.

 

Om eftermiddagen skal I ud og sejle på deltaets vandveje og nyde solnedgangen. Aftenen tilbringes rundt om lejrbålet ledsaget af vildmarkens utallige lyde. Læs mere om Okavango senere i programmet.

 

Dagens højdepunkter:

 • Flyvetur ind til Okavango-deltaet
 • Aftenmåltid omkring lejrilden

 

Måltider: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning Okavango-tur: Fallen Baobab i safaritelte

Bagagekrav til Okavango: Kun 10kg bagage pr. person, flaskevand ombord er ikke tilladt

 

Okavango Botswana

 

 

 

 Dag 18  Okavango Deltaet

 

I starter tidligt - før morgenmaden - med sejltur på Okavango. Nyd den fantastiske natur med de smukke åkander og de frodige palmeøer, man ser overalt. Der stoppes ved en ø, hvor I skal ud på en ’bush walk’ for at spotte vilde dyr. Efter morgenmaden returnerer I til camp’en for at slappe af, inden I igen om eftermiddagen skal ud på vandet og se efter vilde dyr, fugle og måske krokodiller  inden solen begynder at gå ned.

 

Dagens højdepunkt:

 • Okavango-deltaet og tilhørende aktiviteter

 

Måltider: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning Okavango-tur: Fallen Baobab i safaritelte

Ekstra aktivitet (tilkøb): Tips for Polers

 

Mokoro sejlads i Okavango deltaet

 

 

 

 Dag 19  Nata

 

Efter morgenmaden er det igen ud på et Game Drive for at spotte vildt. Turen slutter ved den lille flyveplads, hvor flyet der skal tage jer tilbage til Maun, venter på jeres ombordstigning.

 

En scenisk flyvetur over det magiske delta og dyrene er et sidste farvel til dette ’water wonderland’ inden kursen sættes mod Maun.

 

Tilbage i Maun fortsætter rejsen i bussen nu mod Nata, hvor I om eftermiddagen skal ud og se de enorme og verdensberømte Makgadikgadi saltsletter. Læs mere om Mahgadikgadi senere i programmet

 

Dagens højdepunkter:

 • Flyveturen fra Okavango til Maun
 • Besøg ved Makgadikgadi saltsletterne

 

Måltider: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning: Nata Lodge or Pelican Lodge 

 

Saltørkenen i Makgadikgadi

 

 

 

 Dag 20  Nata - Chobe National Park

 

Der er tidlig afgang fra Nata mod Kasane i den nordlige ende af Chobe nationalparken, hvor I skal ud på et flodcruise på Chobe floden og se solnedgangen. Hold udkig efter flodheste, vandbøfler og elefanter. Der er mange af dem her. I indkvarteres på Thebe River Lodge for natten. Læs mere om Chobe senere i programmet.

 

Dagens højdepunkt:

 • Flodcruise på Chobe floden

 

Måltider: Morgenmad, frokost og middag

Overnatning: Thebe River Lodge

Ekstra aktivitet (tilkøb): 3t foto bådsafari inkl. DSLR kamera

 

Sejlads på Chobe floden

 

 

 

 Dag 21  Chobe - Victoria Falls, Zimbabwe

 

I krydser grænsen til Zimbabwe for at se de mægtige Victoria vandfald. Der er tid til at slappe på A’Zambezi River Lodge før I om eftermiddagen skal ud til vandfaldene. Alene på lyden er man ikke i tvivl om, at man nærmer sig noget stort. Når man står overfor vandfaldene, føler man sig helt afmægtig over naturens kræfter, når den mægtige Zambezi flod falder med en øredøvende larm de 100m ned i kløften.  Læs mere om Victoria Falls senere i programmet.

 

Dagens højdepunkt:

 • Victoria vandfaldene

 

Måltider: Morgenmad og frokost

Overnatning: A’Zambezi River Lodge

 

Victoria Falls

 

 

 

 Dag 22  Victoria Falls

 

Dagen er til fri disposition til at opleve de aktiviteter der er i området ved Victoria Falls, bl.a. White Water Rafting, helikoptertur over området, cruise på Zambezi-floden og meget andet.

 

Måltider: Morgenmad

Overnatning: A’ Zambesi River Lodge

Ekstra aktiviteter (tilkøb): Zambezi Sunset Cruise, Bungee Jump Solo, Helikoptertur, White Water Rafting

 

Victoria Falls

 

 

 

 Dag 23  Hjemrejse Vic. Falls - Johannesburg

 

Den fantastiske Afrikarejse slutter i dag efter morgenmaden.

I flyver til Johannesburg i Sydafrika, hvor der er flyskifte ifm. rejsen videre til Europa. Om aftenen er der afgang fra Johannesburg til Danmark.

 

 

 Dag 24  Hjemrejse Johannesburg - Danmark 

 

Efter et flyskifte i Europa er der ankomst til Danmark ud på dagen.

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 68 for yderligere rådgivning

 

Priser

 

 Afrejseperiode: Pris
 Hele året kr. 36.998,-

 

* Alle priser er fra-priser pr. person


 

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly Danmark-Cape Town / Vic. Falls-Johannesburg-Danmark inkl. skatter/afgifter
 • 1 overnatning i Cape Town & i Victoria Falls
 •  Lufthavnstransfer i Cape Town & Victoria Falls
 • Busrejse fra Cape Town - Victoria Falls med engelsktalende guide
 • 21xmorgenmad, 18xfrokost, 14xmiddag
 • Gratis udflugter iht. program
 • I rejser med andre og der er max. 18 deltagere på rejsen
 • 20 dages Afrikarejse med ‘grønt sæde’ inkl. overnatning iht. program
 • Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Visum til Zimbabwe
 • Drikkevarer, måltider udover de i programmet nævnte 
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkepenge

 

Aktivitetspakke (inkluderet):

 • Vinsmagning og traditionel middag på dag 1
 • Vandretur i Sosusvlei ørkenen med guide på dag 6
 • Besøg i en Himba landsby på dag 9
 • 3-dages safari i Okavango-deltaet på dag 15-17
 • Besøg ved Nata/Makgadikgadi saltsletterne på dag 17
 • Flodcruise på Chobe floden på dag 18
 • Victoria Falls Park entré på dag 19

 

Ekstra aktiviteter (tilkøb):

 • Kanotur på Orange River på dag 4
 • Middag i Swakopmund på dag 7
 • Dolphin Cruise 4-5 timer, Sky Diving, Sandboarding, Quad Biking (2t.), Middag i Swakopmund dag 8
 • Middag i Windhoek på dag 14
 • Morgen bush walk på dag 14
 • Scenisk flyvetur over deltaet, mokoro sejlads ol. fra Maun (de der bliver i Maun)
 • Ballontur over Okavango på dag 17 (de der er på den 3-dages tur i deltaet)
 • Morgen Game Drive i Chobe nationalpark på dag 20
 • Forskellige aktiviteter ved Victoria Falls på dag 21. Hør guiden.

 

Disse aktiviteter er beskrevet i programmet. Deltagelse i aktiviteterne arrangeres og betales kontant på stedet.

 

 


 

Deltagerantal:

Rejsen gennemføres ved min. 4 deltagere. Max. 20 deltagere.

 

 


 

 

Kontakt os på tlf. 65 65 65 65 for yderligere rådgivning

 

Kort over rejsen

Kort over rejsen

 

Video

Billeder fra Namibia, Botswana & Victoria Falls

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Namibia, Botswana & Victoria Falls. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Vi skræddersyr jeres rejse

Kontakt en af vores rejseeksperter og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Kontakt os

Thorn Tree Safari & Zanzibar

Spændende safarirejse i Kenya og eksotisk badeferie på Zanzibar. 15 dages safarirejse.

Fra kr. 16.775,-Læs mere

Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Praktisk råd og tilkøb:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+

 

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tilmeld dig blot nyhedsbrevet for individuelle rejser herunder - så får du også tilsendt en masse gode tilbud!

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.

Tak!

Du er nu med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 15.000 kr.

Vinderen bliver kontaktet på mail, når konkurrencen afsluttes den 30. juni 2017.

Vind rejsegavekort på 15.000 kr.