Safari rejser i Zambia

Victoria Falls - Zambias helt store attraktion

Safari rejser & Safari ture til Zambia

 

Zambia er et fremragende safariland med meget fine bestande af elefanter, bøfler, løver og leoparder samt en række mindre kendte, men spændende antiloper og cirka 740 fuglearter. De største vildtmængder finder man i dalene omkring floderne Zambezi, Luangwa og Kafue. Her er nogle nogle af Afrikas største og bedste nationalparker og reservater oprettet.

Uovertruffen Game Viewing kan opleves i Lochinvar National Park, Lower Zambezi og regionen South Luangwa. Ferier til Zambia kombineres bedst med Sydafrika og/eller Botswana.

 

Zambia er hjemsted for en af Afrikas mest berømte attraktioner - Victoria Falls - stedet hvor den mægtige Zambezi flod styrter 108 meter ned og udgør de berømte vandfald.

Victoria Falls er ikke blot et imponerende syn - enten fra landsiden, vandsiden eller fra luften - året rundt, men byder også på en række mere eller mindre adrenalinpumpende aktiviteter som rafting, bungee jumping, elefantridning og meget andet. Mere afslappende aktiviteter som sejlads på Zambezi-floden, traditionel safarikørsel eller noget som Zambia er kendt for, nemlig safari til fods - Walking Safaris, er også mulige.

 

Victoria Falls

Grænselandet mellem Zimbabwe og Zambia er hjemsted for en af Afrikas, ja måske verdens, mest berømte attraktioner - Victoria Falls - stedet, hvor den mægtige Zambezi flod styrter 108 meter ned og udgør det berømte vandfald.

Victoria Falls er ikke blot et imponerende syn - enten fra landsiden, vandsiden eller fra luften - året rundt, men byder også på en række mere eller mindre adrenalinpumpende aktiviteter som rafting, bungee jumping, elefantridning og meget andet. Mere afslappende aktiviteter som sejlads på Zambezifloden, traditionel safarikørsel og safari til fods, Walking Safaris, er også mulige.

Mængden af vand i vandfaldet er meget omskifteligt året igennem, med vores forår som den mest vand-rige. Sidst på året er der er markant reduktion af vand i i floden og dermed vandfaldet.

Zambia er i sig selv et fremragende safariland med meget fine bestande af bl.a. elefanter, bøfler, løver og leoparder samt en række mindre kendte, men spændende antiloper og cirka 740 fuglearter. De største vildtmængder finder man i dalene omkring floderne Zambezi, Luangwa og Kafue.

Zimbabwe har unægteligt været meget i medierne af triste årsager, men for gæsten i Victoria Falls mærkes ikke noget til de ting, der ellers føres frem i medierne. Udsigten til vandfaldet er ubetinget bedst fra Zimbabwe siden, men arrangeres lige nemt fra begge lande.

Det er nemt at komme hertil, idet der flyves flere gange dagligt fra især Johannesburg til Livingstone i Zambia eller Victoria Falls.

Udover Victoria Falls, der taler for sig selv er Zambias førende seværdigheder:
Lochinvar National Park: Et World Heritage Wetland Site som er berømt for dets store koncentration af over 400 registrerede fuglearter.

South Luangwa National Park er et af Afrikas bedste steder til "Walking Safaris" selvom den "traditionelle" safari i køretøjer naturligvis også tilbydes. Parken har en overflod af vildt herunder leoparder, løver og elefanter.

 

 

Se alle vores safarirejser – Klik nedenunder

Se ture til Zambia

 

>> Se vores hoteller i Zambia

 

 


 

 

>> Kontakt vores rejsekonsulenter for ekspert rådgivning om safari rejser til Zambia

 

Indkvartering i Zambia

Her finder du en oversigt over indkvartering i Zambia Du kan søge i listen af hoteller ved at vælge eller fravælge søgekriterier i boksen.
Bemærk, at kategoriseringen er et udtryk for BENNS mening og ikke den officielle nationale kategorisering.


Minimum:
 
 
 
 
 
Sortér:

Victoria Falls Hotel
 

Victoria Falls Hotel

Tag på safari rejse i Zambia og Zimbabwe, Afrika og bliv indkvarteret på Victoria Falls Hotel, som har...

 


 

Kort for Zambia

Klik her for at se Zambia på kortet. 


Rejsetips til Zambia

Af Anne Merrild Brogaard
okt. 2014

Victoria Falls

Zambia & Zimbabwe
Rating #1Rating #2Rating #3Rating #4Rating #5
Man får en oplevelse for livet, hvis man besøger det mægtige vandfald Victoria Falls, der ligger...

Thorn Tree Safari & Zanzibar

Spændende safarirejse i Kenya og eksotisk badeferie på Zanzibar. 15 dages rejse

Fra kr. 16.775,-

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, gode tilbud samt inspiration til jeres næste rejse direkte på mail.
Kontakt os Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Facebook logo
Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


Facebook accountfacebook.com/BENNSDanmark
Twitter accountTwitter 
Youtube accountYouTube 
Google+ accountGoogle+